- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как ще изглеждате на първия учебен ден?
Как ще изглеждате на първия учебен ден?
Тъжна!!!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Ще изглеждам така, сякаш ще повърна. О, да, аз вече не ходя на училище. Мухахахахахахаха! Но ще ида до гимназията, за да дразня даскалите.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Тва е тема само за момичетата... Аз си нямам идея, пък и не ме интересува. Ще ме е срам, ако се наложи да ида по анцуг, но иначе ми е все тая как ще ида.
Де да знам,все си мисля,че ако покажете снимка как изглеждате с това и/или онова (като скриете лицето си) ще може да се каже по обективено мнение и да се дадът мнения/идеи.
Айде успех на 15.9![]()
12 клас съм и сигурно ще съм с една пола цвят капучите,черен топ, черно сако и черни боти. С някъв х'аксесоар,but nvm. Минава и заминава.
maDamn
Casuale.
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Писах и преди в темата,но както и да е...![]()
Ще съм облечена с униформа,която се състои от бяла риза(моя),отгоре черно сако(от училището),пола(платих си я-20 лв.),чорапогащник(бежов-ужас!
) и черни обувки с 3см токчета(
).Главно униформата е сако и пола,но само това не стига,така че се добавят бялата риза,чорапогащника и обувките.В краен случай ако вали ще бъда с черно яке и кецове,но общо взето това е...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Като почнете с тия префарцунени истории за един най-обикновен ден,в който си клатите краката,висите по кафетата и всичко минава и заминава,направо се отчайвам...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Много се бях притеснила, защото се наложи да си облека жилетка на излизане от нас.![]()
Слава на бога, показа се малко слънчице, колкото да си покажа роклята. Бързам да отбележа, че не е купувана специално за днес, просто това реших да облека. Бях с равни обувки /тип пантофи/, защото съм висока /170-2/ и мисля, че няма нужда да си мъча краката, какво остава за училище.
![]()
Това, за щастие, е първият ми и последен 17 септември и донякъде изпитвам тъга... НО само донякъде!!!![]()