- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво ми стана :(( моля Виии пишете!
Проблема ми може да ви се стори смешен, но...преди малко докато се преобличах забелязах "изменение" в срамните устниима една "кожичка" или каквото е там, която е щръкнала напред и стои малко като скъсана
(((((((((((( Какво може да е? Вчера като се къпах, не забелязах да имам такова нещо, и никога до сега не съм го имала, а днес като забелязах се стреснах...Девствена съм, на 18 съм. Хора страх ме е...какво може да е? Като се бръсна внимавам...не е от това...а ако съм развила някоя болест? Имам бяло течение от много време....
Моля Ви, пишете в темата и бъдете сериозни, много ми е притеснено(((
За шигаджиите - не е клитор, нито ми расте пишка!
Разпрала ти се е срамната устна
*добре,добре,попреувеличих. ..нищо ти няма най-вероятно.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Ех, хайде по-сериозно, наистина ми е супер притеснено...
Нищо ти няма, просто си се филмирала..
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
е ако толкова се притесняваш да няма нещо,отиди на лекар![]()
сигурни ли сте? Този израстък го нямаше до сега... :X
Ми пораснал е.Може да е онкообразование.Може и пишка да ти расте,знам ли.
*пак преувеличих-там си е бил израстъка,просто не си му обърнала внимание явно.![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Нямаше го...гади ми се от притеснение, а ти се бcзикаш... Възможно ли е да са гъбички или някаква инфекция, която да доведе до това?
Чак пък гъбички о.О ако ги имаше,щеше да те сърби...щеше да те боли ....
Ама виж сега на израстък ли прилича или като наранено ? Пари ли те,боли ли те? Около клитора ли е?
Не знам...той е на едната срамна устна, нямаше го преди. Вчера като се къпах , не забелязах такова нещо, а днес...възможно ли е да порасне да един ден,защото явно има проблем.. Върха на тоя израстък прилича като на гребена на петел...
Последно редактирано от liliq93___ : 08-18-2012 на 17:33
ми може нещо да си се наранила о.О за една нощ...що за чудо бе о.О
Вече май знам какво ми е...ето какво намерих в интернет :А: Заболяването започва с появата на малки белезникави или розовочервени възелчета с разклонен връх. При нарастването си на големина добиват вид на цветно зеле или гребен на петел...."
Отиди за всеки случай при гинеколог.
От обяснението не става особено ясно какъв е израстъка, неговото местоположение и подобни. Отиваш на лекар, преглеждаш се и разбираш какво е.
а, разбрах - кондиломи
всъщност не мога да разбера....кое от всички написани в статията
пише, че тази болест се предава по полов път, а аз съм девствена xD
отиваш на лекар .. и как може да имаш бяло течение и да не си отишла до сега на лекар ?
а ако имам рак? Оле ще се побъркам ;((((( http://podolechev.com/2011/07/ostri-kondilomi/
това сиво вещество ползваш ли го или само дето ти тежи ? отивай на лекар
не не го ползвам, аз съм най-тъпото същество на света...преди години ми се появи кожна брадавица а сега това...не ми се мисли какви ще са последствията
личи си... ако мислеше щеше да си отишла на лекар щом толкова се притесняваш,а не да висиш във форума![]()
мисля, че ще си падне само...въх
Последно редактирано от liliq93___ : 08-18-2012 на 19:10
Да, но сега по това време са затворили. А израстъка го забелязах преди час някъде. Преди малко се погледнах и размера му се е увеличил,а върха му е скъсан леко...офф :S иначе не боли, все едно е мъртва кожа.