.
Затворена тема
Страница 18 от 37 ПървиПърви ... 814151617181920212228 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 920
    Супер фен Аватара на Incadeptus
    Бързи сме какво да се прави ;д

Патенце-Умен човек.Дава добри съвети.Не влиза в безсмислени спорове.Винаги точнааа.С голямо чувство за хумор
    Последно редактирано от Incadeptus : 08-25-2012 на 09:55

Супер фен Аватара на NambyPamby
    душевен оргазъм получавам, като му чета постовете, на ръба съм чак до физически такъв да стигна от наслада, четеейки проникновените му разсъждения.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Много надълбоко разравя любовните проблеми и е трезвомислеща. Мъничка е /предполагам/, но ги няма розовите очила и преповтарянето на едно и също по различен начин.
    Пише стегнато, уцелва десятката /понякога доста болезнено/, но не прекрачва добрия тон.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен
    Град
    <3
    ewew калпазанчИ е наЩа лекарка на форона :3 Много й се кефя като почне да обяснява с медицински термини някви работи на хора, които хал хабер си нямат от тях :о
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    душевен оргазъм получавам, като му чета постовете, на ръба съм чак до физически такъв да стигна от наслада, четеейки проникновените му разсъждения.
    оуууууу така ли,благодаря тии. Щруделчето е много красиво и лъчезарно,умно,забавно момиче.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Нямам изградено позитивно или негативно мнение за инкадептус. Единственото което съм забелязала е че е много саркастичен.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ловеца е пич. Чувството за хумор, за което говорят другите, е само част от харизмата му. Това, което го откроява е добронамерената му природа и това си проличава от ненатрапчивия му начин на шегуване. Искрен е и не се срамува от това, което чувства и мисли, затова винаги казва каквото му е на душата. Останал съм с впечатлението за него, че е от хората, които не само говорят, но и действат. Радвам му се на отношението му към тренировките и фактът, че не подви опашка, когато другите му се смееха на начинът му на трениране. Продължи да слуша себе си и малко по макло му се трупат резултатите. Малко е наивен и винаги разсейва атмосферата с нотка несериозност, затова има частичен имидж на шут, но съм сигурен, че и в реалния живот е добър човек. Дано с времето се запази чистосърдечен.

Едит: Пф, колко много хора изпуснах, много сте бързи.
    Благодаря за искреността.
    Ти си наистина интелигентна личност с богата култура .
    Това се разбира по почти всичките ти коментари и начина, по който пишеш.
    Винаги чета твоите изказвания .
    Преди време признавам,че ме дразнеше малко с постоянната ти сериозност и си мислих,че се правиш на много умен и прочие заради голямо самочувствие и самовлюбеност , но не след дълго разбрах ,че съм грешил , а действително си умен човек , добър приятел и добър по душа
    Държиш на думата си като човек достоен за уважение и се надявам да се развиваш все в този дух

Мега фен Аватара на Зайче..
    за дрийм - странна е. казва, че е позитивна, но по нищо не личи това. това, което харесвам в нея е че е искрена и казва всичко направо, но понякога прекалява, защото се изразява прекалено 'брутално' иначе има много сладка физиономийка
    http://ask.fm/iwwkaa

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Ами готина е Зайката, въпреки че много я нападат понякога.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Срещни ме на живо.

Та, зайче. Много скандали около теб :Д Обичаш да си центъра на внимание, не ти пука за мнението на околните, правиш каквото си поискаш, биеш се и то доста брутално :Д Лигава си, неориентирана и никога не съм прочела едно твое мнение което да ме грабне, но всичко това е защото си малка. Когато пораснеш, тези твои страни ще се променят, и в комбинация с външността ти ще станеш убийствено яка мацка.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Зайче.. е пълното олицетворение на това какво дете не бих искала да имам.

ShtrudeLката ми харесва, малко прекалява с лиготиите на моменти, но като цяло ми е много симпатична.

За NambyPamby нямам някакво изградено мнение, но от малкото, което съм чела, съм оставала с добро впечатление.

едит : пак сте много бързи. И май нещо прецаках постовете
    Последно редактирано от Violenza : 08-25-2012 на 10:10
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Нямам изградено позитивно или негативно мнение за инкадептус. Единственото което съм забелязала е че е много саркастичен.
    Понякога да :Д За теб какво да кажа и аз нямам още мнение,ноооо....Мисля те за добър човек,не съм забелязал да се изказваш толкова "брутално",говорят другите за някакъв твой негативизъм,но на мен не ми пречи.Аз повече обичам негативизма пред позитивизма :Д Заек,не знам какво да кажа за теб ;д Лъчезарен човек си,умен,точен,не се подиграва,не се натрапва,приятно ми е да чета постовете и и уважавам мнението и.

