- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния според коментарите му в раздела?
ЦАЦА-ПФ НЕ ОБИЧАМ И БИРА СЪЩО.Добре айде аз ще те похваля,че понякога мненията ти са много умни. ;д
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
А ти разсъждаваш добре .____.
понякога
Oouuuuuuu тенк Ю![]()
![]()
;д
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
^Умствено изостанал спамър. Чак специално влязох в темата да го похваля.
^Абсолютно вярно.
Освен това обича да се съвкуплява анално с алигатори.
^а ти мно'о ме радваш. Като ти чета мненията и направо ми идва да ти раздрусам камбите.
^ От малкото от отговорите ти, които прочетох, изглеждаш свестен.
тва пък грам не го знам кво е.
аре бе.
тва не ви е фъна, да ви еба.
колкото пъти вляза в тая тема, все едни и същи, крайно неизвестни при това, трупат постове и убиват и без това убитата тема с малоумните си шльокавици. направете си един общ чат, да ви еба, и там се лигавете на воля. безплатно е при това.
искам тука чачо-мачо, сиси, пантери, тва-онова, вместо беберони и детско скрибуцане.
Много разумен потребител,грабва ме с добри съвети към морално изгубените деца,открили форума по незнаен път... хах в 3 часа презноща говоря като умен човек
Също има проблем с по младите потребители на този форум...незнайно защо![]()
>>DjBelev<<
Душичка![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
NambyPamby - Земна девичка. Разумен и дипломатичен потребител, който умее много красиво да облича чувствата си с думички. Симпатична девочка, любим и интересен потребител ми е сред мнозинството говеда.
да, намби е пич. и ти си пич, просто .. хаха, си като дюлите малко :Д сладка, но присядаш .
а аурис ! добре че е по-горе, та има кой да се коментира от залятата с лига тема.. него от край време го харесвам как разсъждава и мисли. <3 дори за някои неща да не е прав, както един огромен негов спор (май с чачо беше), човекът разсъждава, мисли аналитично, остроумен е и тн.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Namby и мен ми е от любимките. Кефи ме как не се опитва да пише завоалирано и с намеци, а направо си тресва мнението като факт без заобиколки, ако ще и болезнено да е, ама влиза право в целта. И въпреки това поне спред това, което съм чела из Дневника, е чувствителна.
С много от мненията на Auriss съм съгласна. Когато не съм, поне ми е приятно да чета и другата страна да обяснява ЗАЩО мисли така и да дава аргументи, а не обичайните: "Ми така мисля, ми не знам, ми така пишеше...мрън, мрън".
Incadeptus, порастни малко. Честно, понякога дори да напишеш нещо, с което съм съгласна като го напишеш с 20 "Пфуууу", "Пиииииииу" "Абеееееееееее" и прочие, си представям някое сърдито лапе, което тропа с крак. Нищо лично.
Последно редактирано от SisiStrange : 09-07-2012 на 08:47
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Май беше един от първите потребители на който попаднах. Изглежда ми спокойна и поне аз съм наблюдавала, че дава компетентно мнение. Подписа й много ме изкефи.
Дава добри съвети.
маймунка
Ооооооооооооооооо Всички покривайте се Fluffy дойдеее ! :Д
Намби ми харесва начина и да мислене и най-вече това, че винаги се аргументира.
Аурис като цяло кефи, но има някои много несвързани мнения, останалите или съм ги коментирал, или не съм ги виждал.
чушкопек - прекрасен ник и аватар, това мисля за теб![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Вее я вятър на бял кон.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
калпазанка - ако не се лъжа тя беше жената/момичето, което изпращаше всички на лекар в раздела "Здравни проблеми и болести"? Напомня ми на едната ми леля, точно все едно слушам неяиначе май не съм чела други нейни мнения и нда.. ;д
http://ask.fm/iwwkaa