.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Голям фен Аватара на black pearl

Unhappy "Най-добри приятелки"

Така...историята е доста дългичка . С бившата ми най-добра приятелка бяхме в едно училище но миналата година нашите пожелаха да се преместя в друго. Въпреки това ние подържахме отношения и успяхме да си запазим приятелството но постепенно нещата започнаха да се влошават! По принцип на нея много хора и имат странно голямо доверие и всички се блъскат да са и приятели.Преди тя ги игнорираше и двете разчитахме най-много една на друга.Постепенно тя започва да се отдалечава..да ме отблъсква от себе си. Да не и се нравя. И така от най-добри приятелки станахме по скоро приятелки...Тя ми имаше доверие но аз по невнимание няколко пъти съм я предавала.Да за това съм виновна но не мога да върна времето назад и да поправя грешките си ! Да съжалявам,но това няма да оправи нищо ! Но другото за което аз се натъжих е ,че тя и едно друго момиче постоянно се базикат с мен..И уш това трябва да е смешно,но на мен не ми е ! В смисъл тя беше спала у това момиче в действителност само веднъж, но те ме излъгаха за още 3-4 пъти! Не съм ядосана заради някакво си спане ами заради самата лъжа! Те ще кажат ,че нямам чувство за хумор ,но на мен не ми е забавно да ме правят на маймуна ! Друг случай... Казаха ми че са си изгубили парите но не беше така ! Сега повечето от вас ще кажат ,че съм наивна ,но тя не беше такава ! Тя се промени ... В момента тя си има гадже..и съм и помагала много ! Понеже тя не може много да се отпусне пред него като са само двамата съм отивала само за да и помогна да я види каквато и.. и какво ли още не ! Когато някой я е обиждал винаги съм я защитавала,ако ще да се скарам със всеки ! Но след нещата които не трябваше да казвам , тя каза ,че повече нищо няма да ми сподели ! И не знам какво да правя..да се откажа ли ..или какво!?

П.С - Моля без нападки !

Голям фен Аватара на JuStElly
    Тая не ти е никаква приятелка.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    Тая не ти е никаква приятелка.
    +1
    Ако ти беше истинска приятелка, щеше да те изслуша
    Нямаше да ти се подиграва и да те лъже
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Какво да правиш ли? Не се занимавай с нея. Ако са ти нужни такива приятелки в кавички, има ги под дърво и камък, не си прави труда и не си хаби нервите с тая. Ясно е, че не ти е никаква приятелка. Обвинява те за грешките ти, но не забелязва всъщност, своите собствени. Мисли, че света се върти около нея. Най - добре спри всякакви контакти с нея. Започни да излизаш с други хора и постепенно ще откриеш поне един истински приятел.

Ти да не си на 12?!

Ами, най-вероятно сте прави ,но въпроса е ,че преди не беше такава ,а сега се промени . : ) Всъщност съм на 13. : DDD Детски истории ама кво да са прай ! ;P

Други приятелки нямаш ли си ? Тя просто явно вече не приема толкова на сериозно вашето приятелство .. няма смисъл да и се молиш .. просто я остави да си живее нейния си живот с новите си приятелки, които и имат доверие .. Случвало ми се е да имам най-добра приятелка от моя клас, но след като отиде в друго училище край ..намери си нова най-добра приятелка ..а аз мислех че приятелството ни е истинско .. така че още си на 13.. ще срещнеш още много хора и много приятелки .. като поотраснеш с още 2-3 годинки гледай тогава да си запазваш приятелствата

Хм..права си -~DesertRain ! Но така да кажа нашето приятелство не е от 1 година ами от седем , но май ще трябва да я оставя . Или поне да сме си просто приятелки ..макар и не най-добри ! Но не схванах защо чак след 2-3 г. да си запазвам приятелствата .. в смисъл какво пречи и сега ? Малко тъп въпрос ама карай

П.С - Имам и други приятели .. не са малко просто .. не са ми любимици !

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    Тя ми имаше доверие но аз по невнимание няколко пъти съм я предавала.Да за това съм виновна но не мога да върна времето назад и да поправя грешките си ! Да съжалявам,но това няма да оправи нищо !
    Как така по невнимание си я наранила? И моята най-добра приятелка ми заби нож по де що има част от гърба ми, но после се правеше на ударена и се чудеше защо я отбягвам. Какво си й причинила?Може много да си я наранила и да не може да ти прости

Ами ... няколко неща които тя ми беше споделила, няма да уточнявам какви..В смисъл аз един ден бях излязла с едно момиче и докато си говорехме изобщо не се замислих какво говоря и се изтървах-ако мога така да го кажа ! Не знам как..после веднага се усетих но беше вече късно...Не отричам грешката си,да за това съм виновна , но не мога да върна времето назад и да редактирам ! Но тя отчита само моите грешки...не се замисля ,че и на мен ми е кофти за нещата които мен са ме наранили.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Да разбереш, че нещо лично е важно е било споделено е гаден нож в гърба. Може да я е обидило много. Поговорете.Кажи й как се чувстваш и я питай дали иска да сложи край на приятелството ви или просто прави всичко това не с умисъл да те нарани. Макар че според мен ясно ти показва,че вече не може да сте приятелки. Успех!

