- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- За цикълът и гърдите
не в главата нямат нищо.....
Нямат нищо в главата,а са надарени и имат мензис! Еми така си е ,гледай да си около умни хора. Не гледай външния вид,а вътрешния. Моите съученички всичките са умни и имат цикъл и огромни гърди ,ама си слагат сутиен и с подплънки!![]()
Обикновено цикълът идва след около 2 години след като започнат да се развиват гърдите и 1 година след като почнат да растат косми под мишниците ... Не бой се ;д
![]()
Аз още нямам под мишниците, но имам по пубистната област
И аз по пубиса ,но и под мишниците имам..Лятото мишниците все трябва да ги бръсна,я се порежа,я не...
![]()
само по пубиса имам
Здравей @paolina13 абсолютно същия проблем имам като тебна 13 съм ( 7 клас) нямам цикъл,само от време на време бяло течение . За съжаление моите гърди са най-малките от целия клас момичетата
много ме е срам .Пък съм и единствената без цикъл бих искала някое мнение по въпроса благодаря
![]()
Успокойте се, бе деца! На 13 години да нямаш гърди не е срамно, не го мислете толкова. Ще ви пораснат и на вас! И без това не ви трябват към момента!![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ами и аз съм така! Но има още едно момиче от класа ми, което няма цикъл! Но пък съм си с най-малки гърди
Разбирам , че е нормално на тази възраст , но много ме е срам .......![]()
Момичета,в други ден ще ходя за пръв път на плуване. А пък съм с бяло течение. Какво да правя-да се откажа ли от или да ходя??? Малко ме е страх ,че да не стане нещоо.... Но..кажете вие дали е опасно да ходя на басейн с бяло течение???
Иначе си е нормално бялото ми течение-без сърбеж и без миризма.
аз смятам че не е опасно да се ходи с бяло течение на басейн... аз съм ходила на море.... други отзиви???
От 3-4 дни ме боли кръстtа отзад точно двете страни , това някакъв знак ли е ?![]()
![]()
![]()