- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния според коментарите му в раздела?
И аз да спамна нещо като заговорихте за skype разговорите. От там разбрах, че сте много сте готини и 2те, Disappointed Dreamer-за възрастта си знаеш супер много неща, сега е момента да го спомена
. Апък Плами е голяма фенка на слабите Bayern
![]()
Баскетболистът, да не ми говори за футбол,слаби,слаби ,ама финал на ШЛ, айдеее.
+ сестра ти е много готиня ,бееееемного е сладка.нянян.
maDamn
granger радва. Отворена, умна по ненатрапващ начин, социално активна (качество, което много ценя у околните), амбициозна и властна. Все хубави неща.
За нея знам, че е моята зодия, а колкото и да не съм фен на астрологичните измислици, съм пристрастна към лъвчетата.
Но в повечето случаи ми е безинтересна. Има хубава коса.
На Chacho няма да му галя самочувствието. Той си знае, че е пич.
За доста неща съм съгласна с него, но един спор би бил интересен.
Завиждам му, че е в Студентски град.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Форсайд няма коментари у форона, предимно се подвизаваше у секса, и то в темата за снимките. Иначе, говорили сме много по скайп - чатове и разговори. Симпатично момче, учи, забавлява се, спокоен и уравновесен ми се струва.
пропуснала си го, защото мен днес ме е напекло слънцето и говоря за един, обръщайки се към друг. Смахната работа. Коментара се отнасяше за Дракон госпожата.
Ти си си доста позитивен човек, от това което съм видял. Имам още да трупам наблюдения.
Чочо, прави много добро впечатление и успява да се открои от останалите във форума, ако е в Студентски, може даже някога да се видим. Само дето тия глупаци, не щат да ми дават вече терен в студентски.
Последно редактирано от draid : 08-23-2012 на 20:19
Какви спорове, бе, купете ми баничка![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Да, ама след баничката и боза ще искаш...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Моля, от тебе чакам бозътъ.
Ивето е дама. На моменти може да се разпали, в други съумява да е сдържана. Разговорлива, съчувствена, прилежна, работлива, забавна. Знам ли още кво. Всъщност няма да се напъвам да обяснявам повече, тя е един от потребителите, за които не искам да ми е много точно и ясно мнението, заедно с още някои, с които поддържам контакт. Приятен човек е. Дори мисля, че сме спорили на няколко пъти и не сме запазили лоши чувства, за което се радвам.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Казах си мнението за Чачо, а Ивито е душичка. На моменти повече импулсива ,отколкото трябва. Но е страхотна и много си я обичамУмна и разбрана, винаги е готова да помогне,ако имаш нужда. Ако подпали е лошо,защото става много заядливка,но от една страна това си има чар. Мога да говоря за почти всико с нея, а за утбол сме на една вълна
Прекрасница!
+Чачо , ще ти нося и шкембе чорбЪ
maDamn
забавен, но малко вулгарен.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ирти е страхотен. Разбираме се чудесно, не само заради вулгарния език и липсата на захарни балончета. Той знае какво иска и се стреми да го постигне. Не го интересува чуждото мнение, живее за себе си и се забавлява. Умен, скептичен, но безразлично настроен към всички, освен ако не провокираш някаква емоция у него, което е трудно постижимо.
jghgh-човек с много пъстър,наситен и интересен вътрешен свят,емоционална и чувствителна натура.Борави със словото много добре и успява да накара човек да си пораздруса мозъчните гънки,след прочита на нейно мнение.Ценна личност за форума.
DisappointedDreamer-фурияискрена,непринудена,на моменти безцеремонна и винаги с един такъв заразен хъс и енергия...Забелязвам,че е имунизирана от заблудите,упорито тормозещи връстниците й и е човек,на който трудно можеш да пробуташ някоя химера.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Мен пък Гламърчето ми е супер интереснастрахотни постове, точно като блаб и нампамби. Изразява се с помоща на епитети, странни метафори и сравнения, неизползвани досега словосъчетания, но в същото време успява да изкаже мнението си. Мацката тренира, пиерсинги ще си прави, хардкор момиче. Симпатична ми е.
Вече я изкоментирах![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Спокойно не съм толкова лош...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Е, пак ли ти ми се падна ;д
Glamour92 също ми е от любимите за четене.Има много готин начин на изразяване. Налучква точно какво кога да каже и обича биологията.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Сладурана