.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

КАК ДА СИ ОБЕЗКОСМЯ ТРИЪГЪЛНИКА??

здравейте,моят проблем е ,че до сега триъгълника съм си го обезкосмявала с бръсначката и косъмчетата ми станаха много гъсти и ми излизат по 2-3 от дупка.След като се обръсна на другия ден вече драска точно кото шкурка.Пробвах няколко пъти да ги махна с лентички а после и с пинсета и боли страшно много особено там към устните. Какво да правя? Как и с какво да ги махам ??

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Или си продължаваш със самобръсначката, или стискаш заби и действаш с епилатор, пинсети, кола маска.

Изчакай да пораснат и върви козметичка да ти ги махне, все-пак тя вижда там долу по-добре от теб какво прави...

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Same here. С кола вкъщи става мазало и боли ужасно, от козметичка ме е срам O_o Знам че е жена ама да ида да ми маха космите ми е някво.. :/ Пък със самобръсначка се разранявам :\ Не знам, мисля да направя още 1-2 опита с колата или да си взема епилатор и да стискам зъби. Какво да се прави ;\
    <3 d(ˆˆ)b

Голям фен Аватара на explosion_
    Махай ги с обезкосмачка !

Срам те е от жена и то козметичка , която също явно ги маха и мн добре знае за какво иде реч!? Ми, аз какво да кажа като гинекологът ми е мъж-дай да стоим космати и болни от единия срам ахахах

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Въпрос на личен избор е дали специалистът ще е мъж или жена.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Така си е , но при положение, че говорим за едни косми само както казах жената сигурно на ден вижда 15,20 котета

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Много ли боли при козметичка?
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Все пак пада скубане и все пак това са гениталии! Как мислиш, дали е същото като да ти скубят веждите?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Боли, но след няколко процедури вече не обръщаш толкова внимание на това дали те боли, или не

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Козметик... и аз бях като тебе, не ги бях махала с нищо друго продължение на мнооогоо време и беше станало ад, че на всичкото отгоре при бръснене и рани ми ставаха ... Та, срам не срам се замъкнах при козметичката, първия път болеше, не е като да са те галили с перце... обаче такова гладичко и лекичко, много приятно ^^ .. следващите пъти вече не болеше почти ..

Та да.. козметик, щото колата става бързо, докато с епилатора си е цяло мъчение ...

Аз пък ще ви посъветвам да използвате крем-депилатоар. Не е болезнено,премахва всичко и няма никакви зачервявания,рани и тн

Повече от фен Аватара на valentinadr
    Аз съм ги махала и с самобръсначка,и с кола маска,но от около месец съм на епилатор,почиствам се два пъти на седмица и нямам проблеми

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    И колко време ви издържа колата маска?Защото аз си направих на подмишниците и след 5 дни вече почнаха да поникват...а аз супер много мразя да имам косми и просто не става..
    та и при кола маската на триъгълника ли е така?
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Повече от фен Аватара на valentinadr
    ами с кола почват да излизат след 7-8 дни

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Тцтц...
    мерси за отговора
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    При козметичка боли по- малко, защото е професионалист и знае как да маже, залепва, дърпа и т.н.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Давай с епилатор... боли,ама си върши най - добра работа и като ги махнеш 3 - 4 пъти ще спрат да ти излизат толкова много и ще са по - тънки...

последните коментари ме разбиха .. вие кво искате бе хора .. да отидете веднъж на кола маска и след тва 1 година да няате косми ли .. леле...

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от Astray Виж мнението
    последните коментари ме разбиха .. вие кво искате бе хора .. да отидете веднъж на кола маска и след тва 1 година да няате косми ли .. леле...
    махни махни :Д

Само на мен ли ми е адски неудобно с този епилатор не ми е до толкова до болката,ама е супер неудобно.Някой би ли споделил каква поза заема за 'по-удобно'?

^ Ами аз имам голямо огледало на гардероба, постилам си кърпа на пода или пък на стол и заставам с разкрачени крака като когато правиш секс и си отдолу и гледам на огледалото какво правя отнема ми 10-15 минутки макс

10-15 минути,лелее,ако стане ще съм ти благодарна до живот мерси за идеята А ползваш ли някакви приставки?

Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    махни махни :Д
    не мога да разбера .. момче на 14 какво прави във тема със заглавие " как да си обезкосмя триъгълника"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си