- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- not that 'personal' but still Мine ^^ //*vol.2
днес бях в прекрасно настроение още от сутринта.. и целият ми ден мина някак си усмихнато
беше просто страхотно : )
а в момента не мога да опиша колко ядосана съм и как бих обезглавила някой само с поглед
и съм точно в една от шибаните ситуации, в които нищо не мога да променя.. само си се чудя, защо се ядосвам за глупости.. всъщност не са глупости, важно е, обаче май само за мен.. fuck me, right -___-
anyway.. сега си правя процедурата за оправяне на настроението, после ще си направя тренировката и така има голям шанс да забравя за известно време, защо в момента съм бясна..
sup with you? ^^
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Абе що всеки ден си ядосана, на какво се ядосваш толкова ?
аз съм човек с 7829264923642394639563956356+ проблеми и винаги има за какво.. а сега дори е за нещо, което бях позабравила(не напълно) за известно време, нещо свързано с това, ме 'тресна' по главата като заострен бумеранг и сега вътрешно избеснявам, а програмата за оправяне на настроението не работи, което е странно, защото винаги има ефект..
обаче днес бях в мега доброто настроение.. даже сутринта, когато всички бяха полузаспали, аз бях ухилена до уши и си пеех и изобщо не ми пукаше, че е 7:30![]()
пф, както и да е,
i'm a tough guy, i'll manage that ;d
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
тази вечер съм на 'old but gold'
and now.. let's shuffle
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
the next song in the tonight's playlist is....
.. can't touch this
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
^___^
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Will Smith and his awesomeness in everything he does <3
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
this!!
who you're gonna call? Ghostbusters! ♫
като в Zombieland, когато са в къщата на Бил Мъри и Columbus казва на Little Rock
-This is so exiting, you're about to learn who you're gonna call!
just awesome! ^^
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
класика![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
яж сладолед, на мен така ми минава
мен пък още от снощи ме цепи главата, а днес цял ден ме боли коремчето :С
забелязах, че имам адски слаби ръце.. всъщност то не са точно ръце, а кокали, покрити с кожа(колко прекрасно звучи :д)..
днес ми беше някакъв мега агонизиращия ден.. станах от леглото чак в 3 и нещо следобед, хапнах набързо и после пак си легнах.. нямах нет до преди час, обаче и да има, няма нищо интересно -___-
като не съм на кеф, всичко изглежда гадно и скучно :/
пф, поне утре се очертава да е готин ден ^___^
мисля да гледам Chatroom от 2010-та.. не е с кой знае колко висока оценка в imdb, но нещо в резюмето ме накара да реша, че ще си струва да го гледам, а и коментарите в замунда не бяха лоши
до колкото разбрах, става въпрос за драма с елементи на психарщина и интернет манипулация.. не звучи никак зле :д
искам да гледам новият филм 'Цветът на Хамелеона' с Руши Виденлиев ... вече има 'Златна Роза' за най-добър пълнометражен филм и е номиниран за още 4-5 награди.. като за български филм звучи доста обещаващо.. историята също е до някъде интересна, даже бих го гледала на кино(това, казано от мен, си е доста сериозно, при положение, че след като открих замунда, съм ходила на кино макс 5-6 пъти :д)
тази година на Spirit of Burgas ще идват Rizzle Kicks и Chase and Status :3 (засега знам само за тях)
миналата бяха Sum41, Busta Rhymes, Chase and Status и още много много, които исках да видя на живо
кога най-накрая ще стана на 18 и ще мога да присъствам легално на нещо подобно? вече даже за концертите на Ogi23 искат 18, защото напоследък почнаха да ги правят след 10.. not cool
всъщност, единствената причина, заради която искам вече да съм на 18 са концертите и партитата в Mixtape и 4km. .. тази година ще идва и Snoop Dogg, а аз няма да мога да го видя, само защото се водя непълнолетна.. това е адски гадна дискриминация!
трябва да се протестира за такива неща, а не за глупости като например удължаване на ваканциите.. не стига, че едно 70~75% от учениците са мега простите същества, ами искат да си намалят времето, в което е донякъде възможно да научат нещо и да не изглеждат толкова тъпи, колкото всъщност са.. и единственото, което постигнаха, беше, че сега имаме някаква мизерна ваканция от 1 ден през ноември и февруари.. good for you -____-
или например това, дали ще почваме училище на 1ви или на 15ти септември.. защо изобщо се обсъжда толкова много време, като разликата са някакви си 2 седмици, в които така или иначе няма да правим нищо, както започва всяка учебна година.. поне така ще имаме някакво време и няма да ни се налага накрая на срока/годината да взимаме по 2-3 урока наведнъж, за да keep up-ваме с програмата, а през това време ще си почиваме или ще правим нещо друго(which is still better)
wow, понякога мисълта ми започва сама да си се разхожда и се задълбочавам в някакви теми, все едно на някой му пука![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
брат ми, fear4o, днес има рожден ден и заслужава да си има поне един пост, посветен изцяло на него
разбира се, едва ли ще го види, защото скоро не е минавал насам, но все пак .. :д
та.. честит рожден ден на най-готиния форумен брат евър! ^^
сигурно е кофти да остаряваш, но пък теб не те хваща дискриминацията(спомената в горния пост) и можеш да правиш каквото си искаш легално.. а това си е супеp, от където и да го погледнеш :д
happy sweet 19 :3
едва ли ще получиш кадилак и диамантени зъби, но пък нищо не ти пречи да си спретнеш някое готино купонче и да бъдеш напсуван мислено от съседите![]()
дано си изкарате готино и да има какво да разказваш(или да не ти се иска да разказваш) след това.. и да пиеш едно за сестра си/това го приеми като задължение/
йее, много е готино, като някой има рожден ден, защото така цял ден има правото да се чувства като най-якия човек на света(въпреки че аз си се чувствам така почти всеки ден) :3
а днес най-якия човек на света е брат ми! да се знае!![]()
^^
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
this song is in my head all day long
^_____^
беше една хубава събота :3
а сега мисля най-накрая да гледам 'Chatroom', защото снощи вместо да го гледам, както беше планирано, аз гледах няколко епизода на That 70's Show и после си правих караоке парти до 4 сутринта![]()
вие как сте, прекрасни целуфчени същества? ^^
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Въобразявам ли си или се изразяваш по-лигаво от обикновено?
зависи от настроението.. а сега съм в онази фаза, в която обичам всичко и всички, така че приеми, че си прекрасно целуфчено същество и не протестирай.. :д
иначе да, ако бях в обикновеното си настроение, бих се самофраснала на момента![]()
аз съм сложна личност като цяло, но се свиква с времето.. нда
and now the playlist wants me to listen to...
^^
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Да не повярва човек доброто ти настроение било заразно, ок няма да протестирам.![]()
доброто настроение винаги е заразно :3
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Good morning, sunshines : )
^____^
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
sunshines, today you are boring me to death![]()
anyway,
'sup?
принципно неделята е най-кофти деня от цялата седмица, но след като осъзная, че утре не ми се налага да ходя на даскало, всичко отново става прекрасно :3
нда, все още обичам всичко и всички, което е странно, защото обикновено това ми състояние трае няколко часа, а сега продължава вече втори ден :д
all of you <3
днес съм много обичлива ^^
//сериозно, това е странно, dafuq is happening?![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out