.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Hybrid View

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Има една мнооого хубава приказка, че жената прави от жабата принц. Може да няма перфектен правопис и произношение и да не знае дали на 100% пред ЧЕ се пише запетая или има и изключения, може да не е и кандидат-висшист, но ти да си му вдъхновението да се вземе в ръце и да поработи над себе си и израстването си.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Омръзна ми да правя от жабата принц.Взех бившият ми приятел буквално от нищото.Беше пъпчив пубер с мазна коса и брекети..Когато го оставих, значително го бях издърпала напред и отвсякъде ми се казва, че аз съм го направила да прилича на човек.Издърпах го много в амбициите му, влагах, влагах, изграждах, дърпах- айде , стига толкова.Писна ми.Никъде ли няма един силен мъж, когото да не дърпам и да не развивам , а просто да се грижи за мен .Мен малко да ме подърпат.Изморена съм от дърпане и от целуване на жаби..
    PinkPan7er - лошо е , че съм самотна и искам някой, който да ме обича ли?Защото и двете твърдения са верни.Аз не виждам кое му е лошото.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от soinlove Виж мнението
    Омръзна ми да правя от жабата принц.Взех бившият ми приятел буквално от нищото.Беше пъпчив пубер с мазна коса и брекети..Когато го оставих, значително го бях издърпала напред и отвсякъде ми се казва, че аз съм го направила да прилича на човек.Издърпах го много в амбициите му, влагах, влагах, изграждах, дърпах- айде , стига толкова.Писна ми.Никъде ли няма един силен мъж, когото да не дърпам и да не развивам , а просто да се грижи за мен .Мен малко да ме подърпат.Изморена съм от дърпане и от целуване на жаби..
    PinkPan7er - лошо е , че съм самотна и искам някой, който да ме обича ли?Защото и двете твърдения са верни.Аз не виждам кое му е лошото.
    Тогава или седиш и чакаш принца на бял кон да благоволи да те забележи, или се запасяваш с кърпички за нос, попкорн и теглиш от замунда любовни филми/романи, зависи кое ти е по вкуса. Колкото повече пришпорваш нещата, толкова по-лошо ще става в любовен план и рискуваш да се сдобиеш не с жаба, ами с безгръбначно, което си чеше макарите и плюе по улицата.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си