.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 128
    не в главата нямат нищо.....

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Нямат нищо в главата,а са надарени и имат мензис! Еми така си е ,гледай да си около умни хора. Не гледай външния вид,а вътрешния. Моите съученички всичките са умни и имат цикъл и огромни гърди ,ама си слагат сутиен и с подплънки!

Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    Ох..споко ,знам как се чувствате ! Аз също страшно много исках да ми дойде,ама не е особено хубаво ! Само някавки кървища и ако си с по светли дрехи се притесняваш да не проличи и т.н.. Ако момчетата са ви с лапешки характер да бъркат в чантите ще се чудиш къде да си сложиш превръзките....... Бтв на мен ми дойде някъде 6 месеца след това течение Не бързайте !
    Оу..да...Момчетата от класа ми миналата година хванат ли някой несесер на някоя моя съученичка да кажем, и само "подай насам!" нямат спиране...ама тая година (в началото) не съм забелязала да си подават нечий несесер или гумичка,само врещят много...

Обикновено цикълът идва след около 2 години след като започнат да се развиват гърдите и 1 година след като почнат да растат косми под мишниците ... Не бой се ;д

Аз още нямам под мишниците, но имам по пубистната област

И аз по пубиса ,но и под мишниците имам.. Лятото мишниците все трябва да ги бръсна,я се порежа,я не...

само по пубиса имам

Не бързай,казах ти!

Здравей @paolina13 абсолютно същия проблем имам като теб на 13 съм ( 7 клас) нямам цикъл,само от време на време бяло течение . За съжаление моите гърди са най-малките от целия клас момичетата много ме е срам .Пък съм и единствената без цикъл бих искала някое мнение по въпроса благодаря

Успокойте се, бе деца! На 13 години да нямаш гърди не е срамно, не го мислете толкова. Ще ви пораснат и на вас! И без това не ви трябват към момента!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Ами и аз съм така! Но има още едно момиче от класа ми, което няма цикъл! Но пък съм си с най-малки гърди

Разбирам , че е нормално на тази възраст , но много ме е срам .......

Момичета,в други ден ще ходя за пръв път на плуване. А пък съм с бяло течение. Какво да правя-да се откажа ли от или да ходя??? Малко ме е страх ,че да не стане нещоо.... Но..кажете вие дали е опасно да ходя на басейн с бяло течение???
    Иначе си е нормално бялото ми течение-без сърбеж и без миризма.

аз смятам че не е опасно да се ходи с бяло течение на басейн... аз съм ходила на море.... други отзиви???

Цитирай Първоначално написано от paolina13 Виж мнението
    аз смятам че не е опасно да се ходи с бяло течение на басейн... аз съм ходила на море.... други отзиви???
    Добре,мерси!

Днес ми дойде.

Голям фен Аватара на black pearl
    Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    Днес ми дойде.
    Честито. Подготви се за неприятни изненади като изцапани пижами ,дрехи и т.н ;DD

Голям фен Аватара на black pearl
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Успокойте се, бе деца! На 13 години да нямаш гърди не е срамно, не го мислете толкова. Ще ви пораснат и на вас! И без това не ви трябват към момента!
    То ,че не е срамно не е ама те повечето са бахти мутантите 7ми клас чашка C или D

Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    Честито. Подготви се за неприятни изненади като изцапани пижами ,дрехи и т.н ;DD
    Мерси. Да,това ми е ясно...Вчера докато го усетя,се бях нахлепала...

От 3-4 дни ме боли кръстtа отзад точно двете страни , това някакъв знак ли е ?

Голям фен Аватара на Mladenoff
    бъбреците са тва душко

Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    бъбреците са тва душко
    Ti nali mnogo 6toto si v chas :X

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Мен 5 и 6 клас ми се присмиваха, за това че нямам гърди и че съм била дъска. Някой даже си позволяваха да ми вдигат блузата, за да видят дали имам нещо!!! Беше много гадно. Адски тормоз..... :@ :@ :@ :@ :@ :@

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си