- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния според коментарите му в раздела?
Niakoitam - С тебе само споря.Но реално нямам лошо мнение. Малко емоционално приемаш някои неща, мисля си, че не движиш в много хубави кръгове. Готов си на всичко да си докажеш мнението. Понякога си прав де.
Ей така обичам като изпиша 2 стени текст в някоя тема.
Чудно дали някой ги чете всички тези неща.
HollyGolightly - Изказва доста културни и смислени мнения.
Дриймър, да, спомням си. Една от супер малкото теми във форума, които са ме изкарвали извън нерви. Като цяло мноооого рядко приемам нещата тук навътре.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Холито ми е безразлична. Нищо в нейните мнения не ме е провокирало по някакъв начин. Нямам мнение.
Някойтам охчовека разтяга локуми и изопачава думите ти, провокира те, дразни те, противоречи си, и само понякога (наистина рядко) казва нещо вярно и заслужаващо внимание. Заблуден ми се вижда, сигурно самотен предвид какви ги дрънка.
Дриимърчето ,когато спори с някотам винаги губи и се опитва да изкара него,че извъртва локумите
охх ,патето как знае каква тема да направи .. ;d
За Дриймърката ще кажа, че е много брутална в изказванията сивсе едно самурай разсича плода на парчета с острия си меч -.- Въпреки това ме радва,земна е и здраво мислеща :Д казва истината,нищо че може да боли -.-
За ловеца - палячо,смешник,човек с чувство за хумор ,но въпреки това умен
Едит: и не знам как се случи темата,мислех че ще и теглите една веднага![]()
Аууу ей телепортирано пиле с уши на заек палячо значи съм бил ? ;x x![]()
Отриха ловния сезон ,пазете се с щрудела!![]()
![]()
Последно редактирано от loveca777 : 08-23-2012 на 09:49
Сиси е една от малкото хора тук,които разбраха същността ми.Може би се дължи на факта,че в доста отношения с нея си приличаме и затова и тя ми е една от любимките.![]()
ПС:Още си чакам отговора от чушкопека![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Русокоска - добронамерено и нетъпо момиче, но ми е малко .. не знам, обикновена, не много интересна. явно е сърдечна, романтична и традиционалистка, която се кефи на малки, сладки, пухени, розови неща.
а коя зодия е майка ти, русокоске? забранила си си личните, а ми стана интересно да разбера това.. да не е скорпион или рак?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Леко странно момиче , ако трябва да съдя по стила и.Има леко надменни постове , обаче има добър правопис и май е пич.
Благодарим за сърдечното мнение.Хаха рак е като мен,ама освен добротата и всеотдайността,които често остават на заден план,нищо друго "речешко" не намирам в нея
![]()
Да не е спам.Фуриос не е лош човек,сигурна съм,че има положителни черти в реалния живот,но тук често прави много повърхностни и иронични коментари,които не помагат за разрешаване на проблема,а по-скоро констатират наличието му.![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
щрудела ми е много сладка. останала съм с впечатлението, че е много нежна личност.![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Да,привличат се и винаги ще се привличат.Но не и пълните КРАЙНОСТИ.Ако сте на края 2-та полюса е много трудно,но не и невъзможно,да си подхождате.В общи линии искам да кажа,че за да те привличат противоположностите, трябва първо и нещо да те е привлякло в тях.![]()
Едит:Зайчето си е зайче.Сладко,малко и невинно същество,докато не се поотрака и не почне да скърца със зъбки на тоя и ония![]()
рускоска - първото ми впечатление за теб се оказа напълно грешно. Ти се оказа много умно и интелигентно момиче. Не че преди те мислех за някоя идиотка, ама не те мислех и за толкова умна и интелигентна /тъпото първо впечатление. ето защо гледам да не се водя по него/.
http://ask.fm/iwwkaa
fluffy e пич
имаше едно филмче galaxy drun drun -- ot tam li vze imeto за никнейма![]()
Последно редактирано от loveca777 : 08-23-2012 на 13:57
Не?!?!:Д
Просто така стана хахахаха викам си каф ша ми е ника о да fluffy стоях гледах малко мислех опа липсва долната чърта хмммммммммммммммм супер само да добавим и едно ^
YEAHHHHHHHHHH EPIC WIN
як се е получил![]()
NO.I MUST BE MORE AWESOME !
loveca777 ми изглежда пич и печен човек.
Само едно ще отговоря на този пост. Нали знаеш че когато щраусите се почувстват застрашени бързат да си заровят главата в пясъка мислейки си че след като те вече не виждат и никои друг не ги вижда. Сама можеш да си го интерпретираш това по свои си начин
Да не говорим че имам доста силното усещане че с този пост, да точно с този пост този път въобще не целиш да ме убидиш, а просто ми играеш на контри с цел да ме провокираш да те цитирам и да ти отговоря.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Като му видя ника, ме заболява глава, щото знам какво здраво четене ме чака.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Изпитвам някакъв респект към нея и знам,че ако имам някакво въпросче,свързано с медицина-тя е човекът.![]()