- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния според коментарите му в раздела?
Честно ,нищо не знам за теб.
Майтапчия ми се вижда.
maDamn
Мацка на място. Една от малкото, които са способни да ме разплачат от смях с ирония.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Пак не е слушала нещо и се рее незнайно къде
че е егоистичен, неадекватен и проС
/дано не звуча гадно, казвам какво мисля/
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Сладуранка, отърсила се до известна степен от розовото. И за разлика от мен болезнено директна.![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Furios ми е страшно антипатичен. Моята зодия е, но и аз както Щрудела, мисля че е без обноски, глупав мачо, който си мисли че света се върти само и единствено около него. Коментарите му са тъпи, и саркастични. Наранила го е някога някоя девойка, и оттогава той си мисли, че може да прави каквото си поиска тъй като и сърцето и егото му са били жестоко смачкани. Е, не е така. Противен ми е като личност.
4XCOKИ
4XCOKИ
Един от малкото активно участващи във форума модератори![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Тя знае (предполагам) какво мисля за нея. ^^ :P
П.С.: Най-любопитно ми е обаче какво мисли kalpazanka за мен.![]()
Обикновено мълчанието не е типична черта за теб,изненадваш ме(това може да го броим като мнение,че да не се карат,че спамя
)
Така съм аз — пред русите какички съм мълчалив. ^^
И това може да го броим като мнение.![]()
Май само на мен ми се пада да коментирам Чушкопека,стига вечеЧовекът разбра,че има хляб в него,стига вече сме му повдигали самочувствието
(шегувам се,естествено)
ПС:Сега няма за кой да пиша![]()
русокоска съм забелязал ,че си пада по спаменето малко ;d
Няма спам,щом в коментара ти се включва И отговор на темата,или с нещо би бил полезен на запитващия(било то и водене на спор с някой друг,това също е помощ)![]()
И в същия дух:За Ловеца лошо не мога да кажа,има си чувство за хумор човекът и си ходи на лов,доколкото мернех тук-там![]()
ловецът има големия ник и всеки път му се смея на коментарите , голям пич
ходя аз ,колкото дренки ям в годината
права си , яка мадама си![]()
изпуснах Furious?
Ами дава доста пъти правилни мнения и отговори, въпреки че се държи малко лошо, но такъв си е и това не означава ,че е лош действително проявява черен хумор , но не е настроен враждебно към никой, просто хората остават с друго впечатление за него
WOoooooooooooooooooooooo i'm back.BRING IT ON NIGGAH ! EN AI JI JI AI AH
En-N
Ai-I
Ji-G
Ah-H!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (specialy for the DUM FU*@)($)(@#^$@#)($@)(#*$ on this forum) SPELL TEST NUMBER 5
Свива ме стомах само като му видя ника.
Furious ми е страшно противоречив характер,но пряко на мен нищо не ми е направил лошо впечатление. Смятайки коментарите му мога да кажа,че е леко вглъбен в себе си или поне така изглежда. Интересен е,но с какво и аз не знам. А може би точно с това.
Флъфчо кефи,нещо забавничко.
Калпазанката ми е доста приятна, като мамичка е, (не се сърди) винаги отговаря на зададените и въпроси с разбиране.
maDamn