.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 134
    Боже, защо ви карат и на първия ден с те униформи.. ама имате ли ежедневна и официална? ние имахме, даже полата и сега я слагам ;д но сакото не съм го носила нито веднъж
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Освен това никога не се облича добре за тялото си - виж на първата рокля ръцете и са ужасно дебели. Тая жена трябва да знае, че не е с фигура на балерина и да не си показва дебелите ръце. Изключително много ме дразни и голия и корем на 3тата снимка.
    Че съм съгласна, съм съгласна, но пък съм и адски откровена, затова ще кажа, че гърбът ти и задникът ти също не са за такава рокля, нито формата на лицето ти за такъв отсечен бретон, така че по- полека с критиките.
    http://prikachi.com/images.php?images/916/5220916O.jpg

Твърде възможно е Но до степен Риана още не съм стигнала
    Рокля и маратонки за мен са като токчета с анцуг
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на pepa97
    Аз дори и да нямам униформа в у-щето ще уважа учителките като се облека с черна пола и бяла риза. Ризата ми е така само,дето е с къс ръкав и отзад и вталена с пандела - http://www.google.bg/imgres?q=бяла+в...5B5%25D1%2581% ,а полата ми е черна права като тази http://www.google.bg/imgres?q=%D1%87...9,r:5,s:0,i:82 ,но по къса.Ще съм с черни обувки,къдрава коса ,сребърен пръстен и сако http://www.google.bg/imgres?q=%D1%81...9&tx=46&ty=106 обаче с дълъг ръкав.Мнение?

Супер фен Аватара на weheartiit
    ,
    Ако съм 13 годишна, може да сложа рокля и маратонки и няма проблем, защото на 13 съм детенце. Аз съм на 20 и уча в университет Трябва да сме малко по-като големи.
    Риана се облича отвратително по презумпция, но в случая какво ме дразни - косата и, както винаги, сутиена, по който е излязла, черния чувал (който на всичкото отгоре прозира) и гето обиците на втората снимка. Освен това никога не се облича добре за тялото си - виж на първата рокля ръцете и са ужасно дебели. Тая жена трябва да знае, че не е с фигура на балерина и да не си показва дебелите ръце. Изключително много ме дразни и голия и корем на 3тата снимка.
    А Кристен - роклята също не ми харесва като модел, прекалено тясна и е в раменете и и изскача плът над роклята, освен това моделът на рокля така права отстрани ми е много простееща и грозна. Колана ...... просто не мога да си обясня защо е там, сигурно го е видяла в гардероба и айде пляс. Спайдърменската щампа сигурно е техния вариант на леопард.

В случая се обърнах конкретно към момичето което ще е 8 клас, поне до колкото разбрах,а не към теб.Виж сега,университет е друго за моите разбирания.Там вече наистина не е подходящо да отидеш така.Но за момиче,което ще става 6-7-8 клас,не смятам,че е лошо.Не мисля,че трябва да съдиш цялостния им вид,всеки си има недостатъци.Съгласна съм,че Риана не се облича много според фигурата си,но в случая пуснах тези снимки само заради примерите.А и не разбирам защо правите рокли за теб са простеещи и грозни ? За мен пък те са най-хубави (средно дълги).Лично мнение.
    Последно редактирано от weheartiit : 09-12-2012 на 19:42

Не правите като цяла рокля, а за ръкавите имам предвид. И двете са с такава рокля като потник, от която точно ръцете изглеждат зле. Сара Джесика Паркър имаше момент във филма, в който носи пола, сандали на ток и шарени дълги чорапи под тях, ако може да се сравни. Такива шантави комбинации трябва да ти отиват, а на Риана мисля, че не и ходят. Нещо не ме кефи в тая жена.
    6-7 клас са си деца за мен, а се опитват да изглеждат като 30 годишни понякога. Така е , имаш право.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на shaunaa
    Защо трябва да спорите ???? Всеки си има собствен вкус. Причината поради, която спорите е, че нямате еднакъв стил не Ви ли звучи смешно ?

На мен лично много ми харесва комбинацията на рокля с кецове и въобще не ми допада роклята на Джолие92. Нищо лично, но просто не е за такъв повод !
    Вярвай в мечтите си !

Аз ще съм с сиви дънки много яка лилава тениска и ризка ..

И сега да споделя аз как ще съм облечена. Ще бъда с черен панталон, подобен на този http://prikachi.com/images.php?images/847/5262847N.jpg, но без панделката и материята е друга. Нагоре ще бъда с училищната риза, вратовръзката оо и ще бъда с едни чудесни пантофки в черно и кафяво с панделка отпред . Чудя се обаче дали да си закопчавам ризата, защото когато е закопчана не ми харесва как стои над панталона. Мисля си да я разкопчея и под нея да бъда с някакъв потник, в цвят, който не мога да обясня ! А според вас кое е по-добре ?
    Вярвай в мечтите си !

Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    Защо трябва да спорите ???? Всеки си има собствен вкус. Причината поради, която спорите е, че нямате еднакъв стил не Ви ли звучи смешно ?

