- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс без презерватив
Ми единият вариант е да треперят да не е станал гафа другият е да пие ескапел и да им е за урок :/
Oще едно две мнения и ще му кажа и моето ...
Dragonlady да се изкаже моля ...
на всички ни е ясно че ескапел прецаква всичко,но нито знаем дали мацката е с редовна менструация,нито те са сигурни че е свършил само отвън,нито нищо.. и вместо да се притесняват и недай си боже да е станало нещо и после да прави аборт момичето,ескапела е добър вариант.. все пак най доброто е да си сметне овулацията и ако не е била да не взима,но и винаги има шанс...
по принцип щом са го правили 2 дни след като и е свършило шанса да забременее е много много нисък,НО има огромно значение момичето дали е с редовна менструация или не... и има два варианта: ескапел до 72 часа или да изчакат 14 дни и да направи тест за бременност... първия вариант се прецаква всичко,но няма никакви притеснения,2рия вариант най лошото е да се направи аборт,което също не е добре + притесненията.. сами да изберат,но ако е свършил в нея по-добре да пие...
Според мен най-правилно е въпросното момиче да изтичка до деноношната аптека и да си вземе тест за овулация( струват около 10 лв 5 бройки), защото има реална възможност за е била в овулация. Според резултата да му мисли за рисковете от ескапела.
Да си направи един тест за овулация, ако е била ( което ме съмнява ), ако иска да пие Ескапел, ако не е била, няма смисъл от Ескапели, само тест за бременност след 14 дни.
Ами ако не е била в овулация неможе ли да забременее ?! Защото ми казаха че е решила да взима ескапел вече ...
А в нашия град няма денонощна проблем ли е ако провери утре ?
няма повярвай ...
ами не и утре може да се направи,но беше желателно да е днес.. и все има сайтове на които можеш да си изчислиш овулацията..
да но нали при някои случаи овулацията е точно след менструациата ? Защото нейната менструациа е започнала на 9-10 и е свършила на 15-16 август ...
за това те питам редовна ли и е ? и пак има сайтове.. просто отбелязваш дати и т.н. от по-голям период,а не от последната менструация.. до колкото знам от последните 6 месеца
ами незнам от 2 години има менструация и толкова знам за нея .. все пак не съм я паткал аз а приятел ... утре да си направи тест за овулация и ако е била във да взема ескапел , ако не е била няма смисъл от ескапел нали ?
а и той ми каза че тя е ползвала някакъв бабешки метод .. слагала си е 2 хапчета аспирин в ...... и 1 е пила и са и казали че тва действало безпогрешно
Я дай линк към този сайт за последните 6 месеца
Добре , благодаря ти много , ще им кажа утре да си направят тест за овулация и ако е нямало момичето дано късметът да е на тяхна страна и да няма бели ... че после аборти , глупости , а и за аборта трябва съгласието на родители ... ужас
Това с аспирина във вагината е голяма простотия. Освен, че не помага ебава майката на нормалната микро флора на влагалището.
Ми простотия ама въри го обяснявай на децата ... просто много ги е страх и всичко им се вижда като алтернатива