- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния според коментарите му в раздела?
Ще пиша за тези, за които не съм писала досега oт последните страници.
jghgh - Понякога има леко отвеяни разсъждения, гледа прекалено цинично на много неща. Отделно много харесвам мнението и по доста въпроси, защото обикновено хвърля един здрав, сериозен и често съвсем точен анализ на ситуацията. Харесвам у хората умението наистина да помислят над определена тема, а не да си драснат дежурния пост ей така.
Violenza - Не знам дали е студена, но коментарите и винаги са на място. Ако някой ден седне на стола в някоя от темите за разпитване, ще ми е интересно да науча повече за нея.
DisappointedDreamer - 50/50, буквално. Има дни, в които много я харесвам. Има дни, в които направо си ме дразни. И аз мисля, че прекалява с острия език. Понякога това е добре дошло, друг път звучи злобно. Не харесвам като цяло злобни хора. Тук таме избухва много грозно за глупости, тук таме дава интересно мнение. Не е глупава, определено, но не е от хората, които биха приели чужда гледна точка, дори да не са прави. Не е ограничена точно, но не е и от хората, които са съгласни да възприемат различни от своите нагласи. Начетена е, което ми харесва. Любопитно ми е какво ли ще излезе от нея около моята възраст.
Shtrudel - И да се лигави понякога, хич не ми пречи. Трябва да има и по-розови хора.Съгласна съм с 90% от мненията и.
draid - Дори в теми, в които сме на различни мнения, ми е правил добро впечатление на човек, който не се налага и не се заяжда, а си изказва тезичката кротко и ясно. Това е много хубаво качество.
За Русокоска бях ли писала? Както и да е. - Първото ми впечатление за нея от изгледа на профила и беше много лошо.Точно и аз си казах "Кифла!" След темата и също не бях особено впечатлена. Но с всеки изминал пост, се доказа като много умно момиче и ясно защити тезата ми, че хората не са това, което си мислиш на пръв поглед. Вече ми е една от любимките. Емоционална е, умна е, старателна е и ми харесва, че не бяга като заек от учене.
Леле, пишеше ми се.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()