- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Срам ли ви е
Да се разхождате примерно в мола или да сте на кафе с момче, което не си е обръснало краката, а е с къси панталони?
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Да я е срам, щото момчето не си е обръснало краката
Ебахти кифлите ше са тва
Все пак зависи от човека ..
Някои имат светли косми, други тъмни
Някои са по-добре със, други без
Имам един приятел, който е супер космат и има супер тъмни косми,
но не ги пипа, защото било педалско .. ем според мен е малко грозно
ще ме е срам да се разхождам с момче с по-гладки крака от моите
тва да си бръснеш краката е изпедерастяване, разбирам да има МНОГО косми, ама малко са тези, които се нуждаят от бръснене.....
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Всъщност да - за щастие не ми се е случвало![]()
мен ше ме е срам ако момичето е с космати крака :Д
то густо, то пусто
ние сме мъже... трябва да сме потни, мръсни, космати и да цепим дърва.
то густо, то пусто
Отвратително е. Ако наистина космите правеха мъжа то тогава ебем ви представата за мъж![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
даааа :Д и да сте секси :Д
жоци,ти бръснеш ли си краката?
насе еспешъли фор ю http://offtrackplanet.com/wp-content...hairy-legs.jpg агхахахахахахахаха тая е дъщерята на чубака![]()
-M.B.
аз се старая да поддържам моите по същия начин![]()
nigga stole my bike
Ми така де, трябва да сме натурални и естествени![]()
Вие луди ли сте бе ?! :д Как си го представяте т'ва пича да е с по-гладки крака от теб о.О и като седнете на кафе за епилатори ли ще си говорите ?
Hostis Honori Invidia