- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния според коментарите му в раздела?
Колко сладко :3 Само не разбрах подтекста на това с фурията
За kalpazanka съм казвала,но не ми пречи да повторя.Много интелигентен и начетен човек,готов да помогне за сериозните неща,възхищавам се на амбицията и за развитие и самоусъвършенстване. Светът има нужда от повече такива хора.![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Разбира ги нещата, според мен е широкоскроена личност
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Интересен характер, който въпреки че рядко се включва във форума, има какво да каже и го казва.
Личност, която винаги аргументира своите отговори (78 % от коментарите й ) може би доста приказлива, както и обичаща вниманието. (maybe)
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Комбинацията от малки и главни букви отключва у мен едни дълбокозаровени предразсъдъци.
*стига спахте, темата мина на втора страница!*
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^Калпазанката се държи лошо с мен...
Ти още нищо не си видял![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Разбира я медицината, ама на моменти е киселяк (и е силно вероятно някой да го отнесе). В другите моменти е пич.![]()
Welcome to the Jungle...
^Притежава невероятен хумор (характерен за девите, нда). А в комбинация от умните му, адекватни разсъждения и съвети е един наистина страхотен потребител/човек.
^директна и другото съм го казвала вече(:
http://ask.fm/iwwkaa
бодибилдър, който не бута повече от 100
Еееее ми тос е некаф дето нема излежат хуави дюмерки от него то сланинка неа по неу![]()
не ми харесва , незряло момиче с претенции
^досадно включване в темите, безинтересни мнения и лигави мнения, които с нищо не могат да са ти полезни. ама е добронамерен поне.
furious? - доста комплексирано момче, изглежда женомразец, защото някога е бил нараняван или друга клиширана причина. не знам изобщо връзват ли девойки на подобен селянин, въпреки че тук се изказва като много отворен и едва ли не, харесван младеж, пък е пълен смешко. циничен, злобен и простак. предполагам вътре в себе си е някак си добър, но е избрал да показва само лошото от себе си и не знам какво иска да спечели с това.
нимфадора не й помня и едно мнение, но имам спомени/впечатления, че в сериозни теми нейните мнения са тежали, били са издържани, смислени, полезни. яка с две думи.
чушкопек - харесвам дълбочината на мислене и осмисляне. даже съм си впечатлена от желанието му да дълбае още и още и още.. явно е засилен към есенцията, иска да умножи познанието си и да достигне до същинската истина за нещата, което, уви, просто е невъзможно за простосмъртните.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
наивна съм, тая надежда, но и сама се замерям с гадости, искам да повярвам на тях, да съм силен човек и да не преживявам огорчения. първото ти впечатление е било вярно. и все пак знам как стоят нещата .. в някои области поне.
че е грозно момиче със странен стил на обличане , което няма пари да е сама на квартира. иначе може и да е пич на живо , кой знае. има и гаден аватар лол
Обиждат ме само неща, които са верни.![]()
Нямам мнение не я знам тас квай :Д ама по аватара ми имам чуството че е неква мафиотка.