- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Exchange програма (гимназия в САЩ за 1 година)
Това ясно, но пише и че трябва да са девети или десети клас. А аз ще съм осми и съм родена през януари '98. Може би 1998 година са я написали за деветокласници, които са тръгнали по-рано на училище, тоест в първи клас са били на шест.
Снощи го видях това и мисля и аз да кандидатствам, защото ако ме приемат това ще е сбъдната мечта за мен. Сега ще съм 10 клас, но съм роден на 1 януари 1997 година (тръгнал съм по рано). Въпроса ми е кога са изпитните дати, защото в сайта пише Sofia - 12 October, а тук в темата сте писали друго. Също ако може това момиче на което приятелката и е била в САЩ да ми разкаже и на мен на лично как е прекарала.![]()
Айде пишете де ... Някой въобще следи ли я тая тема ?
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
А знаеш ли кога и къде са изпитните дати ? Също така ако някой има малко повече информация от какво се състои изпита моля да каже![]()
http://www.ac-see.org/programs/yes-bulg.htm#3 тук си пише всичко, а датите ги написа Boyslnc97 на предната страница![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
А мен ме интересува,ако например ме приемат и е пратят там,ще пратят ли друго дете на мое място? И във общежития ли се живее там или някакво семейство поема грижите над теб за една година. Покриват ли ти разходите или трябва да се справяш сам,докато си там?
абе този сайт явно изобщо не искате да прочете какво пише в него! ако прочетеш целия материал /има го и на български при това/ ще намериш отговор на въпросите, които си задала http://www.ac-see.org/programs/yes.htm
единствено не пише дали пращат някой на твое място - но това теб какво те бърка?
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out