- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем , не мога да си хвана приятелка..
Здравейте , не мога да го нарека проблем точно , но нека така да е.. значи общувам с много момичета , но не мога да си хвана приятелка.. търся си сериозна връзка не съм някой задръстеняк имам стегнато оформено тяло и добър външен вид не знам какъв е проблема , че не мога да си намеря някое момиче.. на 16 години съм..
Възможно ли е да ги оставяш с впечатлението, че се сприятеляваш с тях, вместо с такова, че ги сваляш.
Така, де. По принцип ми се струва адски малоумна цялата процедура по свалките, но момичетата като цяло са изключително глуповатички и е възможно да не им хващаш окото с нещо.
Малко оригиналност , характер , проява на мъжество , нахаканост ... нещо в този ред на мисли трябва да демонстрираш. Абе да си заявиш, че искаш нещо, а не да си гукате и да си коментирате чорапите.
Тва да не ти е риба да я хващаш? За да спечелиш едно момиче, трябва да я впечатлиш с нещо, if you know what I mean.
Сиво вещество си трябва.
Като влезеш в университета, ще ти дадат специален учебник по дисциплината "Как да бъдем привлекателни за жените".
Но понеже си още на 16 и едва ли си проумял, че универсална формула няма, а пък и на всичкото отгоре пубертетът ти бушува с пълна сила и всичко наоколо е жени... може да прочетеш важната тема най-отгоре в раздела "Как да се харесаме на момиче".
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Защото подходът ти е неподходящ.
Само със стегнато тяло и добър външен вид не става. Вярно е, че това привлича вниманието в началото, но е важно също това какъв си отвътре. Може би просто не си срещнал тая, която е точно за теб. Не превръщай това да си хванеш приятелка за фикс-идея, че тогава става лошо. Всичко с времето си.
Стегни се и се оформи още малко.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Братле пробвай, се некъде ще вържеТе момичетата и те не знят какво искат, повечето от тях са некви на студени и топли вълни, днеска искат едно, утре друго... Както в тебе бушуват хормони, така и в тях, така че...
:дд Защо си мислиш, че трябва да си хващаш приятелка? Тя приятелката не се търси и не се хваща. Живееш си живота с приятелите, родителите, проблемите, купоните, яките хора... Правиш каквото трябва, не седиш само да се самосъжаляваш и да пишеш теми във форумите дето ги има. Съдбата/живота/късмета/каквото-и-да-е-друго ще ви събере. Кво сте седнали да се отчайвате?!
Характера също е важен.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Ти отбеляза положителни неща само за външния си вид, може би проблема е в начина ти на мислене и в това, че момичетата на твоята възраст са доста по-развити интелектуално от вас![]()
Да, бе, и мармота с шоколадите.момичетата на твоята възраст са доста по-развити интелектуално от вас
http://progresiray.me/
този сайт може да ти помогне