- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- еддин въпрос
С него много добре се разбираме. Той е много скромен, а на външен вид прилича на 17-18 годишен.
пс. С него още не сме го правили.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Дори и да има допирни точки,дори да има някакви чувства и от двете страни,желание и етц факта,че сте на различни нива в живота не ми се струва удачно...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
За бога от коя планета падате всички момичета че да се мислите за много зрели щом някви батковци ви харесват за ебане. Тръгнете с някой 20+ и вече сте с много повече акъл от момчетата на вашата възраст. Тази разлика в съзряването се наблюдава единствено в училища от ниво под средното където наистина момчетата са полуидиоти. На всякъде другаде бих казал че момчетата имат доста повече мозъчни клетки от някоя заблудена путка, дето върви след смотания задръстен батко, който не може да си намери сносно момиче на неговата възраст. Аман от такива момичета като теб....
Като се обичате, защо пък да не е възможно
Но помисли дали връзката ви е пълноценна
Смисъл да не е само заради секса
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Е аз съм на 17, а приятелят ми е на 23. Зависи от хората, разбиранията им, въобще от характерите им. Има хора на по 20-23 години, които ходят с 15-17, че и по-малки, само защото някои са лесни и пичовете си правят кефа. Но виж, ако се срещнат двама с трезво съзнание, примерът ми е аз и приятелят ми, може да се получи страхотна връзка. Всичко е до човека.
^^^
Бургас <3