Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
пророчески сънища хммммм.Веднъж бях дал един много ценен за мен предмет на една моя приятелка.Тя го беше загубила или поне така казваше.След това сънувах точно къде се намира предмета.И наистина беше там ;д Понякога,когато съм в осъзнат сън,който контролирам,се опитвам да убедя хората,които са ми приятели,че това е сън,викам им хей това е сън вие сте в моя сън ехоооооо,те клатят глави като някви малоумни,е да това са просто проекции на съзнанието ми ;д.Веднъж в осъзнат сън,бях в някаква магична страна да речем.Не можех да се събудя и да исках.Имаше една къща,там една вещица ми каза да изпълня едно нещо,като приключение.Не ми се пише за нещата,които правих,но след като изпълних заръката и,поисках да се събудя и се събудих ;д гледали ли сте матрицата? много готин филм.Искам да измислят машина,където да ни включват и,който е включен в нея да се появява в някакъв свят и там да можем да си говорим и да правим каквото си поискаме(да имаме свръхесетесвени способности така да се каже)Е да ни включват някак лесно де,не като в матрицата да ми забиват метална тръба в главата ;д
Ставаш за ясновидка бе хахаха мн филми вкарваш!