.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    По-скоро съвпадения. Но аз пък сънувам много, нормално е все някога да има съвпадения, нали ?!

Мен повече ме сплашиха сънищата на druzilla. Ега ти гадните сънища, освен, че са пророчески - има нещо много зловещо в тях.
    Е, защо да са съвпадения ? Може наистина да са пророчески...

Иначе и аз сънувам сънища подобни на тези които сънува druzilla, освен зловещи, винаги имат по един повтарящ се елемент ;О.

Мега фен
    а защо когато една движеща се кола спре рязко, хората в колата изхвърчат напред по посока на движението (въпреки, че хората в колата с в състояние на покой). Каква е силата която им действа.

ПП: хайде отворенячета............. какво става?
    Последно редактирано от defender : 08-26-2012 на 20:13

Мега фен Аватара на Chacho
    ^Сериозно ли? Хората са в състояние на покой само спрямо колата, но спрямо земята, например, не са. Благодарение на инертността продължават да хвърчат напред и силата, която ги е накарала, е силата, която е движела и колата. Силата на триене, която спирачките създават между гумите и пътя, спират колата. Силата на триене между седалката и хората не е толкова голяма, че да ги спре, затова те продължават да хвърчат напред.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Аз съм имала много дежа ву моменти. После се сещам, че съм ги сънувала оО Единственото нещо, което помня е емоцията.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен
    а защо тогава когато колата от покой рязко преминава в състояние на движение хората изхвърчат, но този път в посока противоположна на посоката на движение.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    а защо когато една движеща се кола спре рязко, хората в колата изхвърчат напред по посока на движението (въпреки, че хората в колата с в състояние на покой). Каква е силата която им действа.

ПП: хайде отворенячета............. какво става?

Ххахахахааххааххахахаа, ужасно си тъп, Саше!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен
    ^
    ок, обаче виж колко бързо станахме приятели с атеистите, просто им зададох едно готино въпросче.
    елементарно, дори и не се досети, нали.

Импулс.

PS: Че ние врагове ли сме?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Да не дава ядрото на вселената

Мега фен
    за мен не сте врагове, но това не означава, че вие ме възприемате като приятел.

Тва, че имаме различни възгледи, не означава, че имаме нещо против самия теб. Тва общо за атеистите. Ако някои отделни хора те ненавиждат, тва си е техен проблем.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Тва, че имаме различни възгледи, не означава, че имаме нещо против самия теб.
    аха, ако искаш мога да постна едни много любвеобвилни цитатчета за мене, случайно защо всички писани от готини милички атести.

Щото се проваля комуникацията помежду ви и някои хора ги избива на ярост поради тази причина. Други просто приемаме, че имаме различни разбирания и не таим лоши чувства към теб. Може определена група хора да се приемаме за атеисти, но далеч не сме еднотипни, всеки си носи собствените ценности. Вие с npp и justice един и същ светоглед и разбирания за вярата ли споделяте? За да си имаме уважението, "вие християните" и "вие атеистите" е доста неуместно обръщение.

В крайна сметка ми е все тая за цитатите. Не мисля, че има мой такъв, който да изровиш. Нито пък разбирам защо се впечатляваш. Доколкото знам си прекрачил тийнейджърската възраст, така че без значение от религията ти, като зрял човек е безсмислено да не се въвличаш в подобни интриги.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    за мен не сте врагове, но това не означава, че вие ме възприемате като приятел.
    Ниииииищо нямам против теб.Даже ще те защитя ако видя нещо против теб ;д нема да се плашиш ;д Аз пък не съм атеист,но не съм и християнин

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    При мен няма точно пророчески сънища с такава точност като на koshtramba, но преди да се случи някоя голяма трагедия в семейството ми и въобще в моя свят, сънувам по някой особено грозен и жив кошмар. Не знам дали е съвпадение. Би могло и да бъде.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    При мен няма точно пророчески сънища с такава точност като на koshtramba, но преди да се случи някоя голяма трагедия в семейството ми и въобще в моя свят, сънувам по някой особено грозен и жив кошмар. Не знам дали е съвпадение. Би могло и да бъде.
    мхм,мисля че не е съвпадение,не може винаги да е съвпадение.Оле сега разбрах,че някои мислят,че "дежа ву",когато изпитаме това чувство че все едно се е случвало нещо е може би защото наистина се е случвало,в друга реалност,в друга паралелна вселена ;д

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Ти си луд. Дежа вю-то е обяснено научно, поразрови се малко.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Град
    стара загора
    има 3 хипотези и едната се счита за основна научна теория, че е химичен дисбаланс на мозъка...окееей
    но една от хипотезите, която се възприема извън научните среди е , че дежа вю-то е свързано със спомени от минал живот и аз съм привърженик на тази теория ;д
    “Обичта е лукс, който можеш да си позволиш едва когато всичките ти врагове са
    унищожени. Дотогава всеки, когото обичаш е заложник, който саботира куражът ти и
    покварява преценката ти.”
    - Орсън Скот Кард, "Империя"

Не ми казвай кой е луд ма ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙ!

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не сънувам често, но определено ми се е случвало така нареченото *осъзнато сънуване. Много ми харесва, всъщност. Правя нещата така, както искам - без никакви трудности да ми се пречкат, докато в реалния живот това не може да стане.

А относно това какво съм правила?
    Зависи от съня.

А точно така.Не може да стане,защото една част от теб моаже много да иска,но друга ще си вика пффффф няма да стане,аи тук го написа.Затова не става.Иначе става,разбира се,не можеш веднага да почнеш да гърмиш планети и звезди де.;д

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Нали знаете, че като цяло осъзнатото сънуване е вредно? Ако е прекалено често поне. Съзнанието използва сънищата като кошче за отпадъци, където се разтоварва от различни конфликти, които го затормозяват и си живуркат кротко в подсъзнанието. Като си контролирате сънищата и си правите каквото ви дойде вместо това, което би следвало да сънувате, пречите на собствените си мозъци да се разтоварят. Това може да доведе до различни съзнателни последици.

Не казвам, че е ужас, ако се случва от време на време, но чисто приятелски ви съветвам да не се учите да го правите редовно.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Благодаря за съвета.То с нищо не трябва да се прекалява ;д

Цитирай Първоначално написано от ScarlettS Виж мнението
    Най-добрия метод за постигане на осъзнати сънища според мен: http://www.dreamviews.com/wiki/Reality-Checks

Започва да работи в момента, в който ви стане навик проверката. На мен ми помогна натискането на ключа за лампата. В момента, в който осъзнах, че сънувам, си спомних останалите нелогични неща от съня, които съм подминала и съм сметнала за реалистични.
    Може ли превод на това ???

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Е какво не разбираш?

Ето ти на български - http://www.beinsadouno.com/%D1%81%D1...0%B8?record=50
    Това, за което говорех, е малко по-надолу - Техника “проверка на релността”. Не съм го чела цялото, но предполагам е нещо подобно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си