.
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Threaded View

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Кажи за пророческите сънища.

Аз съм сънувала осъзнато. Присънват ми се някои сцени дори секунди след като затворя очи. Обаче не смятам осъзнатото сънуване за нещо особено. Виж, пророческите сънища вече ги признавам ;д.
    Преди тазгодишното земетресение на 22 май в Перник сънувам как става силно земетресение, аз съм права, обръщам се назад и чак тогава усещам силното земетресение. Вечерта, докато вечеряхме с майка ми й споделих, че съм сънувала много силно земетресение, майка ми каза :"Виж какво значи в интернет!", а аз се пошегувах и й казах "Е, земетресение! Какво да значи!"... Същата нощ, говорих по телефона около 3 часа, ПРАВА до прозореца, започна да тресе и аз се обърнах по същия начин назад и чак тогава осъзнах за земетресението... Още не мога да си обясня това съвпадение.

- Преди голямото земетресение в Япония също сънувах силно земетресение! Тогава, обаче, не споделих с никого преди то да стане факт, казах на майка ми, че предния ден съм сънувала земетресение, докато гледахме извънредните новини.

Друго съвпадение, което ми се случи беше, когато полския (не съм съвсем сигурна) президент се разби със самолет миналата или по-миналата година. Предната вечер сънувах, че съм с приятеля ми (който е фотограф-папарак) на летището да снимаме някаква известна личност (разбрах го по това, че той беше с апарата си) и в същия момент виждаме кацащия самолет, който експлодира непосредствено преди кацане, приятелят ми ме хваща за ръката и двамата започваме да тичаме, за да се спасим от отломките. Това пак го бях споделила с майка ми малко преди да стане, тя ми е свидетел. Това малко като съня за убийството на Кенеди, който е сънуан от някакъв си човек точно преди да стане.

Тия са най-интересни, другите са свързани с мен и не са чак-толкова значими.
    Последно редактирано от koshtramba : 08-21-2012 на 07:15
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си