- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблеми с химена .. ;/
по добре да не се настройва психически .. плашиш я така... най-добре е да забрави за всичко,което са и казали/прочела за болката,да се отпусне и изобщо да не мисли,че е задължително да прави секс ... т.е. не да легне с нагласата - днеска ще правя секс и ще ме боли много ... да правят каквото правят в началото,да се отпусне повечко и тогава да преминат към проникване
Е,това с отпускането и нетълкуването като фикс-идея мисля,че се подразбира...Казвам и просто,че ще има болка и е добре да си го знае,защото е по-добре да е подготвена психически,отколкото да очаква цветя и рози и изведнъж все едно да те пронижат с нож(болката НЕ е такава,споко).Когато очакваш нещо много положително да се случи и получиш тъкмо обратното,то ти се струва още по-лошо,отколкото в действителност е.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Явно се разбрахме,имаме сделкаИ това с алкохола е много добра идея,подкрепям напълно,но всичко в разумни граници все пак.
Щруди,явно не си ме разбрала.Имах предвид пак всичко да си е нежно и внимателно,с любовна игра и предразполагане,но вкарването да не е супер ппродължително и при най-малката болка да спират.Защото така става още по-лошо,болката ти започва да се усилва не толкова физически,колкото психически(колкото и странно да ви звучи),сковаваш се и чак започваш да се отвращаваш от ставащото.А,когато всичко друго си е нежно,а самото действие по-бързо,е много по-лесно и за двамата.Първият път на едно момиче никога не е хубав и е почти изключено да изпита удоволствие от него,но е за предпочитане кофти усещанията да приключат по-бързо,отколкото да се протакват и усилват,нали?
Аз пък ще се възнаградя с праскУФка![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!