- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Направих грешка ...
Запознах се с мъж, който е малко по-голям от мен. Аз съм на 16, а той – на 23. В началото бях много привързана към него, както и той към мен. Един ден просто се отдадох на чувствата си и го направих… Сега много съжалявам, че той ми беше първият. Пак сме си заедно, просто ми е трудно, а и вече не съм сигурна в чувствата си към него. Мисля, че се занимава и с други. Потисната съм… Затворих се в себе си след случилото се и не знам какво да правя ……![]()
Поговори с него. Ако не искаш да си с него повече просто му го кажи, няма смисъл да си губите времето.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Голяма работа като ти е първия. Няма за какво да съжаляваш - случилото се няма как да го върнеш.
Щом нямаш чувства към него, просто не се занимавай с него.
А колкото до секса - ще дойде и втори, и трети, и... там колкото прецениш.
Девствеността отдавна не се счита за "най-големия дар, който може да подариш на любимия"![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Така се е случило,няма как да съжаляваш за случилото се,няма как и да върнеш времето.Приеми го като съдба.
Поговори с него сериозно,нека няма неизяснени неща,ако се занимава с други е правилно да знаеш.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
◊ Случват се и такива работи. Въпреки, че е трябвало да мислиш навреме. Точно заради това сядаш и се разясняваш със себе си , и чувствата си.
Сядаш и говориш с него за всичко това.
За това, което не ти харесва. За опасенията ти. За абсолютно всичко. И ако не искаш повече да си с него, му го казваш в прав текст. Не взаимно да си губите времето, просто ей така. ◊
А имаш ли основателна причина да си мислиш, че върти и други момичета? От колко време сте заедно и защо след като правихте секс реши тези неща?
Пък спокойно, първия в изключително редки случай е и последен, даже бих казала само по филмите. Ако си искала да е с някой "специален" да те успокоя, че точно тези "специалните хора" след време стават хора, които дори не искаме да познаваме (е не при всички, по в доста случаи е така)
Недей да съжаляваш, че ти е бил първия
Ако нямаш чувства към него, просто го остави
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...