- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния според коментарите му в раздела?
Hayashi:
Ами попринцип във форума може и да е така, но в реалния живот отвръщам на опитите да ме ядосат с чувство за хумор, незнам как си видяла във форума.Може би тук постъпвам по по-отмъстителен начин и за това, ама е рядко тук да се показвам ядосан, просто е настъпвала част, в която да се заяждам по някакъв начин, което знам, че не е добре.
Към коя мислиш, че съм?
![]()
Иначе по темата, лично на мен си ми помагалА (май трябва да завършва с А ;д) в мои теми, аз го помня това, и то точно в този раздел и мисля, че отговаряш много точно, имаш желание да помагаш, а и знаеш как по почти всяка ситуация. Точни мнения и определено смислени решения за дадените проблеми на другите потребители.
P.S. Надявам се да не те бъркам с един друг потребител с подобно име и мнения. ;D Ама е малка възможността.
Granger: Оставени са ми най-различни впечатления, тъй като почти винаги виждам нейни мнения, не се сещам за лошо впечатление.Определено е готина, май знае как да се оправя с хората, не пише излишни мнения.
![]()
Btw, забравих, и на външен вид ме кефи. Ами това е май ;d
lamer4e7o: Отдавна по някаква случайност повече твои мнения гледам и си признавам, че понякога ме дразниш с някои тъпички изказвания, ама иначе не мисля нищо лошо за теб. ;P
Последно редактирано от bReAk3R : 08-29-2012 на 22:09
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Май не съм го засичал... :S
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
someonerandom:Малко съм те мяркала във форума,но съм останала с впечатлението ,че разсъждаваш.
TheDevilInMe:Не съм те срещала![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
само не разбилам защо се е кръстила балъчка ... ;D
Пъпът му е хвърлен в тая тема...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Лейдито я харесвам. Много умерен човек изглежда, някак си е улучила точно златната среда, което е голяма рядкост.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Харесвам я. Това е човек, от когото бих се учила.
Искам я на стола!
Много прибързана, много крайна.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
и аз ся за първи път. Ама сигурно си някакъв на помпан пичага
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
С разкривените букви навява спамърски асоциации, които пък ме карат да не гледам с добро око на него. Дано ме опровергае.
^И отново аз бях коментиран с най - странният коментар, които съм виждал някога..... ПО някога си мисля че наистина котка ми говори... Но пък разкрива това че умее да приказва със скрита мисъл добре борави със символиката, както и че има богат речник, което навява на умен човек (няма да е прост я
) и добър (maybe)
Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 08-30-2012 на 10:15
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Прекалено е категорична, но това е грешката на младите, както казва господин Уайлд. Взема се за прекалено завършена личност, което е грешка и я спира в по-нататъшната й метаморфоза. Иначе е точна, сериозна и зряла. Нотката циничност ми допада.
Много точна мацка.В началото хич не ми харесваше и я мислех за груба сухарка,но в последствие мнението ми коренно се промени и вече много и се радвам на коментарите.Е,някои от вкусовете ни се разминават,ама пълно щастие няма![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Много точна какичка. Винаги готова да помогне. Само добри впечатления. Евала!![]()
Нищо не мисля. С някои мнения ми допада написаното, но в други случаи пише пълни глупости.
Последно редактирано от ccdesigns : 08-30-2012 на 12:18
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Ами не съм виждал твои мнения в раздела преди и незнам..
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
ааа за него знам, че е козирог и че май има мускОли! :о
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Прекраснаааааааааа <3
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.