Дриймърката като цяло ме дразни. Ама това си е доста добре - потребителите, чиито мнения предизвикват реакция у мен, се броят на пръстите на едната ми ръка. Та, мацката ми се струва умна, упорита, самостоятелна, напориста и пасивно-агресивна. Но мисленето и е доста незряло. Вдига прекалено шум за нищо. Има потенциал, но трябва да разбере, че нейното мнение не е единствено.
jghgh и ShtrudeL са интересни. Засега обаче нито един техен пост не е предизвикал размисъл у мен. Може би защото не се вълнувам от философски разсъждения и сладникави романи. Ама то това е от зодията.
PyCoKoCkA93 ме разсмя с детските си гневни тиради срещу несправедливостта в БГ. Да, трудно е да си намериш работа, ама като пишеш по форумите едва ли се повишават шансовете ти. После прочетох и други нейни мнения и интересът ми изчезна. Просто от 5 изречения, едно е смислено, другите са локуми. Но разсъждава, което е хубаво, просто трябва да поработи върху начина на изразяване.
Бах, много съм критична. Не ми обръщайте внимание (и без това не съм от редовните).
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]