- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срам ме е да ме лиже
С приятелят ми правим секс от много време, но много ме е срам като ме лиже, и затова вече не му и давам де.. Притеснявам се да не имам бяло течение или пък като се възбуда ( нали попринцип има течност). Не че не ми харесва.. напротивв.. просто ме е срам да не му стане гадно.. какво да правя?
Ако имаш бяло течение, иди на лекар.
Иначе е глупаво да се срамуваш от нещо толкова нормално, особено, ако той иска.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Нека той решава кое би му било гадно и кое не. Ако сам иска, тъпо е да го спираш.
Ако настоява толкова да го прави, мислиш ли, че няма вероятност това да му доставя удоволствие? Ако не му харесваше, едва ли щеше да се натиска да го прави.
Ако наистина имаш бяло течение, бягай на лекар.
Поддържай добра хигиена и не се притеснявай
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
... не си ритай късмета...!
^![]()
Та... те си казаха по-горе ,какво трябва да направиш,но от личен опит ти казвам,че доста момчета го правят повече заради момичетата си,от колкото заради това,че им харесва. Един вид ако му кажеш 'недей,не искам вече' той няма да възрази кой знае колко. Ако чакаш да ти каже 'не,на мен супер много ми харесва ,хайде ,хайде ' по-скоро няма да стане(въпреки ,че все пак не познавам приятеля ти,казвам го от личен опит). Може и да му харесва де, дай боже хахаха
Така,че ... просто си му кажи ,че ти харесва и един вид се възползвай от това ,поддържай лична хигиена и така.
хихих... все едно чета една моя стара тема. И на мен ми беше кофти , но се "прежалих" и сега всички са щастливи ^.^![]()
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
Като иска - недей да го спираш. Особено, когато това ти харесва. Позволявай смело.
И пази лична хигиена.
Ако имаш бяло течение - гинеколог.
Пикай му у лицето, ще му доставиш невероятно удоволствие, току-виж може да влезе и в brazzers. Хахаха. Малко изгрубях де, сори за което. Аз се чудя - да му го лапнеш, ок, може да не ти допадне, чуждо нещо е, ама да се лишаваш от собствен кеф?
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Отпусни се достатъчно и няма да те е.
Най-тъпото нещо е да се срамуваш от собственото си удоволствие/в леглото или извън него/.
Последно редактирано от bEbsI : 08-20-2012 на 17:45
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Като му дадеш един път,после ще мине и срам и всичко(естествено,ако знае какво прави)
Семейството (Сиси и Шадоу) казаха,каквото имаше да се казва.Напълно подкрепям постовете им.Плюс спазването на отлична лична хигиена,разбира се.![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Няма причина да се притесняваш... а и все пак както казаха в някои от по-горните постове-- щом той го иска какъв е проблема? Не го караш на сила-той го желае,значи нямаш повод за срам и притеснение)
Най-доброто решение при такъв проблем е просто да си поговорите. Щом правите секс от доста време сте достатъчно интимни, за да поговорите какво харесвате и какви са притесненията ви. Секса не е тема табу, която трябва да се избягва. Седнете, гушнете се и си поговорете - кой какви фантазии има, от какво се притеснява, какво би опитал. Щом е навит да го прави - харесва му. Харесва му вкуса, аромата, как си движиш тялото, че се възбуждаш повече. Всичко това му доставя удоволствие - не го мисли толкова. Все пак най-доброто решение е да си поговорите.
Какво ти е смешно?![]()
С бившия ми го правихме и той искаше да лиже .. Аз се притеснявах от същото нещо и реших да споделя с него .. Той каза че е вкусно ! От тогава нямам никакви притеснения ! Бъди спокойна !