- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния според коментарите му в раздела?
аз пък мисля,че Incadeptus е близнаци![]()
както и да е :Д
Niakoitam добре разсъждава,не съм те виждала много,но въпреки това ще кажа че ник-а ти е много интересен
edit за Violenza - хубави постове,разсъждания,ама не съм впечатлена засега![]()
Violenza
Много ме обича заедно с още някой и друг съфорумец. И аз я обичам
пAteNцЕ изглежда ми свястно и позитивно момиче.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Дава много добри съвети.
Позитивен е в повечето случаи.
Ох чувствам се като на онези английски префърцунени чаени партита,вдигаме кутрето високо и се надпреварваме да правим комплименти на събеседниците
едит : sweetycherry33
харесват ми постовете,разсъдливи и умни,нищо че си новичка ^^
Я елате пиленцаа при баткоо /\
пате е зодия близнаци- и наистина ,ама много ,много ,много си прилича със зодиакалния си знак
Niakoitam е рак , обаче много готин човек ми изглежда и подобно на скорпионите е инат, отстоява на казаното си и винаги иска той да е прав, а и си е прав в повечето случай съм съгласен с него
Щтрудел както може да е много чувствителна и мила, така може и да е много строга и жена ;d ,но много обича зайчетаа!
Има чувство за хумор - това се вижда
Малко лесно се дразни , но това не пречи
Умна е и много обича астрологията и лично моята зодия![]()
;d
jghgh също е рак
и тя е много се увлича по зодиите
Чувствителна, умнаа , има опит, и винаги дава максимално добри съвети и коментари, помага на хората
Казва си всичко точно и ясно, без увъртания
разбира от зодии![]()
пс аз съм стрелец :Д
Добре де, не че имам нещо против като цяло, но нали темата е какво мислиш за предишния спрямо постовете, които си му засичал? Не зодиакален разбор на личността спрямо Плутон и Венера.
От Ловеца съм виждала доста добри дискусии. Не е човек, който не приема странично мнение, което е хубаво. Според мен би бил склонен да се извини, ако не е прав.
Ели, засичала съм ти малко мнения досега, но ми правиш хубаво впечатление, поне засега.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ели ,не съм те засичал често
Не разбирам много от зодии , а само горе долу
щОМ си стрелец , значи си забавна и весела
Струваш ми се мило момиче :P
SisiStrange е също добро момиче-аватара й подсказва за това
От коментарите ,които съм й чел останах с впечатление ,че е интелигентна и пише смислено ;P
loveca777 - oт коментарите,които съм срещала до сега-изглежда интелигентен и подкрепям мнението на Elli - казва си всичко точно и ясно![]()
Ариия - много добро момичче .. никога не хейтва и както гледам по мненията вярва, че не всичко е толкова лошо, колкото изглежда![]()
Aз пък мисля,че си голяма сладурана ^^ даваш винаги много хубави съвети и доста често съм съгласна с коментарите ти !!
Не съм засичала много постове,но имам добри впечатления
ПС:Щруди,познай аз коя зодия съм.Само 3 предположения ти давам![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
русокоска - в темите виждам, че много разбира от любов, романтична натура, много сладко, но и реално мисли ^^
Не,стрелец съм и змиеносецц ;д @Violenza Много красиво момиче.Много умно,много добре разсъждава.Съгласен съм с почти всички нейни коментари.Прекрасна профилна снимка.Много ме радва.Една от малкото,които не ме дразнят в този форум![]()
някъв заблуден фен на Хари ЧОпър
Има много груби мнения. Не си пада по концепцията за любовта. Прилича ми на студен човек.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Хари ПОТЪР е най-добрата поредица на всички времена кво искаш казвай.И въобще не съм заблуден пф.За Сиси не знам казах каквото имах да казвам.Мненията и винаги са на място,точни,ясни.Обича да помага на хората.
Един бърз офтопик. Понеже виждам, че се обръщате към хората с @ пред ника им. Тая кльомба се чете "at" или на български "до". В изречението "@Някойси е еди-какъв-си" обаче тя не носи никакъв смисъл, а без нея е съвсем правилно изречение. Ползвайте я по предназначение.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
аз не я ползвам,обаче видях,че другите го правят и затова ;д то и в туитър май се полза тая кльомба
Забавен човек,обаче напоследък гледам,че много недоверчив е станал към темите.Всяка подозира в липса на достоверност![]()
![]()
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
не съм я/го засичала много![]()
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()