- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Добре.. Как го правите?
Има една мнооого хубава приказка, че жената прави от жабата принц.Може да няма перфектен правопис и произношение и да не знае дали на 100% пред ЧЕ се пише запетая или има и изключения, може да не е и кандидат-висшист, но ти да си му вдъхновението да се вземе в ръце и да поработи над себе си и израстването си.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Омръзна ми да правя от жабата принц.Взех бившият ми приятел буквално от нищото.Беше пъпчив пубер с мазна коса и брекети..Когато го оставих, значително го бях издърпала напред и отвсякъде ми се казва, че аз съм го направила да прилича на човек.Издърпах го много в амбициите му, влагах, влагах, изграждах, дърпах- айде , стига толкова.Писна ми.Никъде ли няма един силен мъж, когото да не дърпам и да не развивам , а просто да се грижи за мен .Мен малко да ме подърпат.Изморена съм от дърпане и от целуване на жаби..
PinkPan7er - лошо е , че съм самотна и искам някой, който да ме обича ли?Защото и двете твърдения са верни.Аз не виждам кое му е лошото.
Тогава или седиш и чакаш принца на бял кон да благоволи да те забележи, или се запасяваш с кърпички за нос, попкорн и теглиш от замунда любовни филми/романи, зависи кое ти е по вкуса. Колкото повече пришпорваш нещата, толкова по-лошо ще става в любовен план и рискуваш да се сдобиеш не с жаба, ами с безгръбначно, което си чеше макарите и плюе по улицата.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!