- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Изгърбване
Здравейте, Аз съм момче на 17 години и забелязах че съм леко изгърбен , тоест раменете ми са се прибрали напред и гърбът ми изглежда все едно имам гърбица. Опитвам се да ги държа назад , но по някой път забравям и пак се изгърбвам. Тренирам усилено фитнес ,но няма резултат . Ако може да ми кажете някое упражнение с което да се изправя или серия от упражнения . Мерси предварително
I got ice in my veins,
blood in my ice.
Hate in my heart,
love in my mind. ------Lill Wayne
хиперекстензии
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ЗдрастиСпоред мен първо трябва да потърсиш източника - Защо си се изгърбил, или каква е причината. Това ще да е наистина първото, защото колкото и упражнения да правиш, ако постоянно извършваш това, то няма да има ефект
Второ - Опитай се да не прекарваш повече от 3 часа на компютъра дневно, поне в продължение на 3-4 седмици, за да може гърбът ти да свикне с упражнението, което ще ти кажа!
Естествено, не е хубаво и после да прекаляваш
А сега да ти дам упражнението. Е, всъщност не е само едно, а са серия от упражнения във Фитнесинструктор. Ето го и клипчето - Цък! Не е казано, че трябва точно него да следваш, но е за препоръчване, защото ще има по-бърз резултат
А пък ако не ти се занимава с това, отиваш във фитнеса [щом тренираш
] и вдигаш щангата
Така гърбът ти е опънат
Това е от мен
Дано да съм ти помогнала и пиши за резултатите
![]()
Последно редактирано от Ягодка : 08-21-2012 на 19:38
пулоувър
wow О_о не очаквах толкова бърз и точен отговор ... мерси много
I got ice in my veins,
blood in my ice.
Hate in my heart,
love in my mind. ------Lill Wayne
Определено стоенето пред монитора по няколко часа на ден води до страхотни негативни последици. Каквито и упражнения да практикуваш за изправянето на гръбнака, намали до минимум стоенето в позиция, която те кара да се изгърбваш.
Online магазин за бижута с кристали Сваровски
Плувай! много помага от личен опит знам![]()
^ И аз щях да ти препоръчам да плуваш + упражнения с гирички на мен ми бяха дали.