- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния според коментарите му в раздела?
Бързи сме какво да се прави ;д
Патенце-Умен човек.Дава добри съвети.Не влиза в безсмислени спорове.Винаги точнааа.С голямо чувство за хумор![]()
Последно редактирано от Incadeptus : 08-25-2012 на 09:55
душевен оргазъм получавам, като му чета постовете, на ръба съм чак до физически такъв да стигна от наслада, четеейки проникновените му разсъждения.
Много надълбоко разравя любовните проблеми и е трезвомислеща. Мъничка е /предполагам/, но ги няма розовите очила и преповтарянето на едно и също по различен начин.
Пише стегнато, уцелва десятката /понякога доста болезнено/, но не прекрачва добрия тон.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ewew калпазанчИ е наЩа лекарка на форона :3 Много й се кефя като почне да обяснява с медицински термини някви работи на хора, които хал хабер си нямат от тях :о
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Нямам изградено позитивно или негативно мнение за инкадептус. Единственото което съм забелязала е че е много саркастичен.
Благодаря за искреността.
Ти си наистина интелигентна личност с богата култура .
Това се разбира по почти всичките ти коментари и начина, по който пишеш.
Винаги чета твоите изказвания .
Преди време признавам,че ме дразнеше малко с постоянната ти сериозност и си мислих,че се правиш на много умен и прочие заради голямо самочувствие и самовлюбеност , но не след дълго разбрах ,че съм грешил , а действително си умен човек , добър приятел и добър по душа
Държиш на думата си като човек достоен за уважение и се надявам да се развиваш все в този дух![]()
за дрийм - странна е. казва, че е позитивна, но по нищо не личи това. това, което харесвам в нея е че е искрена и казва всичко направо, но понякога прекалява, защото се изразява прекалено 'брутално'иначе има много сладка физиономийка
![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Ами готина е Зайката, въпреки че много я нападат понякога.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
^Срещни ме на живо.
Та, зайче. Много скандали около теб :Д Обичаш да си центъра на внимание, не ти пука за мнението на околните, правиш каквото си поискаш, биеш се и то доста брутално :Д Лигава си, неориентирана и никога не съм прочела едно твое мнение което да ме грабне, но всичко това е защото си малка. Когато пораснеш, тези твои страни ще се променят, и в комбинация с външността ти ще станеш убийствено яка мацка.
Зайче.. е пълното олицетворение на това какво дете не бих искала да имам.
ShtrudeLката ми харесва, малко прекалява с лиготиите на моменти, но като цяло ми е много симпатична.
За NambyPamby нямам някакво изградено мнение, но от малкото, което съм чела, съм оставала с добро впечатление.
едит : пак сте много бързи. И май нещо прецаках постовете
Последно редактирано от Violenza : 08-25-2012 на 10:10
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Понякога да :Д За теб какво да кажа и аз нямам още мнение,ноооо....Мисля те за добър човек,не съм забелязал да се изказваш толкова "брутално",говорят другите за някакъв твой негативизъм,но на мен не ми пречи.Аз повече обичам негативизма пред позитивизма :Д Заек,не знам какво да кажа за теб ;д Лъчезарен човек си,умен,точен,не се подиграва,не се натрапва,приятно ми е да чета постовете и и уважавам мнението и.
Виоленза казва, каквото мисли. С хубаво впечатление съм останала от мненията й.
soulless![]()
С такива обиди ще се бия не ми спор до небето ще вдигна.Всеки си има гадните кусури.Не бих обидил никой преди да ме е обидил мен.Виоленза,ти си СУПЕР,В буквалния смисъл на думата.УВАЖАВАМ ТЕ МНОГО(RESPECT)
Incandeptus -На всяко гърне похлупак!
Ейййййййй, преварихте ме!
4everStrong- пресен още, нямам изградено мнение.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Калпазанка ми е любимката от форума.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Incadeptus нямам изградено мнение, но ми се струваш готин/а
soulless![]()
Ведра, услужлива и зряла. От познатите ми, които се занимават с медицина, малко се наемат да разнищят някой проблем. Коментират, но си им личи липсата на клинично мислене. Калпазанката не се страхува да развива своето такова, което е похвално, щото всички се опасяваме, че скоро ще е пълно с некомпетентни доктори (повече от сега). Но ми е прекалено сериозна. Тепърва очаквам да ме грабне с чувство за хумор.
Тва за Калпазанката.
Инкадептус има намерение да се шегува, но не мисля, че му се получава.
Последно редактирано от Chacho : 08-25-2012 на 10:26
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Имам го чувството за хумор, но рядко го пускам в действие тук.
За тебе какво да кажа- общо взето ще взема да повтарям изписаното за теб от останалите.
Опс, забравих- евала за математиката!
И още- завиждам ти за здравите нерви и горе-долу мога да си представя в каква обстановка живееш в Студентски град. Донякъде ти завиждам и за аскетизма по време на сесия- да излизаш само до магазина и да отсвириш тотално социален живот... Как издържаш, човече?
Напоследък май си станал и маниак на тема *здрав дух в здраво тяло*.
Само остава да кажеш, че не пушиш и не пиеш.![]()
Последно редактирано от kalpazanka : 08-25-2012 на 10:54
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Та, освен всичко друго, се оказа и побойник.
За цигарите- имам идея. На ЛС, обаче.
Чак пък. Бия само невинни деца и жени.
Пробвай с електронна цигара .