.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Изготвям ТРЕНИРОВЪЧНИ ПРОГРАМИ И ХРАНИТЕЛНИ РЕЖИМИ

Изготвям индивидуални тренировъчни програми, индивидуални хранителни режими и фитнес пакет ( тренировъчна програма и хранителен режим) съобразени с Вашето ежедневие.
    Индивидуалната тренировъчна програма се изготвя спрямо индивидуалните особености, телесен тип и конкретни цели на всеки клиент.
    Програмата включва: седмичен тренировъчен план, съобразен с възможностите за честота, време и продължителност на тренировките;
    илюстрирани упражнения и обяснения към тях;
    конкретен брой серии и повторения, почивки и тренировъчни техники.
    Чрез индивидуалната тренировъчна програма Вие ще знаете кога, с какви упражнения и с какво натоварване да тренирате, за да постигнете желаните резултати и по този начин няма да губите времето си във фитнеса.Цената на програмата е 30лв.
    Индивидуалният хранителен режим се изготвя спрямо индивидуалните особености, телесен тип и конкретни цели на всеки клиент.
    Режимът включва:
    изчисляване на калорийния баланс, необходим за постигането на поставените цели;
    общи методически указания при спазването на хранителен режим;
    дневно меню с определен брой, честота и обем на хранениятал
    вид и количества на храните за всяко едно хранене;
    препоръки и дозировка на необходимите хранителни добавки.Цената на хранителният режим е 30лв.
    Фитнес пакет - той включва тренировъчна програма и хранителен режим, както и следене и коригиране на тях(ако е необходимо) в период от 12 седмици. Цена 55лв. За контакти: е-mail : jordan8712@abv.bg

Мега фен
    точно така..Взема и аз да пусна някоя подобна тема да си изкарам някой лев..

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    и аз изготвям за 45 ае кой ще ми бие офертата
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен
    Адаша и други услуги предлага за 45лв

Супер фен Аватара на Shines
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    точно така..Взема и аз да пусна някоя подобна тема да си изкарам някой лев..
    Дам, до сега колко режими и програми съм изготвил на приятелчета , ако трябваше да им взимам парички щях да си изработя за отрицателно време една минимална работна заплата, но надявам се и това да стане в скоро време .
    Последно редактирано от Shines : 08-23-2012 на 13:53

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си