- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния според коментарите му в раздела?
chushkopek - Забелязала съм, че често задава купища въпроси в "Разпитвайте ме" темите. Или е много любопитен, или обича да се погаври със седящите.
Русокоске, много мило мнение. Благодаря.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Сиската е симпатяга.Никога не съм прочела неин пост,в който се заяжда,дава адекватни мнения и съвети.
Да кажем 80% 2-рото 20% 1-вово.
Като цяло ми харесва как мислиш, малко наивността ти е в повече, но на мен прага за това ми е много нисък. Също като някой каже нещо на шадоу се нахвърляш веднага което на моменти изглежда мааалко комично, смис той и сам ще се оправи, разбирам, че сте заедно, иначе ми харесвате и 2-мата със шадоу.
Едит: И теб не те знам много, сори.
Значи не трябва да съм девствен щом съм на 13?Чушкопек,смрт-няма да ви коментирам,защото не си заслужава.
Няма защо Сиси.Казвам си самата истина.
Ще пиша за chushkopek,че да не се повтаряме за едни и същи потребители (не че няма какво още да кажа за теб де)
Понякога чак се заяжда като разпитва някой и е малко агресивен на моменти,но като цяло съм с много добри впечатления от постовете му.Има много добър стил на изразяване и казва това,което мисли в прав текст,не е двуличен.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Щруд,какво стана с налучкването на зодията ми?Имаш 3 опита![]()
4XCOKИ
Русокоске, използваш множество всеобщопризнати клишета, съм забелязала аз. Не си злобна, което е похвално (за разлика от множество други примери ^^ ), но мнениеята звучат повърхностни зад тия клишета. Имам впредвид, че хората са измисляли реплики, които да си повтарят в дадената ситуация, за да си оправдаят мислите/чувствата/събитията, както "вълкът козината си мени, но нрава не" и "с времето хората се променят". Но те звучат празно някак си след многото си употреби за щяло и нещяло.
По принцип външният ти вид е малко фрапиращ(заради косата и дрехите, иначе на една снимка без грим беше доооста хубавичка), ама всеки си се носи както си иска (и моят много хора не го харесват). Това е общо взето. (:
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ееее,не успя.Раче съм,ама с девата мога да кажа,че си беше близо.Така че все пак имаш някакъв нюх към астрологичното
Леприкон,благодаря за честното мнение.Да,вярно е,че клишетата ми идват в повече,ама обичам да говоря,какво да се правиИ само да кажа,че външният ми вид не е чак толкова фрапиращ ежедневно,колкото на всички ви се струва
В смисъл,че доста често ходя без прическа или без грим.Не е като да не мога да излезна "направена" по някакъв начин от вкъщи и да избивам комплекси за нещо.И мерси за комплимента
![]()
Иначе за теб нищо добро не мога да кажа,само гадни работи ми идват на ума...Базикам сеМисля,че имаш доста ценни личностни качества,а именно откровенността, директността и зрялата преценка.
![]()
Много рачета се излюпихте ,но едното с име щруди нещо ми се разсърди ;(
Виоленца улучи в десетката.Браво,момиче.![]()
Блаб,мисля,че поне малко от малко зодията ми би ви помогнала да разберете,че не съм надута и надменна,за каквато масата ме помислихте наскоро.За всичко в скобите си права,освен егоцентризма.![]()
Русокоска - някои нейни мнения са наистина добре написани, пълни със компетентни съвети и адекватни коментари. Обаче темата която беше пуснала за себе си просто беше ужасна. Страшно много ми се наби в очите с високото самочувствие и високото IQ което би трябвало да и осигурят работа с 3000+ лева заплата, а не да я оставят ей така след като е кандидатствала на над 60 места в джобс.бг. Ама, нали това е България. Какво да я правиш. *сарказъм*
Заблудена личност в някои отношения, но в други дава доста адекватни мнения.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 08-22-2012 на 20:18
Да бе, как не се сетих. Изобщо не помислих за водните знаци. Раците сте консервативни и точно си падате по баналните 'мъдри мисли за живота' и клишенца. (не го казвам с лошо, мама е рак)
loveca777, нИ ти се сърдя бе душа :3
Blab, а пък лъвовете са по-дразнещи и натоварващи. :3 Русокоската май не е човек, който може да те изкара извън нерви. :3
4XCOKИ
Само да уточня,че никога не съм казвала,че трябва да ми дават супер голяма заплата или че съм супер интелигентната,за която всеки работодател мечтае.Казах,че предвид ситуацията в България е глупаво самоусъвършенстващия се човек(в частност аз) да бъде пренебрегван заради някой с връзки.Но да не задълбаваме,благодаря и на теб за искреното мнение.
Честно казано първоначално ми се струваше много песимистично настроена личност.Но като проследих случайно и други твои мнения и разбрах,и че от години не живееш тук,си промених мнението.Даже си много позитивен човек,отворен към опознаването на света и на самата себе си.Струваш ми се и много всеотдаен човек,но само за хора,които си заслужават.И едно евала за това,че знаеш няколко езика,които практикуваш постоянно,и въпреки това не си забравила българския и умееш да пишеш по-грамотно от много българи в родината си.
Последно редактирано от PyCoKoCkA93 : 08-22-2012 на 20:25
нях
DisappointedDreamer - Има нещо дразнещо и натрапчиво в мненията, но ще го оправдая с това, че е телец. :о
Сигурно е готина, но на рибешката ми душа не й се нравят някоИ работи. На моменти е доста остра, не да кажеш директна (което е и вярно, но надхвърля тая граница и се получава нещо като заядлив/закачлив коментар, а ме дразнят хора, които ако не са съгласни с нещо скачат против него и не се опитват да разберат този, с който не са съгласни, или пък не си помислят, че те може би са били на същото дередже.)
П.П. Нищо лошо.
4XCOKИ