- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как ще изглеждате на първия учебен ден?
Не съм мислил за това все още. Има доста време.
Оф, яд ме е, че вече не се вълнувам за такива "събития" -.-
always late but worth the wait!
Мисля,че е адски рано да мисля за даскало или пък с какво ще съм облечена на 1-вия уч. ден.Имаме още 1 месец !
Досега винаги са ни задължавали да сме с униформи. Не мисля, че тая година ще направят изключение. Така, че. Иначе най - вероятно ще си обуя черни панталони или просто едни обикновени дънки с кецове или едни нови маратонки, които си купих наскоро.
Рано е ,но за зайците като мен е от значение,защото ще се срещнем с непознати хора ..
Ох за прическата или пусната или плитка .. Най-вероятно пусната , защото съм с къдрава и хората ми се кефят :д
Moulin ти кой клас си и къде учиш..просто от любопитство..аз мисля плитка..
Сигурно с някакви дънки и с блузка. Мисля да бъда направена на маша, но ще видимАз съм от ЕГ и също ще съм заек тази година
![]()
Последно редактирано от rarbitch : 08-15-2012 на 09:06
138, 8А ;д ами в предишното ми училище имахме много яки униформи, но сега няма. Иначе още не знам с какви дрехи ще съм, а може да съм с къдрава коса или сплетена![]()
Като откачалник
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Не знам!
Не съм решила с какъв тоалет. Прическа или изправена коса, или такава http://data.whicdn.com/images/351122...95_n_large.jpg ако ми се получи добре.
Аз не знам дали въобще ще ходя а вие питате как ще сме облечена. Има цял месец успокойте топаката. В осми клас е гадно после става още по гадно. Няма смисъл да се контите .
Подкрепям горното мнение.
п.т. някаква рокля до коленете, ще си подчертая очите със съвсем малко грим и толкова.. Май месец на абитуриентския ще му мисля..![]()
![]()
За всички, които могат да имат всеки.. но обичат само един - този, който вгорчава живота им.. !!