- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да познаем истинския оргазъм при жената?
Споделете какви знаци, че жената свършва вие знаете, правите или сте чували. А случвало ли ви се е да симулирате? Познавате ли кога не е истинско?
Трябва да е невероятно добра с упражненията на Кегел, за да успее да изимитира контракциите на вагината при оргазъм.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
усеща се по конвулсиите на вагината, както каза митко![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Разбира се по контракцийте на вагиналните мускули, както вече казаха няколко пъти. Също при различните жени има различни други действия, който правят когато достигат оргазъм - примерно: звуци, много и/или дълбоко драскане, силно стискане, самото тяло може да потрепери, ако е по-силен и други...
Когато правиш редовно секс с една жена, ще разбираш кога ще свърши, още преди достигането на самия оргазъм.
Иначе не намирам смисъл в симулирането...тъпо е. Все едно да се откажеш сам от нещо, което ти харесва - е какъв е смисъла?!?!?!
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 08-26-2012 на 16:26
Защото свиването на мускулите не е единственото последствие на оргазма...когато мъжката част има достатъчно опит, няма голям шанс да излъжеш...всеки си забелязва някакво характерно нещо и чака за него като реакция...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Добре, съгласна съм за мъжете С ОПИТ, но в тийн форум едва ли говорим за тях. И все пак смятам, че изобщо не се изискват кой знае какви умения, за да симулираш оргазъм.
И по темата - случвало се е да симулирам преди, и аз не знам защо обаче..... Вече не го правя, защото няма нужда.
Това,че са тийнейджъри не значи,че нямат опит мойто момиче
Пфф, добре...когато мъж/момче/ е виждал възбудена жена/момиче/ и я е докарал до край, след това много трудно ще го излъжеш...колкото и да пъшкаш и да си свиваш мускулите...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Първо - всяка жена е индивидуална и оргазмът при всяка е различен
Второ- ако е успял мъжът да я докара до оргазъм, не виждам какъв е смисълът тя да симулира след това; ако пък не е успявал да я докара до оргазъм, трудно да разбере дали симулира, или не.
Това, че е успял да накара някоя жена да свърши, не значи, че с всяка следваща ще успее да различи истинския оргазъм.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."