- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лазерна епилация
Понеже съм момиче и искам да ви попитам колко горе-долу струва да си махна мустачките посредством лазерната епилация?И само една ли процедура е или няколко ...
Без безсмислени постове и некомпетентни отговори!!!
Благодаря ви предварително.
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
nz za musta4kite, no znam 4e za vejdite vzimat okolo 20-30 leva.pone tuk v silistra e taka. predpolagam za musta4kite nqma da e pove4e. dano da sam ti pomognala
Само една ли процедура е ?!Първоначално написано от oth_fenka
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
Смятаи за веждите 20-30лв аз както искам да си махна на корема и гърдите колко ли ще е![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Нямам напредстава...Първоначално написано от Adwokat
Някой по-компетентен по темата неможе ли да отговори ?!
Az shto si mislq che efekta ot lazernata epilaciq e premanenten?
Za muhcheto se wzima okolo 30 lewa.
zna4i az imam edna bratov4edka koqto predi mesec nqkade hodeshe na lazerna epilaciq.. zna4i za mustacite.. 20 lv struva hodi se 4 pati prez 10 dena... efekta e garantiran!!! sega vaobshte nqma nikakvi mustaci.. ot dr mesec i az shte ida ..
Еми аз ходя на фото епилация за мустачките излиза ми около 5 лв. на процедура и ходих два пъти в месеца за 2 месеца-общо четири пъти значи и сега няма нищо.... \/
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
Благодаря ви много за отговорите.Offtopic![]()
nqkade bqh 4ela 4e v burgas za premahane na ustaci vzimat 10-15 lv i se hodi na 4-5 proceduri prez nqkolko meseca mai i posle se mahat zavinagi.Trqa i az da otida
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
а тези 10 - 15 лева за една процедура ли са
Курсът на лазерна епилация включва няколко процедури, провеждани с прекъсване от 3-4 седмици. Броят на процедурите носи индивидуален характер, но още след първата значителен брой космени луковици загиват. Останалите атрофират, което външно се проявява с изтъняване на космените стъбла, забавяне на растежа им и окапване.
Минималното количество процедури, необходимо за постигане на трайна епилация, обикновено е от три до пет.
Цените за мустачките варират м/у 20 и 30лв. на процедура.
Ефектът от лазерната епилация трае от 4 до 7 години.
а знаеш ли колко струва за корема и гърдите?Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Мерси за инфото , а знаеш ли колко точно процедури са?
a kude trqbva da otida .. smisal kade se pravqt tezi lazerni epilacii i foto epilaciata![]()
мерси за информацията =D>
Зна4и аз ходя в момента за муста4ки.5 лв е един импулс и около 4 импулса ти пускат на сеанс.През 2 седмици ходя и миналия път ми каза,4е е ся като отида на 1ви ще ми е за последен 5ти път.
А мога ли да си направя на нежните части? В смисъл триъгълника?![]()
Лазерната епилация отдавна е отстъпила място на по-нова технология IPL и още по-новата PTF. Работя с тези апарати и мога да ви кажа,че резултатите и ефекта е невероятен. И ако с предишните апарати има болка и трябват 5-6-7- процедури, то с новите са необходими само от 2-до 3 процедури. Премахват се косми, лунички, капиляри, петна и т.н., а за акне е просто великолепно. С тези апарати работа в Плевен, но фирмата им вносител е софийска- Ес лайн, мога да ви дам телефон 0878383355.А който се интересува повече - да ми пише на имейла doroteiateia@abv.bg
Това за лазерната епилация ли се отнася или за фотоепилацията, защото аз до колкото знам лазерната е само една процедура...Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
И по време на епилацията не трябва да излагаш облъчваното място на слънце.