.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Unhappy Изгърбване

Здравейте, Аз съм момче на 17 години и забелязах че съм леко изгърбен , тоест раменете ми са се прибрали напред и гърбът ми изглежда все едно имам гърбица. Опитвам се да ги държа назад , но по някой път забравям и пак се изгърбвам. Тренирам усилено фитнес ,но няма резултат . Ако може да ми кажете някое упражнение с което да се изправя или серия от упражнения . Мерси предварително
    I got ice in my veins,
    blood in my ice.
    Hate in my heart,
    love in my mind. ------Lill Wayne

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    хиперекстензии
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Здрасти Според мен първо трябва да потърсиш източника - Защо си се изгърбил, или каква е причината. Това ще да е наистина първото, защото колкото и упражнения да правиш, ако постоянно извършваш това, то няма да има ефект Второ - Опитай се да не прекарваш повече от 3 часа на компютъра дневно, поне в продължение на 3-4 седмици, за да може гърбът ти да свикне с упражнението, което ще ти кажа! Естествено, не е хубаво и после да прекаляваш А сега да ти дам упражнението. Е, всъщност не е само едно, а са серия от упражнения във Фитнесинструктор. Ето го и клипчето - Цък! Не е казано, че трябва точно него да следваш, но е за препоръчване, защото ще има по-бърз резултат А пък ако не ти се занимава с това, отиваш във фитнеса [щом тренираш ] и вдигаш щангата Така гърбът ти е опънат Това е от мен Дано да съм ти помогнала и пиши за резултатите
    Последно редактирано от Ягодка : 08-21-2012 на 19:38

anonymous546178
    Guest
    пулоувър

wow О_о не очаквах толкова бърз и точен отговор ... мерси много
    I got ice in my veins,
    blood in my ice.
    Hate in my heart,
    love in my mind. ------Lill Wayne

Определено стоенето пред монитора по няколко часа на ден води до страхотни негативни последици. Каквито и упражнения да практикуваш за изправянето на гръбнака, намали до минимум стоенето в позиция, която те кара да се изгърбваш.
    Online магазин за бижута с кристали Сваровски

Плувай! много помага от личен опит знам

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    ^ И аз щях да ти препоръчам да плуваш + упражнения с гирички на мен ми бяха дали.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си