.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет

Моят най-добър приятел днес ...

Познайте какво?... празнува рожден ден, точно така... Е добре де, не днес преди 6 дена,
    но заслужава поздравчйеее.

Всичкото време, което сме прекарали заедно да се забавляваме, лигавиме, биеме, купонясваме и най-вече да вършим глупости за мен е повече от безценно, така че, магаре такова - това го знай! За мен си повече от добър приятел, ти си ми брат и може би затова те ревнувам от всеки, който се опитва да те отмъкне от мен, защото виждат какъв страхотен персонаж си. Не мога да опиша с думи колко много пъти си ми помагал и си ме съветвал и се надявам ти да си получил същото от мен, защото за нищо на света не бих могъл да си позволя да загуба толкова ценен човек като теб!
    that was good.

Сега може да смучеш патки.

Мерси Уикипедия за намереното теоритично обяснение на точно обяснение какво е ....

Приятелството означава междуличностна връзка, която се изразява в поведение на сътрудничество и подкрепа, взаимно разбиране, уважение и привличане, както и прояви на помощ в случаи на нужда или криза. Приятелите са хора, които взаимно се радват на компанията си и проявяват лоялност един към друг. Споделят сходни вкусове и вършат заедно дейности, които са им приятни, помагат си в трудни моменти, обменят съвети и си връщат един на друг жестовете. За някои хора приятелството означава и просто доверието, че другият няма да ти навреди. Ценностите, които човек открива в приятелствата си с други хора, често са резултат от това, което те демонстрират като редовно поведение:
    поведение, при което един човек желае най-доброто за друг,
    честност, например в ситуации когато е трудно истината да бъде изречена без да нарани чувствата,
    взаимно разбирателство.

написах стихче за теб

ти си кат фбдсйфбсхйфбасдхфбфйасфхд сасхйдбфха в йфасгдссаа
    като дасфсйдфасйд фйсафадск в широкото небе
    и всеки който те срещне
    желае тежко да те нае*е

бучки <3

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Помислих, че ще се оплакваш, че не те е поканил на партито, което е правил
    ЧРД на приятеля ти