- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния според коментарите му в раздела?
пАteNцЕ - всеки път като ти видя аватара и се забавлявам много :Д, хубава тема си направила :Д.
От последните странички ще спомена, че Сиси ми харесва много, даже паякът и ми се вижда дружелюбен на снимките :Д. Има си реалното мислене, не съм я виждала да напада, което е много похвално. Ако чета тема,в която вече е писала и нямам какво да напиша след нея :Д.
Чачо, не ти пропускам мнение, ако го видя. Особено,ако е сериозно мнение. Забелязала съм, че имаш странни "трололо" периоди, в които няма значение (почти) каква е темата и върви тролене. Ама са рядкост де. Радва ме чувството за хумор, което влагаш ^^.
Дриймър, хубаво те описаха преди мен, ще се поентя да преписвам всичкото. Честно казано нямам и желание да започвам спор с теб, защото на обратно на някой друг, който беше написал, че търпиш критика, мисля, че не е особено така. А и това със зодията и в една друга тема ти казах отдавна, че не вАжи, защото съм телче до мозъка на костите си.
Флъфи, за бога, по повечето коментари винаги съм си мислила, че си момиче, ама винаги. Още не вярвам, че си момче, сериозно. Такива сладникави неща съм чела преди, които малко приличат на Щруделските :Д. Много злобно ми напомняш на бившия ми, което не е много на добре :Д.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."