На мен лично много ми харесва комбинацията на рокля с кецове и въобще не ми допада роклята на Джолие92. Нищо лично, но просто не е за такъв повод !
    Ние не спорим. Затова съм пуснала темата, да видя какъв вкус имат различните момичета. Нормално е да не ти харесва моят стил, все пак 6те години разлика са си от значение И аз ако бях на 14 нямаше да ходя и не ходих с такива рокли , а с дънки и тениски и мразех 15ти септември. Нормалните работи ;]
    П.С. Панталона много ми харесва ;д кое ти е училището да си представя униформата и да съобразя? и необяснимия цвят микс между какво и какво е ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ние не спорим.
    Това ...
    и съм съгласна,че годините играят роля.На 7 представата ми за перфектното облекло за 15 септември беше бялото ми потниче и любимите ми розови къси панталонки,сега далеч не е така. След още някоя година стила ми отново ще се промени,мисля,че просто ще гледам по-зряло на нещата.
    Шауна и на мен ми харесва панталона ти.

^Любимата ми лилава рокляяяяяя <3 ;д
    Панталонът е страхотен, имам такъв без панделката, но аз лично бих го сложила с много много много високи обувки , за да контрастира на шалвара и да не изглеждам като оръфляк както казва майка ми ;дд
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ние не спорим. Затова съм пуснала темата, да видя какъв вкус имат различните момичета. Нормално е да не ти харесва моят стил, все пак 6те години разлика са си от значение И аз ако бях на 14 нямаше да ходя и не ходих с такива рокли , а с дънки и тениски и мразех 15ти септември. Нормалните работи ;]
    П.С. Панталона много ми харесва ;д кое ти е училището да си представя униформата и да съобразя? и необяснимия цвят микс между какво и какво е ;д
    Ще уча във ВТГ"Георги С. Раковски''
    Вярвай в мечтите си !

ммммм .. ако още са им светлосините ризки би могла да вземеш подобен цвят пантофки. Честно казано кафявото не ми се връзва. А вратовръзката е някаква шарена и е съчетаема, мисля ? То ти си малка сякаш за много много много високи обувки, но аз с такова бих сложила тоя панталон ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

униформа .. |(

ммммм .. ако още са им светлосините ризки би могла да вземеш подобен цвят пантофки. Честно казано кафявото не ми се връзва. А вратовръзката е някаква шарена и е съчетаема, мисля ? То ти си малка сякаш за много много много високи обувки, но аз с такова бих сложила тоя панталон ;д
    Аз всъщност се чудех дали ризата да ми е разкопчана и да съм с някакъв топ отдолу или да ми бъде закопчана ризата, но така ще закрива част от панталона
    Вярвай в мечтите си !

Ами ако ще се връзва цвета на потника по-добре така ;п
    Ама не ставай прекалено многоцветна
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ами ако ще се връзва цвета на потника по-добре така ;п
    Ама не ставай прекалено многоцветна
    Всъщност в облеклото ми ще преобладава кафяво и черно, защото панталона ми изглежда кафяв на светлина, единствено ризата ще е различна, защото е синя, а вратовръзката се съчетава идеално !
    Вярвай в мечтите си !

Е ако кафевее панталона ти яко : ) кафяво и синьо ми харесва като комбинация. тъмнокафяво и небесносиньо или бежово и тъмносиньо <3
    имаш късмет с хубава униформа, моята полата беше яка, сакото един кошмарен червен цвят със златни букви стил максуда фешън 2000 , а ежедневната риза с вратовръзка в прекрасните и съчетаващи се цветове сиво , червено и зелено ;дд не знам кой ги е избирал, но е бил повече от сляп.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ами много мислих и най-накрая реших да отида гола Надявам се, че всички ще ме харесат и ще бъда център на внимание

Този вариант е много добър да А иначе според мен рокля с кецки е сладко , но както казахте за по - малко момиче . За университета и според мен е хубаво да се облечеш добре .. не разбира се да отидеш все едно си представяш модната колекция , но трябва да си елегантен

^Зависи и от роклята. Има едни, които са като дълъг потник, за такава съм съгласна. Но за такъв тип като моята, особено като и знам тежкия елегантен претенциозен плат ... баш си е за маратонки ;дд
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Аз ще бъда облечена с дънки, потник и риза отгоре. Най-обикновенно.

аз ще отида със суитчър,дънки и ако си харесам обувки ако не с кецове

^Зависи и от роклята. Има едни, които са като дълъг потник, за такава съм съгласна. Но за такъв тип като моята, особено като и знам тежкия елегантен претенциозен плат ... баш си е за маратонки ;дд
    Е,за твоята наистина не става.Хубава е роклята,но е нито къса,нито дълга някаква средна дължина и с този гол гръб само за кецове ще да е. Но попринцип средно дългите рокли (до или над коляното) стоят добре с кецове ако не са някакви по-елегантни.Впрочем разбрах,че роклятата ти е на Виктория Сикрет (може и грешно да съм прочела ;д),откъде си я взе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си