- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 2 шампоана да се използват едновременно ?
Понеже реших да си поръчам някои продукти за коса от един сайт , и се чудя дали мога да използвам два шампоана едновременно , за плътност и за накъсване , както и две различни маски за коса едновременно ? Това дали ще навреди на косата ми ?
По-добре редувай. Ако са обикновен+лечебен шампоан- да, но иначе тези твои комбинации са неприемливи.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не.Въпросът е при всяко измиване да усещаш косата си от какво има нужда.
В твоя случай по - скоро опитай с шампоан за плътност + маска против накъсване или обратното.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
а искам само да попитам понеже съм си избрала маска за плътност , но пише , че е за зряла коса , а не съм сигурна какво точно представлява зряла коса , и за да не правя нова тема ще попитам тук , някой ако може да ми отговори ще съм благодарна![]()
не,не може.. т.е. може но изобщо не е препоръчително.. по-добре използвай първо единия и после другия - както и с маските... или едното миене единия,другото - другия...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Шампоан за едното и маска за другото. Като ги омешаш нищо няма да постигнеш. Без това сигурно има 2 съставки, които се различават една от друга в тях. За зряла коса означава за хора на по-зряла възраст (тук разбирай 40-45 +) на тези години започват да се губят вещества от структурата на косъма, на теб надали ти трябва точно този продукт.
само на мен ли от балсами без отмиване ми става гадна косата?
и като цяло от всичко (освен кристали), което се слага на косата СЛЕД баня?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
и на мен не ми харесва особено каква става след тия неща.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Под "едновременно" нямаш предвид да сложиш единия, да изплакнеш, после да сложиш другия, а баш едновременно, така ли ?
Мама винаги ми е казвала, че така се губят действията и на двата шампоана, но лично не съм пробвала ;д Не бих те посъветвала.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more