Град
    Covington, Georgia.
    Виоленза казва, каквото мисли. С хубаво впечатление съм останала от мненията й.

soulless

С такива обиди ще се бия не ми спор до небето ще вдигна.Всеки си има гадните кусури.Не бих обидил никой преди да ме е обидил мен.Виоленза,ти си СУПЕР,В буквалния смисъл на думата.УВАЖАВАМ ТЕ МНОГО(RESPECT)

Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Понякога да :Д За теб какво да кажа и аз нямам още мнение,ноооо....Мисля те за добър човек,не съм забелязал да се изказваш толкова "брутално",говорят другите за някакъв твой негативизъм,но на мен не ми пречи.Аз повече обичам негативизма пред позитивизма :Д Заек,не знам какво да кажа за теб ;д Лъчезарен човек си,умен,точен,не се подиграва,не се натрапва,приятно ми е да чета постовете и и уважавам мнението и.
    Нов съм в форума така, че нямам изградено мнение за никой, като гледам нещата, който пишеш ми се струваш забавен

Град
    пространството на Дисе
    Incandeptus -На всяко гърне похлупак!

Ейййййййй, преварихте ме!

4everStrong- пресен още, нямам изградено мнение.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Калпазанка ми е любимката от форума.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от 4everStrong Виж мнението
    Нов съм в форума така, че нямам изградено мнение за никой, като гледам нещата, който пишеш ми се струваш забавен
    радвам се иииии Хора много се бързи бе WOW o.O

Град
    Covington, Georgia.
    Incadeptus нямам изградено мнение, но ми се струваш готин/а

soulless

Мега фен Аватара на Chacho
    Ведра, услужлива и зряла. От познатите ми, които се занимават с медицина, малко се наемат да разнищят някой проблем. Коментират, но си им личи липсата на клинично мислене. Калпазанката не се страхува да развива своето такова, което е похвално, щото всички се опасяваме, че скоро ще е пълно с некомпетентни доктори (повече от сега). Но ми е прекалено сериозна. Тепърва очаквам да ме грабне с чувство за хумор.

Тва за Калпазанката.

Инкадептус има намерение да се шегува, но не мисля, че му се получава.
    Последно редактирано от Chacho : 08-25-2012 на 10:26
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    пространството на Дисе
    Имам го чувството за хумор, но рядко го пускам в действие тук.

За тебе какво да кажа- общо взето ще взема да повтарям изписаното за теб от останалите.

Опс, забравих- евала за математиката!
    И още- завиждам ти за здравите нерви и горе-долу мога да си представя в каква обстановка живееш в Студентски град. Донякъде ти завиждам и за аскетизма по време на сесия- да излизаш само до магазина и да отсвириш тотално социален живот... Как издържаш, човече?
    Напоследък май си станал и маниак на тема *здрав дух в здраво тяло*.

Само остава да кажеш, че не пушиш и не пиеш.
    Последно редактирано от kalpazanka : 08-25-2012 на 10:54

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Имам го чувството за хумор, но рядко го пускам в действие тук.

За тебе какво да кажа- общо взето ще взема да повтарям изписаното за теб от останалите.

Опс, забравих- евала за математиката!
    И още- завиждам ти за здравите нерви и горе-долу мога да си представя в каква обстановка живееш в Студентски град. Донякъде ти завиждам и за аскетизма по време на сесия- да излизаш само до магазина и да отсвириш тотално социален живот... Как издържаш, човече?
    Напоследък май си станал и маниак на тема *здрав дух в здраво тяло*.

Само остава да кажеш, че не пушиш и не пиеш.
    А, не, нагласата ми е още от преди 5-6 години, когато започнах да се занимавам със спорт и бойни изкуства (оттам и волята през сесията). Не пия напоследък, но все още пуша. Довършвам сега една кутия и ще правя нов опит да ги захвърля.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    пространството на Дисе
    Та, освен всичко друго, се оказа и побойник.

За цигарите- имам идея. На ЛС, обаче.

Чак пък. Бия само невинни деца и жени.

Banned Мега фен
    Пробвай с електронна цигара .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си