...Колкото и да ми е неприятно това което казваш,благодаря !

Говорила ли си с нея за това? Била съм в подобна ситуация и отговорът на проблема да и кажеш това,което сподели с нас. Били сте приятелки от край време,не се отказвай така,дай и шанс да ти обясни. Признай си грешките,извини и се и и кажи,че искаш да се разбирате както преди.Не и натяквай за нещата,които си правила за нея-това не е много приятно на хората.Започни само ако тя попита нещо от сорта "Какво си правила за мен" или нещо такова.Би трябвало да се осъзнае и да се пооправят нещата.Поне така става с повечето такива хора. Ако продължи след това да се държи по същия начин,тогава не се занимавай.

Ами , уш говорим ама не на сериозно. Ще се опитам да поговоря с нея по сериозно ..

takiva priqteli da ima6.Edno momi4e mi be6e priqtelka mnogo q haresvah i 7 godini bqhme nerazdelni kazvahme si vsi4ko.Nakraq tq me predade zaradi dve momi4eta koito postoqnno se gavreha s nas a predi ni bqha priqtelki.Az si trygnah.Plakah mnogo no mi mina.Tova momi4e be6e vsi4ko za men.Moqt den be6e s neq.A tq me izostavi zaradi horata za koito q ote6avah.Predade me naj-blizkiq 4ovek- na tozi kogoto mo6eh da vqrvam.Tq se promeni - no kakvo da o4akvam ot 4ovek , koito zapo4na da se prevry6a w "miss vselena"Izvod:
    -7 godini na vqtara
    -1 000 000 sylzi

Unhappy

Цитирай Първоначално написано от tenyaki Виж мнението
    takiva priqteli da ima6.Edno momi4e mi be6e priqtelka mnogo q haresvah i 7 godini bqhme nerazdelni kazvahme si vsi4ko.Nakraq tq me predade zaradi dve momi4eta koito postoqnno se gavreha s nas a predi ni bqha priqtelki.Az si trygnah.Plakah mnogo no mi mina.Tova momi4e be6e vsi4ko za men.Moqt den be6e s neq.A tq me izostavi zaradi horata za koito q ote6avah.Predade me naj-blizkiq 4ovek- na tozi kogoto mo6eh da vqrvam.Tq se promeni - no kakvo da o4akvam ot 4ovek , koito zapo4na da se prevry6a w "miss vselena"Izvod:
    -7 godini na vqtara
    -1 000 000 sylzi

Историята е подобна. Сега като се опитах да поговоря с нея тя ми каза ,че няма за какво да говорим...Е май това беше , на нея вече и е бх каквото и да става! Аз се отказвам..1во да виновна съм за някои работи,но ми писна да се боря със зъби и нокти за човек на който му е все тая......Вика ми като и казах ,че гледа само моите грешки , а не вижда и собствените ..ем кво да напрая - твой проблем, заебавай ма и т.н !

Повече от фен
    Не излизай много с нея.Не се карайте, но просто престани а излизаш с нея.
    Или говорете и се опитайте да си изясните всичко.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    О-т-р-е-ж-и я. Такива хора не ти трябват.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

За какво ти е такава приятелка по добре без нея .Аман от лицемери
    אויב איך מאַך אַווערטאַד

Отдалечи се и ти от нея Ако ти е истинска приятелка ще те потърси ... ще те пита има ли нещо !? И да хората се променят няма как , но според мен ти трябва да спазваш разстояние с тази твоя приятелка .. абе времето ще ти покаже какво да правиш

Знам колко е неприятно да се скарш с най-добрата си приятелка, но в това, което прави тя, няма нищо правилно. Да може да си й предавала доверието на няколко пъти, но седемте години приятелство трябва да я спират по някакъв начин да те лъже. Никой не обича да го лъжат.
    Prettymonster е права,отдалечи се от нея и чакай да те потърси. Ако не го направи, несе занимаай повече с нея. Това не може да е истинска най-добра приятелка.

Мерси за мненията !

Това не се нарича "най-добра приятелка".Опитала си се да оправиш неща между вас,но нея не е интересува. (confused)..Просто я зарежи!Няма смисъл да се бориш за човек,на който не му пука за теб!Опитай да се сближиш с нови хора!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си