- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Осъзнатото сънуване
а защо когато една движеща се кола спре рязко, хората в колата изхвърчат напред по посока на движението (въпреки, че хората в колата с в състояние на покой). Каква е силата която им действа.
ПП: хайде отворенячета............. какво става?
Последно редактирано от defender : 08-26-2012 на 20:13
^Сериозно ли? Хората са в състояние на покой само спрямо колата, но спрямо земята, например, не са. Благодарение на инертността продължават да хвърчат напред и силата, която ги е накарала, е силата, която е движела и колата. Силата на триене, която спирачките създават между гумите и пътя, спират колата. Силата на триене между седалката и хората не е толкова голяма, че да ги спре, затова те продължават да хвърчат напред.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз съм имала много дежа ву моменти. После се сещам, че съм ги сънувала оО Единственото нещо, което помня е емоцията.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
а защо тогава когато колата от покой рязко преминава в състояние на движение хората изхвърчат, но този път в посока противоположна на посоката на движение.
^
ок, обаче виж колко бързо станахме приятели с атеистите, просто им зададох едно готино въпросче.
елементарно, дори и не се досети, нали.
Импулс.
PS: Че ние врагове ли сме?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
за мен не сте врагове, но това не означава, че вие ме възприемате като приятел.
Тва, че имаме различни възгледи, не означава, че имаме нещо против самия теб. Тва общо за атеистите. Ако някои отделни хора те ненавиждат, тва си е техен проблем.
Щото се проваля комуникацията помежду ви и някои хора ги избива на ярост поради тази причина. Други просто приемаме, че имаме различни разбирания и не таим лоши чувства към теб. Може определена група хора да се приемаме за атеисти, но далеч не сме еднотипни, всеки си носи собствените ценности. Вие с npp и justice един и същ светоглед и разбирания за вярата ли споделяте? За да си имаме уважението, "вие християните" и "вие атеистите" е доста неуместно обръщение.
В крайна сметка ми е все тая за цитатите. Не мисля, че има мой такъв, който да изровиш. Нито пък разбирам защо се впечатляваш. Доколкото знам си прекрачил тийнейджърската възраст, така че без значение от религията ти, като зрял човек е безсмислено да не се въвличаш в подобни интриги.
При мен няма точно пророчески сънища с такава точност като на koshtramba, но преди да се случи някоя голяма трагедия в семейството ми и въобще в моя свят, сънувам по някой особено грозен и жив кошмар. Не знам дали е съвпадение. Би могло и да бъде.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
има 3 хипотези и едната се счита за основна научна теория, че е химичен дисбаланс на мозъка...окееей
но една от хипотезите, която се възприема извън научните среди е , че дежа вю-то е свързано със спомени от минал живот и аз съм привърженик на тази теория ;д
“Обичта е лукс, който можеш да си позволиш едва когато всичките ти врагове са
унищожени. Дотогава всеки, когото обичаш е заложник, който саботира куражът ти и
покварява преценката ти.”
- Орсън Скот Кард, "Империя"
Не ми казвай кой е луд ма ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙ!
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Не сънувам често, но определено ми се е случвало така нареченото *осъзнато сънуване. Много ми харесва, всъщност. Правя нещата така, както искам - без никакви трудности да ми се пречкат, докато в реалния живот това не може да стане.
А относно това какво съм правила?
Зависи от съня.
А точно така.Не може да стане,защото една част от теб моаже много да иска,но друга ще си вика пффффф няма да стане,аи тук го написа.Затова не става.Иначе става,разбира се,не можеш веднага да почнеш да гърмиш планети и звезди де.;д
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Нали знаете, че като цяло осъзнатото сънуване е вредно? Ако е прекалено често поне. Съзнанието използва сънищата като кошче за отпадъци, където се разтоварва от различни конфликти, които го затормозяват и си живуркат кротко в подсъзнанието. Като си контролирате сънищата и си правите каквото ви дойде вместо това, което би следвало да сънувате, пречите на собствените си мозъци да се разтоварят. Това може да доведе до различни съзнателни последици.
Не казвам, че е ужас, ако се случва от време на време, но чисто приятелски ви съветвам да не се учите да го правите редовно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Благодаря за съвета.То с нищо не трябва да се прекалява ;д
Е какво не разбираш?
Ето ти на български - http://www.beinsadouno.com/%D1%81%D1...0%B8?record=50
Това, за което говорех, е малко по-надолу - Техника “проверка на релността”. Не съм го чела цялото, но предполагам е нещо подобно.