- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния според коментарите му в раздела?
Четейки я, я мислех за доста големичка, а се оказа фъстък.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Калпазанката е пич. Умна, сдържана, модератор. Лол. Какво повече да иска човек?![]()
Да ме не банва като разказвам вицове за мъртви бебета!
Дриймърчето ни е лъчезарна, амбициозна, умна, с мнение, добродушна, понякога екстревагантна, разкрепостена и емоционална. Понякога мисля, че говори прибързано и емоционално, но не й е адет, а и приема критика в това отношение. Във форума може би изглежда малко по-хаплива, но тук изказваме и защитаваме мнение, затова може човек да остане с такова впечатление. Имам добро мнение за нея.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аввввв, Чачо!! Поласкана съм!
Чачо е интересна личност, всъщност. Притежава страхотно чувство за хумор, на пръв поглед изглежда малко отнесен и ненаясно със себе си и света, но в действителност далеч не е така. Разнищва математиката и информатиката до последно, изказва страхотни мнения, подкрепени с невероятни примери и е потребител без който наистина не можем. Умее да разсъждава, но пък и да се шегува. Симпатичен младеж.
Умен,кефи ме винаги с неговите коментари,на място саДаже на някои коментари съм се смяла
за дриймърката се изказах вече -.-
Готина е,добро впечатление прави.
Коментарите и са полезни,в някои случаи доста забавни
Пич е.
maDamn
пАteNцЕ - всеки път като ти видя аватара и се забавлявам много :Д, хубава тема си направила :Д.
От последните странички ще спомена, че Сиси ми харесва много, даже паякът и ми се вижда дружелюбен на снимките :Д. Има си реалното мислене, не съм я виждала да напада, което е много похвално. Ако чета тема,в която вече е писала и нямам какво да напиша след нея :Д.
Чачо, не ти пропускам мнение, ако го видя. Особено,ако е сериозно мнение. Забелязала съм, че имаш странни "трололо" периоди, в които няма значение (почти) каква е темата и върви тролене. Ама са рядкост де. Радва ме чувството за хумор, което влагаш ^^.
Дриймър, хубаво те описаха преди мен, ще се поентя да преписвам всичкото. Честно казано нямам и желание да започвам спор с теб, защото на обратно на някой друг, който беше написал, че търпиш критика, мисля, че не е особено така. А и това със зодията и в една друга тема ти казах отдавна, че не вАжи, защото съм телче до мозъка на костите си.
Флъфи, за бога, по повечето коментари винаги съм си мислила, че си момиче, ама винаги. Още не вярвам, че си момче, сериозно. Такива сладникави неща съм чела преди, които малко приличат на Щруделските :Д. Много злобно ми напомняш на бившия ми, което не е много на добре :Д.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
о, край, това е любимата ми тема. всички ме обичат и съм на 7-мо форумно небе ^_^
Леприконче е достатъчно да й видя прекрасната Джейн-Остинова картинка, за да знам, че е мой човек.;
Сродна астроложка душа. Коментарите й в раздела не са лъжица за всяка уста.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Умна, разбрана. Готова винаги да помогне, макар понякога езика й е да е хаплив.
Добронамерен човек и човек на място.
калпазанкаа, през цялото време съм мислил ,че си малко момиче , а ти се оказа голям фъстък ;d
amora не я познавам ,но така като гледам е умен човек![]()
Аморемио
Втори номер Смайлз. Повтаря думите на останалите потребители, черпейки само мнения. Антипатична ми е. Опитва се да се изкаже, но в последствие мненията и остават една камара несвързани изречения.
Острица на моменти.
DisappointedDreamer: изключително агресивен човек. Странно държание, изказване. Все неща, които са признаци на липса на самочувствие и възпитание. Скача, хапе, но определено е само тук. Бих искала да я познавам реално, за да видя каква жалка гледка е.
И коя , по дяволите, е Smilez?
Още една потребителка в топ10, знае какво иска, не казва нищо преди да бъде сигурна, което на мен ми прави много добро впечатление.
Едит: Аморе хич не ми допада....или трупа мнения, или изказва свеото, което е наивно и в повечето случаи грешно, няма никакво чувство за сарказъм, което ми е малко жалко, като цяло не ми допада.
Леприкона - Там няма какво да кажа освен, че е една от най-най-най-любимите ми потребителки. Не само, че има точни мнения. Разбрано, умно, интересно момиче, с което ми е супер приятно да общувам.
За Аморе-Мио някак нямам точно мнение. Твърде рядко я виждам да изрази ясно свое мнение. Мисля, че понякога е малко ограничена. Не е лош човек. Влюбена е и й личи.
