Здравейте , направих доста голяма грешка в живота си ... не си взех матурата по математика , това не е толко голям проблем , 2 месеца учих всеки ден за поправката , и днес отидох и какво да стане , изпуснал съм срока за подаване на молбите , направо щях да припадна ..... От тук нататък като нямам диплома , мога ли да си намеря работа само със свидетелството?
Приятел, не ми се вярва да си си пропуснал шанса. Не му се впрягай толкова. Попита ли кога пак можеш да се пробваш ? Убеден съм, че имаш това право. Възможно е да е догодина чак, вярно кофти е, но какво да правиш - станало е и това е.
На другия ти въпрос - с диплома за средно образование можеш да се хванеш на баш същата работа, на която и без нея.
Не му се притеснявай чак толкова - ще си вземеш дипломата все някога, няма къде да избяга ;] Предполагам не си имал намерение да кандидатстваш, така че определено 'грешка в живота' не е точното определение. Фал - случва се - отиди и разпитай кога можеш да се явиш отново на изпит.
Матурите са Май - месец , аз завърших и се явих на матурата (2рата) и не я взех.Продължих да уча доста по-стабилно за поправителната сесия на 31 август , но има срок за подаване на молба за допускане до матурата а въобще не предполагах ,че е до 3ти август толкова рано , и то какво стана .... сега чак Май месец Догодина :X