.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Hybrid View

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^
    1. Радослав не е от НПМГ. Аз съм от НПМГ. И двамата много обичаме да четем. Последно си купи четец, за да може да си чете книжки навсякъде спокойно без да харчи пари за книги. С майка ми пък сме си преустроили хола в библиотека. Тъй че не знам как НПМГ влияе на учениците си във връзка с четенето, но с мен не се е случило. Както и с повечето ми бивши съученици. Поне 6 човека в класа бяха всеки ден с книжка в чантата. Минимум.

2. Кой спори с това:

За един буден* човек не е достатъчно само д преживява, нито да вземе "печати и подписи" и да практикува еди-какво-си. Будният човек е устремен към прогрес - личен, национален, а защо не и световен, глобален. Будният човек иска (и има какво) да даде на света.
    ?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    ^
    1. Радослав не е от НПМГ. Аз съм от НПМГ.

2. Кой спори с това:

?
    1. добре, моя грешка. и пак, личи му:Д (то от четене до четене - разлика голяма; )
    2. ти. усилено се опитваш да защитиш вашия мироглед, укорявайки амбицията на авторката. на места сякаш се опитваш да оправдаеш решението на приятеля си да не следва.;
    не искам да превръщам темата в поредната, разискваща вашите потребители, така че ако имаш какво да кажеш по същество, кажи, всичко друго е излишен флууд;

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си