.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 919

Hybrid View

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Хм? Тази теза не я бях чувал до сега от някого, това не е ли следствието от ПОДценяването? Или ти си на базата: "Смятам, че мога да скоча повече от 1:50, затова ще скоча 2 метра, провалям се и това ми действа като стимул другия път да успея." Кажи, че ми става интересно.
    Ти май доста неща не си чувал.
    Много мислиш. Или поне се опитваш. Ще те заболи глава.

Ето ми я "базата": надценявам се ---> мисля, че съм нещо повече от това, което съм (била); очакванията ми представляват целите, които съм си наложила; с действията си показвам (се опитвам да покажа), че целите ми не са горна граница ----> правя повече, отколкото съм очаквала ----> надхвърлям очакванията си. Повтарям цикъла.

Сега свържи стрелкичките. Не е толкова трудно.

PyCoKoCkA93, не ме разбра май. Намекнах, че не си се изразила правилно.
    Последно редактирано от x7aZzy : 08-22-2012 на 23:03

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението

Ето ми я "базата": надценявам се ---> мисля, че съм нещо повече от това, което съм (била); очакванията ми представляват целите, които съм си наложила; с действията си показвам (се опитвам да покажа), че целите ми не са горна граница ----> правя повече, отколкото съм очаквала ----> надхвърлям очакванията си. Повтарям цикъла.

Защо ли тук долавям голяма доза самочувствие? Ти май доста неща не си чувал-аааа отговорих си на въпроса

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението

PyCoKoCkA93, не ме разбра май. Намекнах, че не си се изразила правилно.
    Ти наистина не ме разбра, има огромна дупка в начина ти на мислене бтв.....кофти ще е като разбереш какво точно имам предвид.

Не ти казвам, просто защото пак ще ме подцениш или просто няма да ме разбереш, и в 2-та случая не печеля нищо ако ти кажа.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Ти наистина не ме разбра, има огромна дупка в начина ти на мислене бтв.....кофти ще е като разбереш какво точно имам предвид.

Не ти казвам, просто защото пак ще ме подцениш или просто няма да ме разбереш, и в 2-та случая не печеля нищо ако ти кажа.
    Май дотук беше с "Фен съм ти"
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си