.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Супер фен Аватара на FasterBeach
    Цитирай Първоначално написано от kvotdoide Виж мнението
    Здравейте, искам да попитам следното нещо. Мисля сега началото на септември да си направя първият ми татус. Това време подходящо ли е за татуиране? Вече се сбогувах с басейни и морета, така че няма да го излагам на пряка слънчева светлина или пък да го мокря.
    Аз моя го направих през октомври. Ходех на училище с къс ръкав (униформа....) и избеля. Съвсем малко избеля де, но ...
    През септември, предполагам ще е още жега, тъй че, ако си направиш татус тогава, го пази здравата от слънцето ! Мажи там с мехлема, който ще ти препоръча татуиста и така. Пак казвам, пази го, докато зарастне !

То не е проблемът в годините, за една година няма да пораснеш КОЙ знае колко много. Но моят съвет е да не си правиш първия татус нещо голямо Започни с по-малко, защото почти няма хора с един татус, зарибяват се и продължават. Прави се октомври-ноември, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО при специалист, не да ми гледаш "ама еди-кой-си ще ми го направи за 20лв." все пак това нещо ще бъде върху теб цял живот!
    Освен това гледай да не е някакъв комерсиален "модерен" татус, идеята им е да значи нещо за теб.
    Според мен е по-добре да си я правиш по-късно, за да си изградиш характера и татуировката да бъде наистина свързана с теб, а не стил "вижте ме мене". Иначе познавам хора (главно момичета) на по 15 години с по 5-6-7+ МАЛОУМНИ татуса .. само че те нямат май особено намерение да се изграждат като личности. Хубаво е да може да се скрие, ако се налага - не да си изпляскаш нещо на врата. Хубаво е и да го направиш, когато знаеш какво ще работиш, наистина, аз мисля, че например полицай не можеш да станеш ако имаш татус, независимо дали се вижда или не.
    Аз самата искам да си направя от вече 6-7 години и все още не съм, обмислям какво точно искам, а и смятам да си събера сама парите, защото наште са против и някак си не върви да им искам пари за това. А трябва да си я направя при най-добрия и няма да излезе 20 лв.
    Иииии като заключение - татуировките са прекрасен начин да подчертаеш себе си, стига да не се изгавриш с идеята и да си направиш някоя простотия ей така щот си пораснал и можеш и всички така правят.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове