- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния според коментарите му в раздела?
^ Темата е за мненията ни за дадени потребители у форона. Казвам истината. Не знаех че трябваше преди това да я облека в неверни позивитизми.
^ Ако имаш в предвид, че казваш твоето си мнение просто, добре. Край на спора. Но истината е силна дума. Аз пък не съм съгласна с тази "истина" за balu4ka точно. Едно е да го кажеш за Amore-Mio, друго е за нея.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Така е ,но като гледам нямаш адекватно за мен : ).Както и да е ,казах каквото мислех за теб .
Колкото до SisiStrange:засичала съм я доста пъти,както и в доброто старо време ,когато този форум беше нещо.Мисля я за доста позитивно и добро момиче,влюбено също :3.Има доста земно виждане за нещата,помагала е доста с постовете си .Останала съм с добро впечатление от нея.
Последно редактирано от balu4ka : 08-26-2012 на 08:18
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Хаплива на моменти, спонтанна непукистка![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^ Не изпълнява желанията ми!
Объркал ме е с феята орисница.![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Ще ме принудите да направя нещо...
Kavichki ми е симпатичен и добричък. И все пак няма много мнения според които да си начертая някаква представа за характера/личността му.
^Засега казах.Но ми е много интересно дали след 5-6 годинки ще стане Блаб NO2![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
^Кой дали ще стане блаб2?
За русито каза малко по-назад. Симпатично момиче ми се вижда, помага доста на потребителите във форума, разнищвайки до дъно това, което са казали. Надълго и нашироко обяснява къде си сгрешил и какво трябва да направиш. Единствения път в който сериозно водихме спор беше в нейната тема.
Хаха,за теб ДД,но без грам лоша умисъл го казвам.Имам предвид,че имаш същия умствен потенциал,желание за развитие и знания като нея.И дори и понякога маниерът ви на изказване е подобен.Не знам как да го обясня,но мисля,че като станеш на нейните години,много,ама много ще си приличате като светоглед,опит,начин на мислене и т.н.![]()
Цитирам.Някак си самият им начин на изразяване,който разкрива и част от начина им на мислене,както и фактът,че ДД в пъти си е надраснала годините си като разсъждения,всичко това ме кара да мисля така.
ПС:Да не е спам.Чачо вече съм го коментирала,затова сега съм пас.
^ По-скоро само приказките покрай зодиите. Ама до там.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Не съм срещал много от мненията ти, обаче, които съм чел ми се струва че си пичка![]()
Руса фурия, амбициозна, на моменти прекалено емоционална.