- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КАК ДА СИ ОБЕЗКОСМЯ ТРИЪГЪЛНИКА??
здравейте,моят проблем е ,че до сега триъгълника съм си го обезкосмявала с бръсначката и косъмчетата ми станаха много гъсти и ми излизат по 2-3 от дупка.След като се обръсна на другия ден вече драска точно кото шкурка.Пробвах няколко пъти да ги махна с лентички а после и с пинсета и боли страшно много особено там към устните. Какво да правя? Как и с какво да ги махам ??
Или си продължаваш със самобръсначката, или стискаш заби и действаш с епилатор, пинсети, кола маска.
Изчакай да пораснат и върви козметичка да ти ги махне, все-пак тя вижда там долу по-добре от теб какво прави...
Same here. С кола вкъщи става мазало и боли ужасно, от козметичка ме е срам O_o Знам че е жена ама да ида да ми маха космите ми е някво.. :/ Пък със самобръсначка се разранявам :\ Не знам, мисля да направя още 1-2 опита с колата или да си взема епилатор и да стискам зъби. Какво да се прави ;\
<3 d(ˆˆ)b
Срам те е от жена и то козметичка , която също явно ги маха и мн добре знае за какво иде реч!? Ми, аз какво да кажа като гинекологът ми е мъж-дай да стоим космати и болни от единия срам ахахах
^Въпрос на личен избор е дали специалистът ще е мъж или жена.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Така си е , но при положение, че говорим за едни косми самокакто казах жената сигурно на ден вижда 15,20 котета
![]()
Много ли боли при козметичка?
^^^
Бургас <3
^Все пак пада скубане и все пак това са гениталии! Как мислиш, дали е същото като да ти скубят веждите?![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Боли, но след няколко процедури вече не обръщаш толкова внимание на това дали те боли, или не![]()
Козметик... и аз бях като тебе, не ги бях махала с нищо друго продължение на мнооогоо време и беше станало ад, че на всичкото отгоре при бръснене и рани ми ставаха ... Та, срам не срам се замъкнах при козметичката, първия път болеше, не е като да са те галили с перце... обаче такова гладичко и лекичко, много приятно ^^ .. следващите пъти вече не болеше почти ..
Та да.. козметик, щото колата става бързо, докато с епилатора си е цяло мъчение ...
Аз пък ще ви посъветвам да използвате крем-депилатоар. Не е болезнено,премахва всичко и няма никакви зачервявания,рани и тн![]()
Аз съм ги махала и с самобръсначка,и с кола маска,но от около месец съм на епилатор,почиствам се два пъти на седмица и нямам проблеми
И колко време ви издържа колата маска?Защото аз си направих на подмишниците и след 5 дни вече почнаха да поникват...а аз супер много мразя да имам косми и просто не става..
та и при кола маската на триъгълника ли е така?
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Тцтц...
мерси за отговора![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
При козметичка боли по- малко, защото е професионалист и знае как да маже, залепва, дърпа и т.н.
Давай с епилатор... боли,ама си върши най - добра работа и като ги махнеш 3 - 4 пъти ще спрат да ти излизат толкова много и ще са по - тънки...
последните коментари ме разбиха .. вие кво искате бе хора .. да отидете веднъж на кола маска и след тва 1 година да няате косми ли .. леле...![]()
Само на мен ли ми е адски неудобно с този епилаторне ми е до толкова до болката,ама е супер неудобно.Някой би ли споделил каква поза заема за 'по-удобно'?
![]()
^ Ами аз имам голямо огледало на гардероба, постилам си кърпа на пода или пък на стол и заставам с разкрачени крака като когато правиш секс и си отдолу и гледам на огледалото какво правяотнема ми 10-15 минутки макс
10-15 минути,лелее,ако стане ще съм ти благодарна до животмерси за идеята
А ползваш ли някакви приставки?