- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Добре.. Как го правите?
със сигурност не разбирам Стивън Кинг*, дори не става въпрос за точно определени направления/автори/заглавия. някои хора са отворени към света, други се задоволяват с по-малко. това е.
//не го приемай лично, това е личното ми мнение, основано върху форумни наблюдения;
*без ни най-малко пренебрежение или каквато и да била оценъчна критика към автора;
Добре блаб, ходи си прочети смисленото четиво (хороскопа за днес) и остави нас простосмъртните да решаваме какво да четем и какво не.
За коментара ти по ИТ сектора има ли смисъл да коментирам? Пешо казал на Гошо нещо, той пък го казал на мен. Личи си, че нямаш въобще никакъв поглед над нещата там, така че просто не коментирай. Мога да ти кажа само, че това е най - просперитетния сектор в момента в българия, наред с маркетинга. И не само в България. В него можеш да пробиеш и не само да пробиеш, но и да се изкачиш със стремеж, желание и не на последно място естествено знания. Никоя диплома или 4 години в зубрене няма да ти дадат това което можеш сам да научиш и да постигнеш за това време. Примери от реалния живот трябва ли да ти давам или можеш да използваш гугъл? Естествено това не е за всеки, трябва да имаш поне малко акъл.
Но нека оставим това лирическо отклонение настрани. Добър опит да се заядеш, след като темата ти за астралните пришълци не преуспя. Нека се продължи по темата, ако искаш да обсъдим нещо извън нея ЛСтата са ми пуснати. Опитай се да овладееш бушуващото чувство за възмездие.
Последно редактирано от Sh@d0w : 08-21-2012 на 03:42