- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- not that 'personal' but still Мine ^^ //*vol.2
всички теми, за които съм се 'абонирал' са изчезнали от потребителския ми панел... баси.. ;o
кофти :/
днес беше много странен ден..
беше топло и студено едновременно
през почти целия ден се чувствах сякаш тялото и мозъкът ми се самоизключват и изобщо не им пука, че трябва да правя нещо, каквото и да е то
даже по едно време забравих как да ходя.. weird, huh?
бях си пуснала прекрасни дълги нокти, точно такива, каквито ги обичам.. до днес, когато след като един час играхме баскет, освен, че издрах всички около мен, си счупих 3 нокътя и сега трябва да скъся всички и да ги пускам на ново :С
точно като се прибирах валя дъжд :3 .. и улиците миришеха на чисто и всичко беше прекрасно ^___^
като изключим гадния вятър, но дъждът компенсираше
теста по биология беше ужасен.. на мястото на нещата, които не знаех, писах уроци, които съм сигурна, че знам, и се надявам госпожата да го вземе на предвид :д
миналата година на теста, на който не написах абсолютно нищо, защото изобщо не бях учила, й нарисувах нещо на гърба на листа и госпожата ми беше дала 1 точка за старанието .. имах си 2 де, обаче точката си е точка![]()
може ли някой да ми обясни, защо вече 2 дни коремчето не спира да ме боли? :С
в неделя започнаха великденските пости, обаче не съм сигурна кога точно е Великден.. миналата година бяха около 56-57 дни, най-вероятно и тази ще са толкова.. да ми се чуди човек, защо ги спазвам, при положение, че каквато и да е причината, няма нищо религиозно в нея.. това ми е една от странностите maybe ;d
the coolest picture of the day:
![]()
that face![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
мерси за поздрава ^____^
нда, ок
great, just great.. пак заспах към 6 и нещо и се събуждам чак сега :/
а щях да правя толкова много неща.. пф, навивах си даже 2-3 аларми, а принципно като си чуя алармата ставам веднага, обаче явно наистина доста ми се е спало.. и продължава де, затова смятам да си легна към 2, макс 2 и нещо
хубавото е, че така ще ми се съберат близо 9 часа сън, обаче лошото е, че не съм си прегледала домашните за утре, изпуснах си тренировката и ще я правя след малко, не съм вечеряла, обаче е твърде късно за това сега, имам да правя и други неща и някак си трябва да се вместя в рамките на 1 час, защото повече не смятам да оставам будна
и пак сънувах някакви странни измишльотини, които само моя мозък може да сътвори.. все едно докато спя съм на картонче и затова сънувам такива неща.. my mind is kinda' fucked up
лека ви нощ, аз започвам да правя някакви важни неща и после си лягам :3
^^
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
времето беше просто прекрасно.. а нямаше с кой да изляза и си кисна вкъщи like always -___-
всъщност не, че няма, просто телефона ми се е скапал и не може да праща sms-и.. пратих един в 13:45 и още чака.. какво чака и той не знае :/
а утре пак ще е топличко, но ще вали, а освен мен, не познавам друг човек, който обича дъжда, пък какво остава за гръмотевиците.. обаче колко е готино да се гледат филми на такова време :3
утре ще си пея The Tunder Song от 'Ted'![]()
кофти, че си изпуснах хубавият ден, но пък след седмица и нещо пак ще се затопля, а и ще сме във ваканция.. още само 9 дни ^^
ходи ми се на Витоша.. на някоя хижа или просто ей така за разходката.. и на пикник.. и на лов за катерици :3
в момента това вътре в главата ми функционира страшно бързо и за една минута измислих около 50 места, на които искам да отида и още толкова неща, които искам да направя.. понякога мозъкът ми ме изумява о.О
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
duck power!!![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
нда, патиците са велико нещо.. почти точно толкова колкото кокошките :д
днес с една приятелка развивахме теорията, че всъщност кокошките са потомци на динозаврите и ако бяха със същите размери и можеха да летят, щяха да завладеят света и даже ледената епоха няма да ни спаси... освен, че кокошките са изключително глупави същества, те са и тъпи, което в комбинация само по себе си е разрушително, а ако достигнат такива размери плюс умението да летят, всички сме обречени да си загинем в някоя човка, което като за смърт е доста безинтересно
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
хелов ^^
сега ме мързи да пиша,
*твърде много се изтощих след всички неща, които свърших, плюс тренировката, плюс тези ужасни squats, от които после не мога да ходя няколко часа :д *
... така че ви оставям само с това
:3
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
this is what I call a true happiness ^^
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
and what if i don't have a motorcycle? :C
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
пф.. ако не беше руса :/
![]()
студено е
и това е всичко, което имам да кажа за днес
....
излъгах,
гладна съм и ми се спи
нда, това вече е всичко
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Е такава намерих сега какво да направя
Да и духа вятър, много студен вятър![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
нещо против русите ли имате бе![]()
i never said such thing
имах в предвид, че аз не съм руса и затова не ме радва факта, че тя е.. /дори и аз не разбрах какво съм имала в предвид, така че it's okay... но знам, че не е било нищо лошо :д/
в момента един зъб страшно много иска да забележа присъствието му и едвам се сдържам да не зарева от болка :С
днес беше една хубава събота, като изключим гадния вятър
но пък имаше слънчице, така че пак е нещо
утре ще е по-топличко и няма да има вятър.. което не ме грее особено, защото най-много да изляза на терасата, ако не ме домързи или да отида до магазина, ако ме накарат.. иначе неделите като цяло не са ми много продуктивни :д
вие как сте, прекрасни хора? :3
защо си имам само 140 страници, а темата ми е от август? :д
so me![]()
^^
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
the most random gif ever![]()
реших да напомня за съществуването си, преди да заспя и да сънувам шарени еднорози, които продават ледени сокчета и играят Super Mario като го няма шефа :3
не е ли странен самият факт, че мога да си представям такива неща и то в детайли.. но пък щях да съм доста скучно същество, ако бях нормална /радвам се, че не съм в повечето случаи :д/
имам си 6 на теста по биологияяяя.. аз съм велика! а очаквах 4.. това ми е третата 6-тица по биология за този срок, а това е супер, защото сега мога да започна да се занимавам с другите предмети.. като историята например, защото там май повече от 5 за годината няма да докарам :/ .. изчислих, че ако всичко върви по план, успеха ми на края на годината ще е 5.83, което е just awesome... много е яко чувството, като се сещам, че съм умна![]()
btw, засега от този срок, нямам по-ниска оценка от 5-тица/дано да си остане така/ *имах нужда да се похваля на някой* :д
another subject: имам си косаа.. това е прекрасно
вече е дълга мъничко под раменете.. а това като за моята глава се води дълго.. какво ли ще е ако ми стигне до кръста о.О тогава може да ходя на рок концерти и да се чувствам като част от пейзажа .. fuck yeah
на 4-ти април Robert Downey има рожден ден :3
добре, че тогава сме във ваканция, мисля да го отпразнувам, като си направя маратон с негови филми, а те повечето са си awesome, така че едва ли има значение с кои точно :д .. кофти, че Iron Man 3 излиза чак май, иначе и него можеше да включа
сега ви оставям и отивам в Neverland или Narnia/не знам накъде ще ме отведе Джимини Щурчо този път/...
лека ви нощ^^
*нда, знам, че е 18:15, но все някъде по това време хората си лягат, така че смятам да ги подкрепя*
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out