.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Мога ли да правя секс...

Здравейте!Наскоро бях на гинеколог и ми откриха инфекция,доктора твърди,че е от антибиотици които съм приемала от един известен период от време.Аз и моят приятел се пазим!!Но в кабинета при гинеколога забравих да питам дали мога да правя секс,а не мога да му намеря визитката.Имам назначено лечение с свещи 12 дена,консултирах се с мои приятелки които твърдят различни неща..една казва,че трябва да изчакам 1-2 месеца,а друга твърди че не пречи след като свършат свещите да продължа с половият си живот.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Мисля,че ще е по-добре да изчакаш,просто така за предпазна мярка.Но ние не сме лекари пак казвам.Ние сме некомпетентни в тази област и е по-добреда питаш лекаря.

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Ще умреш ли ако не правиш секс ?

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    шИ умре!

Е прави му се на момичето ;д

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Ами да почака малко. Няма да умре.

Като си му загубил визитката, толкова ли не можеш просто да идеш до кабинета му и да го питаш лично? Ние тук не сме доктори , не можем нищо да ти кажем.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    А каква е инфекцията?

Трябва да изчакаш докато свърши лечението, иначе няма да има ефект.. много често гинеколозите препоръчват и партньорите да пият хапчета, за да е сигурно, че инфекцията ще се махне, но при твоя случай със свещите просто трябва да изчакате

*Стар ник - sladkata_bebz

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Щом не пазиш визитката отиди направо в кабинета му. Друг вариант е просто да отидеш на друг гинеколог. Лесно и просто.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Отиваш до кабинета му и питаш. Ние сме некомпетентни в тая област и евентуално можем само да те препоръчаме нещо грешно и неправилно.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от DennisCobain Виж мнението
    Ще умреш ли ако не правиш секс ?
    лол интересува се момичето, какво толкова?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на chushkopek
    Кажи каква е инфекцията, за да ти кажа. По-вероятно е, че няма да е добре да правиш секс сега.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Най-вероятно са гъбички.Глобулите,които ти е изписал съдържат някакви неща,които късат латекса,така че,ако го правите с презерватив няма да можете,докато се лекуваш.Прочети си в листовката на лекарствата,там пише дали може да се използва презерватив с тях.Ако го правите без презерватив,по-добре не го правете в този период,тъй като може само да си прехвърляте гъбичките по този начин.Абе по-добре изчакай.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    1.Зависи дали инфекцията е сериозна и можеш да заразиш партнщора.Ако е такава,е егоистично към него да се отдавате на креватни удоволствия.
    2.Ползвала съм свещички,но не беше дори за сериозна инфекция и нямаше опасност за партньора.И тогава сексът не беше никакъв проблем,стига свещичката да е свършила работата си и е спазена съответната хигиена.
    Извод:Не можем да ти дадем еднозначен отговор,защото не знаем дали инфекцията ти е заразна.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    Ами да почака малко. Няма да умре.
    Нали ти казахме, че ще умре бе?

Боже мой,човек да не пита.. Благодаря на тези които дадоха обективни отговори,а до другите просто нямам думи...Злобари сме българите

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ако са гъбички по-скоро трябва да изчакаш, щото евентуално може да му ги предадеш.
    2 седмици ще сте на устни изпити и така.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

^моята гинеколожка ми обясни,че в устата има много бактерии,които при налична гъбична инфекция пречат на лечението.

така че по-добре ръчни изпити

кви злобари като си го просиш

Отговор НЕ
    Обикновено се препоръчва 2 до 3 седмици след приемането на свещичката да не се прави секс. Защо ли? Ами сигурно си забелязала че след като се е разтворила свещичката се е образувала една гадна бяла слуз доста като количество която в случая те чисти и именно тази слуз трябва да излезе по естествен начин а когато някои си навира патлака в дупката ти това няма как да стане и лечението няма да е ефикасно. Правили сме грешката да пренебрегнем съветите на доктора и правихме секс още след първата седмица и ефекта беше 1 - болезнен за нея 2 - Все едно да вкараш наденица в кофичка кисело мляко (просто гняста беше на всякъде)

Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    кви злобари като си го просиш
    Кое си проси?Вярно,че имам проблеми със зрението,ама никоде не видях "Моля ви,нападнете ме без причина,задето задавам рандъм въпрос,който ме интересува."

Благодаря за съветите ви

Фен Аватара на Girlicious
    Град
    Пловдив
    Според мен не трябва да бързаш със секса, най-добре след края на лечението и двамата да си направите изследвания и , ако сте напълно здрави, тогава. Пък и при прегледа можеш да питаш гинеколога си, той ще ти каже най-точно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си