Цитирай Първоначално написано от soinlove Виж мнението
Има право като е на 27 да прави всичко, което му се прави.Аз на 27 виждам един мъж улегнал, наживян и наебал се с каквото му харесва.От там нататък , естествено, че този тип мъж няма да ми допада, тъй като търся сериозна връзка.
Второ, не, не искам да дърпам никого.Правило номер 1: мъжът до мен трябва да е мъж на място и думата му на две да не става.Той трябва да е здраво стъпил на земята, с амбиции, желания, планове за бъдещето си, в които да включва и мен, да ме стимулира, да ме обича, да се развиваме, да си помагаме.Всеки отговаря сам за себе си и тази история, която ми разказваш, някак не ми се вписва в моите идеи за нормална любов..За две години в Студентски град се нагледах на мъже и на мъже..С разлика голяма по между им...По един начин би водил връзка един правист, от един , който учи лека атлетика в НСА и си чеше макарите по улиците и плюе докато върви..Това си е моето мнение , де.. всеки има право да го изкаже..
По първа точка ми се струва,че имаш някакво леко ограничено мислене Защо си мислиш,че човек на 27 не може да е сериозен и въпреки това да обича да се забавлява с приятели?!Или ти искаш като ще е с теб и като е минал 25 да ходи само на работа и вкъщи?!
И тук мога да ти дам поне 2-3 примера за хора,които са над 30-те,със семейства,собствен бизнес и въпреки това редовно си ходят по заведения (включително и дискотеки) с половинките и знаят как да се забавляват.Това прави ли ги несериозни,например?!

По второто - щом ти не искаш да дърпаш,защо искаш теб някой да те дърпа и още повече защо си мислиш,че ще има човек,който да иска да го прави?!Ти не искаш мъжа до теб да е "една идея под теб",а защо мислиш,че някой мъж ще иска жена му да е с "една идея под него"?!

А за това,че един правист би водил връзка по различен начин от някой друг е много глупаво Ако поне за миг се беше огледала в двойките,минаващи покрай теб щеше да знаеш,че дори човек със средно образование може да води по-нормална и пълноценна връзка от прависта от твоя пример.Не бъди кон с капаци!Като искаш си търси идеалния,но подобни заключения са глупави Да не си минала през всички прависти,лекоатлети и т.н.,та знаеш при кои как е?!
И не само атлетите плюят по улиците!

ЕДИТ:Съгласна съм с Петя.И аз имам чувството,че търсиш само сигурност,а любовта я оставяш някъде назад ...