.
Затворена тема
Страница 9 от 37 ПървиПърви ... 567891011121319 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 920
    Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от smrt Виж мнението
    пълен тъпак, некомпетентен, няма си и представа кво пише, а само повтаря мнението на другите.
    девствен 100% изобщо защо пише и посещава тия раздели?!
    Не съм чел много твои мнения, но като цяло определено не пишеш глупости.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    chushkopek - Забелязала съм, че често задава купища въпроси в "Разпитвайте ме" темите. Или е много любопитен, или обича да се погаври със седящите.

Русокоске, много мило мнение. Благодаря.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на nymphadora
    Сиската е симпатяга.Никога не съм прочела неин пост,в който се заяжда,дава адекватни мнения и съвети.

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    chushkopek - Забелязала съм, че често задава купища въпроси в "Разпитвайте ме" темите. Или е много любопитен, или обича да се погаври със седящите.

Русокоске, много мило мнение. Благодаря.
    Да кажем 80% 2-рото 20% 1-вово.
    Като цяло ми харесва как мислиш, малко наивността ти е в повече, но на мен прага за това ми е много нисък. Също като някой каже нещо на шадоу се нахвърляш веднага което на моменти изглежда мааалко комично, смис той и сам ще се оправи, разбирам, че сте заедно, иначе ми харесвате и 2-мата със шадоу.

Едит: И теб не те знам много, сори.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Значи не трябва да съм девствен щом съм на 13?Чушкопек,смрт-няма да ви коментирам,защото не си заслужава.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Няма защо Сиси.Казвам си самата истина.

Ще пиша за chushkopek,че да не се повтаряме за едни и същи потребители (не че няма какво още да кажа за теб де )
    Понякога чак се заяжда като разпитва някой и е малко агресивен на моменти,но като цяло съм с много добри впечатления от постовете му.Има много добър стил на изразяване и казва това,което мисли в прав текст,не е двуличен.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    Щтрудел както може да е много чувствителна и мила, така може и да е много строга и жена ;d
    meh
    за сефте ми го казват това за строгостта и жената :о хаха

а понеже другите съм ги коментирала, за chushkopek мога да кажа, че ми напомня на човечетата от саут парк, но ми трябва повече наблюдение над него, за да кажа нещо повече
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Пловдив
    Щруд,какво стана с налучкването на зодията ми?Имаш 3 опита

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    нямам представа човек
    Като се пробвам да позная нечия зодия, просто... се пробвам хаха
    Казвам овен\везни\дева?
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Русокоске, използваш множество всеобщопризнати клишета, съм забелязала аз. Не си злобна, което е похвално (за разлика от множество други примери ^^ ), но мнениеята звучат повърхностни зад тия клишета. Имам впредвид, че хората са измисляли реплики, които да си повтарят в дадената ситуация, за да си оправдаят мислите/чувствата/събитията, както "вълкът козината си мени, но нрава не" и "с времето хората се променят". Но те звучат празно някак си след многото си употреби за щяло и нещяло.
    По принцип външният ти вид е малко фрапиращ(заради косата и дрехите, иначе на една снимка без грим беше доооста хубавичка), ама всеки си се носи както си иска (и моят много хора не го харесват). Това е общо взето. (:
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    meh
    за сефте ми го казват това за строгостта и жената :о хаха

а понеже другите съм ги коментирала, за chushkopek мога да кажа, че ми напомня на човечетата от саут парк, но ми трябва повече наблюдение над него, за да кажа нещо повече
    . ами по някой път бая се караш и заплашваш
    приляга ти да си модератор Зайчее

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Казвам овен\везни\дева?
    Съжалявам, че ви се намесвам, ама да дам предположение и аз. Русокоската за мен е някой рак или риба. Залагам на рак.

едит: за ловеца нямам някакво изградено мнение, нищо не мога да кажа.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    лъв (коса, егоцентризъм, самочувствие, амбиция)
    //ако не е слънчев, е изгряващ, а същината притежава някаква несигурност и/или гъвкавост/толерантност - дева, нещо въздушно.

Violenza я свързвам единствено с аватара, а Аманда ми е изключително неприятна.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Коя е тази аманда?

Град
    Пловдив
    нямам представа човек
    Като се пробвам да позная нечия зодия, просто... се пробвам хаха
    Казвам овен\везни\дева?
    Ееее,не успя.Раче съм,ама с девата мога да кажа,че си беше близо.Така че все пак имаш някакъв нюх към астрологичното

Леприкон,благодаря за честното мнение.Да,вярно е,че клишетата ми идват в повече,ама обичам да говоря,какво да се прави И само да кажа,че външният ми вид не е чак толкова фрапиращ ежедневно,колкото на всички ви се струва В смисъл,че доста често ходя без прическа или без грим.Не е като да не мога да излезна "направена" по някакъв начин от вкъщи и да избивам комплекси за нещо.И мерси за комплимента

Иначе за теб нищо добро не мога да кажа,само гадни работи ми идват на ума...Базикам се Мисля,че имаш доста ценни личностни качества,а именно откровенността, директността и зрялата преценка.

