.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Това ясно, но пише и че трябва да са девети или десети клас. А аз ще съм осми и съм родена през януари '98. Може би 1998 година са я написали за деветокласници, които са тръгнали по-рано на училище, тоест в първи клас са били на шест.

Цитирай Първоначално написано от Smile. Виж мнението
    Това ясно, но пише и че трябва да са девети или десети клас. А аз ще съм осми и съм родена през януари '98. Може би 1998 година са я написали за деветокласници, които са тръгнали по-рано на училище, тоест в първи клас са били на шест.
    Кандидатите трябва:

•Да са ученици в 9 или 10 клас на средните училища;

Снощи го видях това и мисля и аз да кандидатствам, защото ако ме приемат това ще е сбъдната мечта за мен. Сега ще съм 10 клас, но съм роден на 1 януари 1997 година (тръгнал съм по рано). Въпроса ми е кога са изпитните дати, защото в сайта пише Sofia - 12 October, а тук в темата сте писали друго. Също ако може това момиче на което приятелката и е била в САЩ да ми разкаже и на мен на лично как е прекарала.

Айде пишете де ... Някой въобще следи ли я тая тема ?

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    Цитирай Първоначално написано от monster22 Виж мнението
    Айде пишете де ... Някой въобще следи ли я тая тема ?
    аз я следя.. ако имаше нещо, което да споделя/питам/не знам щях да пиша най-вероятно ..
    всъщност, няма да откажа малко информация за самия престой там, но пък има доста неща, за които трябва да се мисли, преди това
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

А знаеш ли кога и къде са изпитните дати ? Също така ако някой има малко повече информация от какво се състои изпита моля да каже

Град
    On The Wall xDD
    http://www.ac-see.org/programs/yes-bulg.htm#3 тук си пише всичко, а датите ги написа Boyslnc97 на предната страница
    fear4o <--- май bro' xDD

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out

Голям фен Аватара на JuStElly
    А мен ме интересува,ако например ме приемат и е пратят там,ще пратят ли друго дете на мое място? И във общежития ли се живее там или някакво семейство поема грижите над теб за една година. Покриват ли ти разходите или трябва да се справяш сам,докато си там?

Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    А мен ме интересува,ако например ме приемат и е пратят там,ще пратят ли друго дете на мое място? И във общежития ли се живее там или някакво семейство поема грижите над теб за една година. Покриват ли ти разходите или трябва да се справяш сам,докато си там?
    абе този сайт явно изобщо не искате да прочете какво пише в него! ако прочетеш целия материал /има го и на български при това/ ще намериш отговор на въпросите, които си задала http://www.ac-see.org/programs/yes.htm
    единствено не пише дали пращат някой на твое място - но това теб какво те бърка?

Снощи го видях това и мисля и аз да кандидатствам, защото ако ме приемат това ще е сбъдната мечта за мен. Сега ще съм 10 клас, но съм роден на 1 януари 1997 година (тръгнал съм по рано). Въпроса ми е кога са изпитните дати, защото в сайта пише Sofia - 12 October, а тук в темата сте писали друго. Също ако може това момиче на което приятелката и е била в САЩ да ми разкаже и на мен на лично как е прекарала.
    А знаеш ли кога и къде са изпитните дати ? Също така ако някой има малко повече информация от какво се състои изпита моля да каже
    сменили са ги датите, за сега са - sofia october 12th и stara zagora october 16th

Град
    On The Wall xDD
    Цитирай Първоначално написано от BoysInc97 Виж мнението
    сменили са ги датите, за сега са - sofia october 12th и stara zagora october 16th
    а дали това е сигурно, или са възможни и други промени в датите?
    fear4o <--- май bro' xDD

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out

Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie Виж мнението
    а дали това е сигурно, или са възможни и други промени в датите?

Трябва до края да следим сайта

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си