- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- За цикълът и гърдите
не спортувам и съм вече 48 кг. за 1 седмица от 44 станах 48 кг
на 13
Спокойно има много време да ти идваНа мен ми дойде на 12
Няма страшно ... и пак казвам , да не ти пука дали имаш или не , защото повярвай ми после ще се молиш да не ти е идвало
![]()
А нормални ли са килограмите ми за 13 годишно момиче? - 48кг
ами не съм от най-слабите! Имам си коремче....
Щом си 48кг, а си на 13-май аз съм тази тука дето трябва да си хапва повечко.Да,според мен са ти нормални килограмите.
Споко, миличка, ще ти дойде и на теб. Принципно ако до 16 не ти е дошло тогава имаш за какво да се притесняваш. На мен ми дойде като бях на 10 и не беше особено весело...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Мисля че растежа на гърдите няма нищо общо с цикъла... започват да се развиват около 2 години преди да ти дойде! Поне така знам аз! Благодаря! мислех си че съм дебела![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Да, сещам се ...![]()
![]()
спокойно цял живот ще имаш цикъл. Радвай се на момента, че още не се тревожиш за превръзки и тампони
![]()
Thanks For Everything!![]()
![]()
![]()
And --> I am HAPPY!
![]()
![]()
А така! Бъди 6тастлива!![]()
![]()
влез с този сайт devoika.info така мисля 4е се казва6е сайтът,там има фази на гърдите и може6 да види6 гърдите си колко са пораснали и колко си надарена в момента.
Моите си ги видях и се радвам на това,което си имкам!!!!
![]()
![]()
hahaha ок
![]()
![]()
![]()
![]()
Ето ги!
![]()
![]()
![]()
![]()
Хаха!!! А ти има6 ли бяло те4ение-тоест предменструално? Ако има6 бледожълто ,без сърбеж,мирис,парене и 6типене,зна4и 4е може би 6те ти дойде след година,така ми казаха едни мои приятелки...не съм много сигурна ,4е е вярно...
Последно редактирано от ~The Smile~ : 09-21-2012 на 12:20
Да, имам!
ма то това течение е отдавна! Не знам от колко време, но е от доста....