.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цял ден се върти клипчето във facebook и мен ме е страх и същевременно срам да го гледам. И все пак как може да има такива същества като тези, за съжаление нищо няма да им се случи, понеже нямаме такива закони които да ги накажат.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Едно време имаше казарма. Такъв ще се отвори 2-пъти там и ще го пратят в дисципа. Като полежи в една килия с 2-3 циганина да го чукат всеки ден и ще излезе поправен.

Ми, те сега единия ще го крият в районното една седмица, че пред НДК лошо ми стана като видях колко хора отидоха и потеглиха към квартала му.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Нещо видеото не иска да се отвори, но мисля, че знам за какво иде реч.

Заслужават такова отношение не само на старини, но и сега. Такова отвратително възпитание и глупост на едно място не бях виждала; Да, стигнахме до тук. Даже от доста време, но е нужно от време на време да има такива случаи, за да го разберат и осъзнаят хората. Гадно е. Заслужават да гният в затвора, не заслужават добросърдечност и милосърдие. Още като чух новината, ми идеше да го застрелям тоя.

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Цитирай Първоначално написано от ick0y Виж мнението
    не само на старини и сега да го фанеш да го опукаш тва .. боклуци
    +1
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си