Чачо е интелигентен и много от мненията му ме разсмиват. Не е хич заядлив и досега нито 1 път не съм прочела злобно или грубо мнение от него. Дори, когато иска да каже нещо неприятно, го казва по завъртян, хумористичен начин. Малко в стил w0sh.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Къде видя чачо? :Д
П.С Аз съм мега зле.
П.С 2
За леприкона нямам мнение, не съм чел нито един неин пост.
Ловеца е забавен, повече за сега не мога да кажа за него.
Чачо ми е любимия потребител в този форум, 85% от мненията му, като ги прочета и аз бих се изразил по абсолютно същия начин, имайки същото предвид....Лошо за него не мога да кажа, освен, че е прекалено мил с някои индивиди, на които аз бих се озъбил повече, но здраве да е.
За блаб май казах.
Гренджър малко остро реагира на моменти, където няма нужда от толкова емоции, но дава точно мнение и в повечето случаи също не говори преди да е сигурна в това което ще каже, от време на време съм забелязал, че не приема правилно чуждо мнение и гледа малко сляпо на нещата, но това е рядкост при нея.
Последно редактирано от chushkopek : 08-23-2012 на 18:10
^ Писах за тези, които не съм коментирала от последните страници.Някак ми се стори по-лесно да налучкам, че иначе те изпреварват и без това.
А за теб писах. Мога да добавя, че с всяка нова оценка на хората в тази темичка, мисленето ти ми допада все повече. Имаш доста добра преценка.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Хмм, да видим. Мнението ми като цяло за теб е позитивно, може би поради това че е "напреднала" в живота има и малко по завишено мнение за нещата. Напоследък наблюдавам, че я нападат на тема красота, не съм проследил защо.
За сиси иде реч.
Ох. Типична наранена госпожичка![]()
На живо съм същата, особено провокирана. Възпитанието си го имам, много благодаря за загрижата.
П.П. Веднъж да кажа нещо наистина вярно и потребителя се нахвърля, обиждайки ме. Апф. Погледни си мненията, бе. Само повтаряш думите на другите преди теб, без да добавиш нищо съществевено. А когато се опиташ да напишеш нещо сама, оплексваш целия пейзаж. Не умееш да се изказваш. И не само аз съм го забелязала.
Е, да, общо взето, старая се да не обиждам. Свикнала съм, че когато даваш критика, хората са по-склонни да обърнат внимание на мнението ти и да го вземат в предвид, ако е казано по-кротичко. Това не значи, че острия вариант не е също толкова верен.
Сериозно? Това и аз съм го пропуснала. о.О Къде?Първоначално написано от draid
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Аз пък съм с обратното впечатление. Докато не се обидят хората и не си тръгнат с подвити опашки, всичко им минава през едното ухо и им излиза през задника.
Сиси я харесвам като потребител. Често ми се случва да споделям вижданията й и съумява да ги изкаже много сполучливо. От редовните потребители тук има доста такива, това което ми харесва в нея е академичния й дух, жаждата за знание и умението й да не го обвързва с някакви материални цели. Позитивен човек е и е уверена в себе си.
На няколко пъти имаше спорове за показността им с Радо. Нямам против изразяването на чувствата, но ми идваше необяснено наивна емоцията и малко превзета, напук на сходните ни разбирания по темите. Всеки намира собствен начин да си изрази чувствата, просто за мен е неразбираем и там се разминаваме. Ако сме имали други разногласия, обикновено са дребни.
Последното качество, което ценя в нея, е естествеността.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Сиси, може би един от най-уравновесените потребители. Рядко коментира остро или критикува без причина. Знае как да се изкаже и има собствено мнение по въпроса.Като цяло ме радва,въпреки че не винаги сме били на едно мнение по някои въпроси, тможе би и затова я харесвам толкова
Дриймър: Пич е по принцип,трудно си котролира гнева и понякога това води до по-остри коментари.Неведнъж съм и го казвала. Иначе е адска душичка,много прям и точен човек,който обаче крие много.Потайница е.
Чачкоо: един от любимите ми потребители.Искрено му се възхищава,той си знае щoпич е. Много забавен,хумора му е безграничен,сериозните му коментари понякога остават неразбраниза другите,тъй като са ниво над останалите,но пък ,когато троли го прави като хората и става голямо шоу
![]()
Последно редактирано от granger : 08-23-2012 на 18:57
maDamn
Blame it on my зодия, Пламе :Д Индивидуалист съм.
Ооохх, та, грейнджъре! *сериозна физиономия* Кефиш мацциии![]()
Окротява ме, въпреки че и тя самата доста честичко избухва във форума. Не наистина, просто така изглежда от мненията и. Иначе разбира от много, амбициозна и начетена е, умна. При първия ни разговор не спряхме да говорим до 04.30 сутринта. Много добър човечец е, има страхотно чувство за хумор и е ходещ плюс!