- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Облекло за първия учебен ден : )
Боже, защо ви карат и на първия ден с те униформи.. ама имате ли ежедневна и официална? ние имахме, даже полата и сега я слагам ;д но сакото не съм го носила нито веднъж
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Че съм съгласна, съм съгласна, но пък съм и адски откровена, затова ще кажа, че гърбът ти и задникът ти също не са за такава рокля, нито формата на лицето ти за такъв отсечен бретон, така че по- полека с критиките.
http://prikachi.com/images.php?images/916/5220916O.jpg
Твърде възможно еНо до степен Риана още не съм стигнала
![]()
Рокля и маратонки за мен са като токчета с анцуг
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз дори и да нямам униформа в у-щето ще уважа учителките като се облека с черна пола и бяла риза. Ризата ми е така само,дето е с къс ръкав и отзад и вталена с пандела - http://www.google.bg/imgres?q=бяла+в...5B5%25D1%2581% ,а полата ми е черна права като тази http://www.google.bg/imgres?q=%D1%87...9,r:5,s:0,i:82 ,но по къса.Ще съм с черни обувки,къдрава коса ,сребърен пръстен и сако http://www.google.bg/imgres?q=%D1%81...9&tx=46&ty=106 обаче с дълъг ръкав.Мнение?
,
В случая се обърнах конкретно към момичето което ще е 8 клас, поне до колкото разбрах,а не към теб.Виж сега,университет е друго за моите разбирания.Там вече наистина не е подходящо да отидеш така.Но за момиче,което ще става 6-7-8 клас,не смятам,че е лошо.Не мисля,че трябва да съдиш цялостния им вид,всеки си има недостатъци.Съгласна съм,че Риана не се облича много според фигурата си,но в случая пуснах тези снимки само заради примерите.А и не разбирам защо правите рокли за теб са простеещи и грозни ? За мен пък те са най-хубави (средно дълги).Лично мнение.
Последно редактирано от weheartiit : 09-12-2012 на 19:42
Не правите като цяла рокля, а за ръкавите имам предвид. И двете са с такава рокля като потник, от която точно ръцете изглеждат зле. Сара Джесика Паркър имаше момент във филма, в който носи пола, сандали на ток и шарени дълги чорапи под тях, ако може да се сравни. Такива шантави комбинации трябва да ти отиват, а на Риана мисля, че не и ходят. Нещо не ме кефи в тая жена.
6-7 клас са си деца за мен, а се опитват да изглеждат като 30 годишни понякога. Така е , имаш право.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Защо трябва да спорите ???? Всеки си има собствен вкус. Причината поради, която спорите е, че нямате еднакъв стил не Ви ли звучи смешно ?
На мен лично много ми харесва комбинацията на рокля с кецове и въобще не ми допада роклята на Джолие92. Нищо лично, но просто не е за такъв повод !
Вярвай в мечтите си !
И сега да споделя аз как ще съм облечена. Ще бъда с черен панталон, подобен на този http://prikachi.com/images.php?images/847/5262847N.jpg, но без панделката и материята е друга. Нагоре ще бъда с училищната риза, вратовръзката оо и ще бъда с едни чудесни пантофки в черно и кафяво с панделка отпред . Чудя се обаче дали да си закопчавам ризата, защото когато е закопчана не ми харесва как стои над панталона. Мисля си да я разкопчея и под нея да бъда с някакъв потник, в цвят, който не мога да обясня ! А според вас кое е по-добре ?
Вярвай в мечтите си !
Ние не спорим.Затова съм пуснала темата, да видя какъв вкус имат различните момичета. Нормално е да не ти харесва моят стил, все пак 6те години разлика са си от значение
И аз ако бях на 14 нямаше да ходя и не ходих с такива рокли , а с дънки и тениски и мразех 15ти септември. Нормалните работи ;]
П.С. Панталона много ми харесва ;д кое ти е училището да си представя униформата и да съобразя? и необяснимия цвят микс между какво и какво е ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Това ...
и съм съгласна,че годините играят роля.На 7 представата ми за перфектното облекло за 15 септември беше бялото ми потниче и любимите ми розови къси панталонки,сега далеч не е така.След още някоя година стила ми отново ще се промени,мисля,че просто ще гледам по-зряло на нещата.
Шауна и на мен ми харесва панталона ти.
^Любимата ми лилава рокляяяяяя <3 ;д
Панталонът е страхотен, имам такъв без панделката, но аз лично бих го сложила с много много много високи обувки , за да контрастира на шалвара и да не изглеждам като оръфляк както казва майка ми ;дд
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ммммм .. ако още са им светлосините ризки би могла да вземеш подобен цвят пантофки. Честно казано кафявото не ми се връзва. А вратовръзката е някаква шарена и е съчетаема, мисля ? То ти си малка сякаш за много много много високи обувки, но аз с такова бих сложила тоя панталон ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ами ако ще се връзва цвета на потника по-добре така ;п
Ама не ставай прекалено многоцветна
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Е ако кафевее панталона ти яко : ) кафяво и синьо ми харесва като комбинация. тъмнокафяво и небесносиньо или бежово и тъмносиньо <3
имаш късмет с хубава униформа, моята полата беше яка, сакото един кошмарен червен цвят със златни букви стил максуда фешън 2000 , а ежедневната риза с вратовръзка в прекрасните и съчетаващи се цветове сиво , червено и зелено ;дд не знам кой ги е избирал, но е бил повече от сляп.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ами много мислих и най-накрая реших да отида голаНадявам се, че всички ще ме харесат и ще бъда център на внимание
![]()
![]()
![]()
Този вариант е много добър да
А иначе според мен рокля с кецки е сладко , но както казахте за по - малко момиче . За университета и според мен е хубаво да се облечеш добре .. не разбира се да отидеш все едно си представяш модната колекция , но трябва да си елегантен
![]()
^Зависи и от роклята. Има едни, които са като дълъг потник, за такава съм съгласна. Но за такъв тип като моята, особено като и знам тежкия елегантен претенциозен плат ... баш си е за маратонки ;дд
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз ще бъда облечена с дънки, потник и риза отгоре. Най-обикновенно.![]()
аз ще отида със суитчър,дънки и ако си харесам обувки ако не с кецове
Е,за твоята наистина не става.Хубава е роклята,но е нито къса,нито дълга някаква средна дължина и с този гол гръб само за кецове ще да е.Но попринцип средно дългите рокли (до или над коляното) стоят добре с кецове ако не са някакви по-елегантни.Впрочем разбрах,че роклятата ти е на Виктория Сикрет (може и грешно да съм прочела ;д),откъде си я взе.
![]()