.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Ми единият вариант е да треперят да не е станал гафа другият е да пие ескапел и да им е за урок :/

Oще едно две мнения и ще му кажа и моето ...

Dragonlady да се изкаже моля ...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Какъв ескапел бре хора, мацката дори не е била близо до овулация ... Знаете ли колко странични ефекти има и как се отразява на една редовна менструация, как я разбърква тотално и после с месеци не може да си дойде на датите? На най-добрата ми приятелка и се случи точно това след фал в секса и ескапел после.
    на всички ни е ясно че ескапел прецаква всичко,но нито знаем дали мацката е с редовна менструация,нито те са сигурни че е свършил само отвън,нито нищо.. и вместо да се притесняват и недай си боже да е станало нещо и после да прави аборт момичето,ескапела е добър вариант.. все пак най доброто е да си сметне овулацията и ако не е била да не взима,но и винаги има шанс...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от 101dalmatins Виж мнението
    Oще едно две мнения и ще му кажа и моето ...
    по принцип щом са го правили 2 дни след като и е свършило шанса да забременее е много много нисък,НО има огромно значение момичето дали е с редовна менструация или не... и има два варианта: ескапел до 72 часа или да изчакат 14 дни и да направи тест за бременност... първия вариант се прецаква всичко,но няма никакви притеснения,2рия вариант най лошото е да се направи аборт,което също не е добре + притесненията.. сами да изберат,но ако е свършил в нея по-добре да пие...

Според мен най-правилно е въпросното момиче да изтичка до деноношната аптека и да си вземе тест за овулация( струват около 10 лв 5 бройки), защото има реална възможност за е била в овулация. Според резултата да му мисли за рисковете от ескапела.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Да си направи един тест за овулация, ако е била ( което ме съмнява ), ако иска да пие Ескапел, ако не е била, няма смисъл от Ескапели, само тест за бременност след 14 дни.

Ами ако не е била в овулация неможе ли да забременее ?! Защото ми казаха че е решила да взима ескапел вече ...

Banned Мега фен
    Ами ако не е била в овулация неможе ли да забременее ?! Защото ми казаха че е решила да взима ескапел вече ...
    не,но винаги има шанс.. и все пак не...

А в нашия град няма денонощна проблем ли е ако провери утре ?

Banned Мега фен
    А в нашия град няма денонощна проблем ли е ако провери утре ?
    как няма денонощна аптека бе човек o.O

няма повярвай ...

Banned Мега фен
    ами не и утре може да се направи,но беше желателно да е днес.. и все има сайтове на които можеш да си изчислиш овулацията..

да но нали при някои случаи овулацията е точно след менструациата ? Защото нейната менструациа е започнала на 9-10 и е свършила на 15-16 август ...

Banned Мега фен
    за това те питам редовна ли и е ? и пак има сайтове.. просто отбелязваш дати и т.н. от по-голям период,а не от последната менструация.. до колкото знам от последните 6 месеца

ами незнам от 2 години има менструация и толкова знам за нея .. все пак не съм я паткал аз а приятел ... утре да си направи тест за овулация и ако е била във да взема ескапел , ако не е била няма смисъл от ескапел нали ?

а и той ми каза че тя е ползвала някакъв бабешки метод .. слагала си е 2 хапчета аспирин в ...... и 1 е пила и са и казали че тва действало безпогрешно

Banned Мега фен
    а и той ми каза че тя е ползвала някакъв бабешки метод .. слагала си е 2 хапчета аспирин в ...... и 1 е пила и са и казали че тва действало безпогрешно
    тия бабешки методи изобщо не ги броите

Banned Мега фен
    ами незнам от 2 години има менструация и толкова знам за нея .. все пак не съм я паткал аз а приятел ... утре да си направи тест за овулация и ако е била във да взема ескапел , ако не е била няма смисъл от ескапел нали ?
    ммм което ме навежда на мисълта,че може менструацията и да не е редовна... и да...

Я дай линк към този сайт за последните 6 месеца

Banned Мега фен
    Я дай линк към този сайт за последните 6 месеца
    ооо не ми се търси точно сега.. просто напиши в google и трябва да ти излезнат много .. и все пак нали утре ще си вземе тест...

Добре , благодаря ти много , ще им кажа утре да си направят тест за овулация и ако е нямало момичето дано късметът да е на тяхна страна и да няма бели ... че после аборти , глупости , а и за аборта трябва съгласието на родители ... ужас

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Това с аспирина във вагината е голяма простотия. Освен, че не помага ебава майката на нормалната микро флора на влагалището.

Ми простотия ама въри го обяснявай на децата ... просто много ги е страх и всичко им се вижда като алтернатива

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Това с аспирина във вагината е голяма простотия. Освен, че не помага ебава майката на нормалната микро флора на влагалището.
    + още малко трици ще си бутат там ако някои им каже ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си