Banned Мега фен
    Много рачета се излюпихте ,но едното с име щруди нещо ми се разсърди ;(

Град
    Пловдив
    Виоленца улучи в десетката.Браво,момиче.
    Блаб,мисля,че поне малко от малко зодията ми би ви помогнала да разберете,че не съм надута и надменна,за каквато масата ме помислихте наскоро.За всичко в скобите си права,освен егоцентризма.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Русокоска - някои нейни мнения са наистина добре написани, пълни със компетентни съвети и адекватни коментари. Обаче темата която беше пуснала за себе си просто беше ужасна. Страшно много ми се наби в очите с високото самочувствие и високото IQ което би трябвало да и осигурят работа с 3000+ лева заплата, а не да я оставят ей така след като е кандидатствала на над 60 места в джобс.бг. Ама, нали това е България. Какво да я правиш. *сарказъм*
    Заблудена личност в някои отношения, но в други дава доста адекватни мнения.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 08-22-2012 на 20:18

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Русокоска - някои нейни мнения са наистина добре написани, пълни със компетентни съвети и адекватни. Обаче темата която беше пуснала за себе си просто беше ужасна. Страшно много ми се наби в очите с високото самочувствие и високото IQ което би трябвало да и осигурят работа с 3000+ лева заплата, а не да я оставят ей така след като е кандидатствал на над 60 места в джобс.бг. Ама, нали това е България. Какво да я правиш. *сарказъм*
    Супер много кефи, в топ 5 потребители на форума ми е. Много добри разсъждения вади.

Мега фен
    Град
    <3
    Да бе, как не се сетих. Изобщо не помислих за водните знаци. Раците сте консервативни и точно си падате по баналните 'мъдри мисли за живота' и клишенца. (не го казвам с лошо, мама е рак)

loveca777, нИ ти се сърдя бе душа :3

Blab, а пък лъвовете са по-дразнещи и натоварващи. :3 Русокоската май не е човек, който може да те изкара извън нерви. :3
    4XCOKИ

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Русокоска - някои нейни мнения са наистина добре написани, пълни със компетентни съвети и адекватни коментари. Обаче темата която беше пуснала за себе си просто беше ужасна. Страшно много ми се наби в очите с високото самочувствие и високото IQ което би трябвало да и осигурят работа с 3000+ лева заплата, а не да я оставят ей така след като е кандидатствал на над 60 места в джобс.бг. Ама, нали това е България. Какво да я правиш. *сарказъм*
    Само да уточня,че никога не съм казвала,че трябва да ми дават супер голяма заплата или че съм супер интелигентната,за която всеки работодател мечтае.Казах,че предвид ситуацията в България е глупаво самоусъвършенстващия се човек(в частност аз) да бъде пренебрегван заради някой с връзки.Но да не задълбаваме,благодаря и на теб за искреното мнение.

Честно казано първоначално ми се струваше много песимистично настроена личност.Но като проследих случайно и други твои мнения и разбрах,и че от години не живееш тук,си промених мнението.Даже си много позитивен човек,отворен към опознаването на света и на самата себе си.Струваш ми се и много всеотдаен човек,но само за хора,които си заслужават.И едно евала за това,че знаеш няколко езика,които практикуваш постоянно,и въпреки това не си забравила българския и умееш да пишеш по-грамотно от много българи в родината си.
    Последно редактирано от PyCoKoCkA93 : 08-22-2012 на 20:25

Мега фен Аватара на Blab
    Blab, а пък лъвовете са по-дразнещи и натоварващи. :3 Русокоската май не е човек, който може да те изкара извън нерви. :3
    на мен са ми приятни (ако съдържимото им си струва, царското лесно се преглъща), дори са ми сред любимците, големи котенца<3
    а Русокоска, ако не бях толкова сдържан човек, можеше и да ме вади от нерви, честно казано:Д

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    а Русокоска, ако не бях толкова сдържан човек, можеше и да ме вади от нерви, честно казано:Д
    Разбирам това като деликатния начин да ми кажеш "Не ме кефиш изобщо."

Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    на мен са ми приятни (ако съдържимото им си струва, царското лесно се преглъща), дори са ми сред любимците, големи котенца<3
    Много скоро разбрах, че си женско бтв, иначе и ти ми харесваш много (топ 10 да кажем), разсъжденията ти не са за изпускане.

Мега фен
    Град
    <3
    нях

DisappointedDreamer - Има нещо дразнещо и натрапчиво в мненията, но ще го оправдая с това, че е телец. :о
    Сигурно е готина, но на рибешката ми душа не й се нравят някоИ работи. На моменти е доста остра, не да кажеш директна (което е и вярно, но надхвърля тая граница и се получава нещо като заядлив/закачлив коментар, а ме дразнят хора, които ако не са съгласни с нещо скачат против него и не се опитват да разберат този, с който не са съгласни, или пък не си помислят, че те може би са били на същото дередже.)

П.П. Нищо лошо.
    4XCOKИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си